Komentari

moody.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • pal MOOD

    :)

    avatar

    20.02.2022. (15:57)    -   -   -   -  

  • V

    Nemam pirseva, ali moja sestra je svojevremeno, kao mlada djevojka, imala u nosu. Imao ih je i njen muž, a sada i njena kćerka ima. Obično je to tek jako sitni kamenčić sa strane, ali jednom ili dva puta sam vidjela i malenu alku. Ne sjećam se baš da li ju je nosila ovako kao Albina, ali obje su lijepe i mlade djevojke i na njima je sve lijepo... Albinu ne znam, ali zato znam da je moja nećakinja i jako pametna djevojka... a ja bih baš bih voljela vidjeti tu svinju koja bi njih dvije usporedila s nekom :)

    avatar

    20.02.2022. (16:21)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Nemam ništa protiv bilo čega ali ono na toj Albini je izgledalo odvratno.

    avatar

    20.02.2022. (17:05)    -   -   -   -  

  • pal MOOD

    - kamenčić i mini alkica su decentni ukras, prihvatljiv estetski i higijenski
    pa i u vrijeme pandemije, asocijacija se ipak odnosi na pretjerani halo efekt
    - e, upravo tako

    avatar

    20.02.2022. (17:53)    -   -   -   -  

  • V

    ... reče meritorna osoba za pitanje mode i napose outfita za scenske nastupe? :O

    Meni je odvratno uvijek kad si stari magarci dopuste kritizirati izgled mladih djevojaka.
    Svojevremeno je tako jedan mojoj sestri rekao da i njegova krava ima sličan 'ukras', i žalosno je što je moja sestra puno godina poslije svoju kćerku, kojoj je dopustila da sama odlučuje o svojim postupcima, kada je za to došlo vrijeme, pa tako i o izgledu, morala upozoriti da joj se nešto slično može dogoditi... da se može naći neka budala koja će pomisliti da ima pravo nasrnuti na nju na ulici jer njen izgled ne odgovara njegovim modnim standardima. Tko zna... možda bi joj naredio i da mora nositi hidžab - svašta je moguće kad si netko uzima za pravo petljati u ono što ga se ne tiče, kritizirati i nasrtati.. verbalno ili čak nekako drugačije. S tim granicama se nikad ne zna di im je kraj...

    Žalosno mi je i to što što ljudi jako brzo zaborave da su i sami nekada bili mladi i jednako se tada borili protiv raznih predrasuda i ograničenja. Znam ženu koja mi je pričala kako je krajem osamdesetih, srednjoškolka tada, doživjela veliku neugodnost na ulici... Zamisli, bila je popljuvana (ali doslovno popljuvana - pravom pljuvačkom) od jednog starog magarca kojemu se nije svidjela njena odjevna kombinacija. A nosila je traperice, majicu i traper jaknu. Magarac je pljuvao na nju i prijateljicu i vikao za njima da su prljavi narkomani.

    I ta žena se danas također ponekad zalet pa bi nešto kritizirala i ismijala... i baš zato kao što ponekad nju poklopim, i ovo sada pišem.
    Jučer je jedan moj blogopoznanik rekao nešto kao... citirat ću ga, evo:"Ratovi počinju isključivo kad jedna strana misli da je jača, ravnoteža straha je jedina garancija mira"
    Kontekst nije isti, ali to njegovo pravilo o ravnoteži po meni vrijedi kod svakog silom nametanja svjetonazora, ograničavanja... neukusnih komentara... :)

    Zapravo, ja ne znam što je tebi ovo trebalo. Uvijek sam smatrala da si jedan od onih koji je daleko iznad ovog mjesta, a nadasve iznad srozavanja ovog tipa.
    Zar stvarno, lijepu, mladu, pametnu i normalnu djevojku usporediti sa svinjom... s efektom ovim i onim?
    Hidžab?
    Zar su vitezovi stvarno izumrli?

    avatar

    20.02.2022. (19:21)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Mlada pametna i bla bla bla djevojka je stavila to sranje na nos i nagrdila svoju ljepotu, to je uradila da bi se dopala publici, i omašila, a publika jer je njoj bilo namijenjeno ima pravo komentirati, ništa više ni manje od toga.

    Nikome ne osporavam pravo da probuši pišu, ili vadžajnu, ili nos, ili što god hoće, iako to smatram kretenizmom, vjerojatno sam i ja radio ili radim stvari koje neko drugi smatra kretenizmom, i šta sad, ja se ne uzbuđujem zbog toga uopšte.

    avatar

    20.02.2022. (23:24)    -   -   -   -  

  • V

    O Bože :)))
    A je, imaš pravo... i što bi se uzbuđivao što će netko reći, kad je i tako najbitnije da si, zbog svega onoga što ti sam govoriš, uvijek možeš reći kako si baš ponosan na sebe :P

    avatar

    21.02.2022. (00:22)    -   -   -   -  

  • pal MOOD

    - sve te parabole, etiketiranja i insiniuacije - ni na kraj pameti ni mišlju, niti rječju, djelom ili propustom... što bi tek rekao Xerxes from Persia

    avatar

    21.02.2022. (08:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...