Komentari

fragmenti2.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • V

    ,

    avatar

    05.12.2021. (10:11)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Mislim da smo u isto vrijeme čitali isti članak, ja sam svoju košulju s oznakama ZNG u svom burnom životu negdje zagubio, i jako mi je zao zbog toga,
    Po meni je inzistiranje na zaboravu, bestijalno iživljavanje na žrtvama, i ja ga ne mislim tolerirati pa koliko koštalo da kristali, makar me svi blogoprijatelji napustili :))
    Evo baš mi neki dan jedna blogerica ozbiljno zamjera sto neću da zaboravim Da su neki dok su ova djeca ginula studirali u Zagrebu užasnuti pobjedom Franje Tuđmana na izborima, i koji misle da su ta djeca svojim nacionalizmom izazivala nevine Srbe i JNA da ih poubijaju.

    avatar

    05.12.2021. (10:36)    -   -   -   -  

  • V

    Ne može se zaboraviti sve dok je ovakvih majki. Ne smije. Točka.

    avatar

    05.12.2021. (10:45)    -   -   -   -  

  • Ypsilonka

    Nemaš nikakvo pravo pod ovim tekstom sebi odavati priznanje bez obzira na tvoj doprinos u ratu. Ovdje se ne radi o tvojoj veličini i zasluzi nego o mrtvom djetetu i doživotnoj boli majke.

    @v - Nemam riječi, .... :((

    avatar

    05.12.2021. (10:57)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ne smije, jer to sjećanje, i ispravan odnos prema žrtvi i prema počinitelju je jedina brana od ponavljanja zlodjela i nekih novih žrtvi, bez obzira čije bile.
    I na drugoj strani postoje neke majke koje su svoje sinove ispratilie u smrt, čija je smrt bila potpuno uzaludna i besmislena.

    avatar

    05.12.2021. (11:03)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Moj doprinos u ratu je beznačajan, mene su u rat u stvari natjerali, jednog dana su bombardirali moj gradić, okupirali moj dom i prognali moju djecu, nakon toga su nekoliko godina pucali po meni, prognali pola milijuna mojih sugrađana, pobili tisuće mojih sugrađana, ubili više od 400 djece, zatvarali moje sugrađane u logore.

    Iz toga vidiš proizlazi moje pravo da svakome onom koji tumači da je bilo drugačije, da sam ja nacionalista koji je izazivao nevine Srbe, da smo svi jednako krivi, kažem da mu jebem mater.

    A onima koji mi to pravo osporavaju, da odjebu.

    Inače ta majka i to ubijeno dijete, zaslužuju da se zna ko ga je ubio.

    avatar

    05.12.2021. (11:14)    -   -   -   -  

  • Regina

    Moj brat je imao 24 i često mislim kakav bi čovjek danas bio.

    avatar

    06.12.2021. (00:52)    -   -   -   -  

  • V

    Ypsilonka, pa ima pravo. Ova priča je teška, ali samo jedna od mnogih. Svatko tko ima svoju priču, ima je pravo izreći... jer najveća težina i je u broju tih priča.

    Regina, kako se ne pitati...
    Žao mi je što to nisi mogla saznati.

    avatar

    06.12.2021. (13:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...