Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Blogokviz

    Tak je, ne želiš li se zračit neionizirajućim zračenjem izvoli bacit mobitel pod hitno, i mikrovalnu pećnicu, i ruter i svašta nešto, bazne stanice su najmanji problem.

    avatar

    03.01.2022. (10:38)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A večina njih ne samo da drži mobitele kod glave nego doslovno i spava na njima što je daleko gore za zdravlje od nekog repetitora na zgradi. Meni je Krško daleko veći problem ako to grune i Zagreb će ko Černobil izgledat. Ps hvala,sretna nova godina i tebi.

    avatar

    03.01.2022. (20:52)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Sve najbolje u Novoj! A ovima ozračenima punoćom praznine neka je isto sretna, neka ubace koje drvce u peć da ih ozrači toplinom, a mogu i mobitelom naložit ako nestane drva.

    avatar

    03.01.2022. (21:09)    -   -   -   -  

  • stara teta

    sretna ti nova, i obrati bar nekoga na stranu pameti, znanja, mudrosti i logike. neke slične stvari sam ovdje pokušavala objasniti, jer se mnogo toga uči od osnovne škole, valjda bi se trebalo znati i u odrasloj dobi, zato učimo da naučimo , znamo kad nam zatreba takvo znanje. ne, bila sam surovo ismijana, oh, kako sam stara pa se sjećam takvog gradiva, oni se ne sjećaju pa im niš ne fali, uostalom, to se više ne uči u školi. kad sam podastrijela program iz tog gradiva u današnjjim školama zahtijevano je da se više ne javljam na blog. valjda im uznemirujem ono malo savjesti koju imaju. najlakše je živjeti u udobnom blatu neznanja, gluposti i samouvjerenosti. neki to opravdavaju kognitivnom disonancom. no obično se radi o neznanju i nezadrživoj potrebi da se ostane sigurno u svojoj zatucanosti.

    avatar

    04.01.2022. (12:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...