Komentari

marcelloncaric.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • StoryBook

    *

    avatar

    10.02.2022. (18:45)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Prije cca 10 g. četvrtak Sesvete, subota Britanac, nedjelja Hrelić. A na kraju sve to čuvano će opet jednoga dana završiti tamo od kud sam doma donijela i još jedan krug će se završiti. Tako to i treba.

    avatar

    11.02.2022. (07:15)    -   -   -   -  

  • StoryBook

    Demetra, otprilike tak. Da citiram već spomenutog Tina;
    Mi smo išli putem. Put je bio dug.
    Kasno opazismo da je taj put krug.

    avatar

    11.02.2022. (07:51)    -   -   -   -  

  • Blogokviz

    Krug na Hreliću završava na gemištu i ćevapima, ili 'ko kaj već ferma :)... nisam već dugo bil na Hreliću, u Sesvete znam svratit jer mi je bliže, al' više to ni' kak je negdar bilo :)

    avatar

    11.02.2022. (10:13)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Na Hrelić nisam išel ko studoš jer ni za to nisam imal love...kasnije, početkom tisućljeća, kad sam zarađival nekaj, šetal sam sličnim mjestima u Berlinu-tam je većina bila post-sovjetske provenijencije za novopridošle Wessies da kupe što nude Ossies, i nešto kasnije, Ateni-tamo su iste dinastije Roma prodavale ostatke grčkih porodičnih zbirki svega i svačega, kupio sam fotografiju "predaka" koji su lijepo našli mjesto pored kamina-uz miris trešnjeva drveta na vatrici mogao sam se i ja osjećati kao pravi Grk! Sve je to krama, koja ispunjava naše živote i broji se jedino ono što se među tim stvarima događa sa živom materijom. Tin uvijek "u sridu"!

    avatar

    11.02.2022. (13:30)    -   -   -   -  

  • StoryBook

    Bil sam na nekim njemačkim troedelmarktima ali mi nekak preveč sliče njemačkoj kulturi - pedanterija, disciplina, sve po spisku i komunalnim propisima. Nemaju tu šarmantnu razbarušenost Jakuševca i sl. taj turbofolk kaos u miksu sa zadnjim ostacima agramštine.

    avatar

    14.02.2022. (16:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...