Komentari

idemo-na-deng.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Lilianke

    "#$%IOPOIUTZERSDBFGNHMJKL CSER%((=)E4DRFTGUZH

    avatar

    14.02.2022. (13:05)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    Mislim, da je na ovom školskom testiranju netko digao dobre novce a pouzdano znam, da mnogi roditelji su preuzeli testove a da neće testirati, a kako danas piše u tisku..........kućni testovi se PREprodaju za 20 kuna

    Joker pitanje nemam

    avatar

    14.02.2022. (13:36)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    Dosta roditelja je vratilo testove, neki su potpisali formular da neće testirati djecu, velika većina roditelja je testove ipak preuzela, a nemaju namjeru testirati, neki će sigurno i testirati.
    Osobno neću testirati svoju djecu, testove nisam preuzela, suludo mi je testirati dijete koje je zdravo i bez simptoma. Dok smo bili u kući zaraženi, testovi nisu niti reagirali dok se simptomi nisu razvili, a i liječnica mi je tada rekla da ne testiram dijete koje nema simptoma.
    Slijede nam samoizolacije PO KAZNI, dok će poneko zaraženo dijete čiji roditelji "testiraju" slobodno pohađati nastavu.
    Izjava o tome da se roditelj NE SLAŽE je nebulozna, inače se potpis daje ZA medicinsku uslugu a ne protiv, plus sve je "dobrovoljno", čemu potpis?
    U petak u našoj školi ni ravnatelj ni tajnik nisu bili prisutni (slobodan dan i obaveze u područnoj školi)

    avatar

    14.02.2022. (14:13)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Annabonni; ovo je žešći Alan Ford

    @Dvi, tri riči.......moje dijete ima loše ocjene, nema šanse da je pustim na milost i nemilost TUĐE bolesti, pa ako je netko zaražen da se ona NE MOŽE testirati i MORA IZOSTAJATI s nastave....jebote, pa to je katastrofalna ucjena.
    Pri tome, odjednom nema nikakve veze što su poneka djeca cijepljena, a veliki dio njih prebolio - ONI se moraju testirati? A ODRASLI sa istim statusom - NE!? W T F???? Zašto??? Zašto sad odjednom tako?

    Ona bi najradije ne preuzela testove i da čim više izostane s nastave, ali ja to ne dopuštam, u ovoj njezinoj trenutnoj situaciji. Ali, također, NEĆU potpisati da JA ne dozvoljavam testiranje u slučaju kontakta s bolesnima, to je van svake pameti. Ja ću je prva testirati, tko mi to treba reći? Neka služba? Pa nisam debil.

    Ukratko, ja nemam pojma na čemu smo, ona bi trebala uzeti danas testove, jer nije u petak, ali kako je nezainteresirana za to sve, vjerojatno ni ne bude,ali ja ne potpisujm nikakve ucjene s kojima se ne slažem. Niti sam za , niti protiv,nego za treću logičnu varijantu koju namjerno ne nude, nego ucjenjuju.

    Fuj!!!
    Prokleti ...ne znam...nemam riječi za tu gadost koju osjećam prema svemu tome, prema svim ovim degenericima koji slažu mjere.

    avatar

    14.02.2022. (14:28)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Ako netko želi znati prema čemu JESAM ostrašćena, e , prema ovome sam!!!

    Sad sam ostrašćeno bijesna , prevršilo je svaku mjeru.

    avatar

    14.02.2022. (14:31)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    Ja sam potpisala ucjenu, pa ćemo vidjeti.
    Testirat ću djecu ako razviju simptome bolesti i to uz konzultaciju s obiteljskom liječnicom. Ako bude potrebno, kupit ću test u apoteci.

    avatar

    14.02.2022. (14:34)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Dvi , tri riči,e,da....vidjet ćemo šta bude.........

    avatar

    14.02.2022. (14:36)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    DVI-TRI.........ova zadnja ti je najbolja..........Ni jedan normlni roditelj neće poslati dijete na nastavu ako kiše, kašlje, boli grlo ili ima malo temperature...........Test iz ljekarne i bar znaš na čemu si.....Ali NE prva dva-tri dana jer u startu ne mora biti pozitivan ( primjer iz moje kuće )

    avatar

    14.02.2022. (19:22)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    ma joj. :((

    avatar

    14.02.2022. (20:17)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Galaktična, da, joj. ...

    avatar

    15.02.2022. (14:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...