Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Litterula

    Ahoj!
    Ja sam svima neki dan rekla - nema nikakvih darova od siscianke ove godine. Ni kolača ni bora. Složit ću jaslice i figurice, vjenčić i svjećice i napikat naranču s klinčekima.
    I gotovo.

    avatar

    20.12.2021. (13:46)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    nema bora. sve mi je to općenito paradno iz osobne perspektive. njegujemo minimalizam i vrednote koje smatramo ispravnima. :) ali shvaćam da nekog to veseli, vidi čar u tome... i ja sam tako do prije nekoliko godina... :))

    avatar

    21.12.2021. (01:04)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Nedavno se otvorio Kraš na sjeveru Trga :-)). Odlično za nemam pojma kaj kupit' :-)).

    avatar

    22.12.2021. (11:04)    -   -   -   -  

  • Blogokviz

    ...sretan Božić :)...

    avatar

    24.12.2021. (20:57)    -   -   -   -  

  • Litterula

    Sretan Božić želi ti Siščanka iz drevne antičke Sisciae.

    avatar

    26.12.2021. (09:54)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Ponovno osvijetljena:-)))...Sretan Božić!!!

    avatar

    26.12.2021. (11:59)    -   -   -   -  

  • marija67

    Kako sam vratila svog razvedenog muža uz dobru pomoć ljubavne čarolije dr. ALABE... Zovem se Isabella Ethan. Kad sam pročitao svjedočanstvo na internetu o tome kako dr. ALABA, najsjajniji i najmoćniji bacač uroka pomaže vratiti muža koji se razvodi, LJUBAVNIKA. Pitao sam se kako to može biti istina, jer su me mnogi u prošlosti iznevjerili bez ikakvog rezultata. Samo sam pustio post i krenuo po forumu. Na moju obavijest opet ispod, neka osoba je objavila i rekla provjereni bacač uroka. Nakon što je pročitala poštu, bio je to isti čovjek dr. ALABA o kojoj je govorila. Tako da nemam izbora nego stvarno provjeriti kako on radi. Bila sam potpuno shrvana kad me napustio moj voljeni muž. Kao da je cijeli moj svijet nestajao u tuzi i boli. Znam da zvuči čudno, ali od svih čarolija koje sam kontaktirao, on je jedini koji je na mene ostavio dojam da sam toliko istinita i pouzdana. Više od njegovih riječi, vratio je mog muža i ostvario sve moje želje. Sada je vjeran, pazi na mene, svake nedjelje me nudi cvijećem, a često idemo u kino i restoran. moj muž je došao k meni i ispričao se za nepravdu koju je učinio i obećao da to više nikada neće učiniti. Od tada se sve vratilo u normalu. Moja obitelj i ja ponovno živimo sretno zajedno. Zauvijek ću biti zahvalan što sam svoj život pretvorio iz pakla u raj! vjerujem da tko god treba pomoć treba mu doći po pomoć. Neka te Bog i dalje koristi da spasi raskid. Svi koji imaju bračne probleme, probleme s razvodom, izgubljenog ljubavnika ili bilo kakve probleme u vezi, možete mu se obratiti (dralaba3000@gmail.com). Ili ga WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744

    avatar

    30.12.2021. (19:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...