Toplo se podrazumijeva - pa pečeno je! Toplo i mekano... a kako se poslije muffin obično prereže pa svaka polovica tostira, onda je i toplo i mekano i hrskavo :O
Nego, rekla si da za onog Holandeza ne želiš ni čuti... znaš li barem jaje poširati? :)
10.05.2022. (12:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Ma, zapravo... jako su dobri.
Dino Merlin mi je svjedok.
10.05.2022. (08:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ypsilonka
Strašno! :)
Zašto koristiš riječi hrskavo i mekano? Ako izustiš i riječ toplo više neću dvojiti kako je to čista provokacija! ;))
Zlica! :P
10.05.2022. (12:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Toplo se podrazumijeva - pa pečeno je!
Toplo i mekano... a kako se poslije muffin obično prereže pa svaka polovica tostira, onda je i toplo i mekano i hrskavo :O
Nego, rekla si da za onog Holandeza ne želiš ni čuti... znaš li barem jaje poširati? :)
10.05.2022. (12:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ypsilonka
Ne, ali ih znam speći na oko! Jel se to računa?
:)))))))
10.05.2022. (13:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Tz... opet sve moram sama,
Al' dobro, možda se računa i to što ću sve sama pojesti... eh, težak je život nas umjetNIKa...
10.05.2022. (13:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Uf, vjerujem da su vrhunski :))
10.05.2022. (18:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...