Komentari

idemo-na-deng.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Lilianke

    https://vukajlija.com/tudjim-kurcem-gloginje-mlati

    To je otprilike to što vladajuće strukture SVIH upletenih država misle o običnom čovjeku koji (uvijek) stradava,dok se oni igraju Igara moći živim figurama.

    Nema ni jednog, NI JEDNE STRANE čistih ruku.

    A najtužnije je kad se te žive figure uzajamno glođu i svađaju
    umjesto da konačno shvate da je jedini njihov izlaz zajedništvo protiv Igrača samih.

    avatar

    15.03.2022. (14:37)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Prošli tjedan su mi buraz i šogorica imali koronu,
    sad ima nećakinja, ne kužim, kak ih sad više nitko ne zove doma, nema poziva epidemiologa, nitko ne kontrolira samoizolaciju. I koji k. se desio da onim samotestiranjem po školama, kaj sad s tim???? Još prije jako kratko je to bila top tema - debilne mjere u školama, mimo mjera u ostatku društva, hoćemo li pristajati na ucjene branjenjem dolaska u školu i slične gadarije?
    Gdje je korona nestala, i hoće li bit jesenskog vala ili neće, ne znam, ovisi li to o razvoju rata? Ne kužim, može mi netko od blogogenijalaca rastumačiti zbivanja?

    avatar

    15.03.2022. (14:50)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    sve me to baš rastužuje. :((

    avatar

    15.03.2022. (22:39)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Mrs. Galaxy: vjerujem...
    užasno je to, toliko je toga strašnoga i tužnoga, i toliko toga što je izvan naših ruku da popravimo.....

    Trenutno mi je najveći užas ova djevojčica koja se ubila iz naše škole, onda sin od frizerke koji je umro iza cijepljenja (kanada, obavezno cjepivo) i danas sam, sasvim nenamjerno, doznala detalje i o onom dječaku koji se ubio, i to ne dan prije, kako sam napisala u onom postu, nego isti dan kad i ova naša djevojka . PRETUŽNO.................... što šesnaestgodišnjaka natjera da skoči kroz prozor, koliko svijet mora izgledati nevjerojatno odbojan i neprijateljski, neizvjestan i neprivlačan? Baš toliko kakav nam se ovih dana eksplicitno pokazuje.

    avatar

    15.03.2022. (23:03)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Užas, Lili, užas:-(
    Ja sam direktno nakon uroinfekta, fasovala koronu, pa sam sada 4. tjedan na bolovanju. Počelo je ko prehlada i sada završava ko prehlada, moram do kraja tjedna biti doma. Dvaput sam cijepljena prošle godine i ne, nitko me ne zove i ne provjerava moj boravak doma.
    Imunitet mi je krhkiji, osjećam, al tumačim to nerviranjem zbog svih ovih događanja.

    avatar

    16.03.2022. (16:14)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    Užas... nemam druge riječi. Nažalost, sve ti vjerujem...

    avatar

    16.03.2022. (17:13)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Sarah, ajooj, žao mi je. reći ću ti isto kaj sam i budalastom burazu, koji je pod temperaturom izlazio na one minuse pred mene u dvorište, kad sam im donosila stvari iz dućana i slično: ne budi blesav, obavezno ostani doma dok se ne osjećaš zdravim, manimo se mi tih procjena koliko što traje, ako kašlješ, nemoj izazivati vraga , pa pvi mogući dan iza samoizolacije obići sve dućane. jednostavno, smatram da je jako važno povratiti snagu, i tek tada početi uobičajeno funkcionirati.

    E, da, meni, kao i frendici na poslu, dva mjeseca iza korone počela kosa jako ispadati :)) njoj je stalo, meni još nije. .......

    Čuvaj se, Sarah, i drži se!! Sve će proći,sve će se riješiti,možda već neko skoro sutra.

    A svi ovi mrtvi?

    Kao i svi naši dosadašnji mrtvi....rekli su mi da vrijeme liječi sve.

    ...

    @@Dvi, tri riči,
    tužno, tužno previše, previše boli , previše tragedija, previše nepotrebnih smrti,
    ja ne znam kako se to sve popravlja, kako se to zacjeljuje.

    avatar

    16.03.2022. (22:04)    -   -   -   -  

  • Sarah

    @ čuvam se, baš sam si skrbna i dobra prema sebi, jedino što se bojim je da me ne preuzme krevet, pa malo šećem po osami, radim lijepe fotke. Čula sam za to opadanje kose, za užasan umor, zaduhu..bit će što mora biti, stvari su to na koje nemamo nikakav utjecaj, kao ni na ova užasna bombardiranja koja Rusi zovu vojnom operacijom..molit se Bogu jedino je što nam preostaje.

    avatar

    17.03.2022. (09:39)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Sarah moja ja jednostavno ne mogu pojmiti da je opet rat, da je rat na europskom.tlu u ovo doba koje živimo, pa koliko primitivan je još čovjek? Koji cilj mu je još uvjek važniji od ljudskog života!?!? Jednostavno ne mogu razumjeti, nema nikakvog opravdanja ova agresija. Kakve god da su im igre, razlozi, preslagivanje moći, NEK IDU K VRAGU!!
    Da ti pravo kažem, osjećam užasan bijes što su stvari kakve jesu, jednostavno je DOSTA svog tog neprihvatljivog sranja, koje se, po mojem doživljaju, proteže skroz kroz koronu, pa sad kroz ovu monstruoznost od rata.
    JADNI LJUDI!!!! Za popizditi.

    avatar

    17.03.2022. (19:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...