Komentari

fragmenti2.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • V

    Sad mala pauza - imam posla.

    avatar

    16.11.2021. (11:08)    -   -   -   -  

  • Ypsilonka

    Nisam osoba kojoj su uvijek drugi krivi, ustvari gotovo uvijek za neugodne situacije u kojima se nađem tražim uzroke i odgovornost u sebi. @jelen je u nekom navratu ustvrdio kako bi stvarno možda i trebali prestati tražiti uzroke u sebi i one nasuprot nas imenovati pravim imenom budale npr.
    Svejedno i dok imam posla s budalama pitam se i čudim zašto iznova imam posla s budalama? Opet uzrok za problem pronađem u sebi, ali ajde nije to tak loše jer i rješenje problema nađem na isto mjestu. :)

    Osobito su mi zadnje vrijeme iritantni nestabilni, impulzivni i bučni ljudi. Dijagnoze nećemo navoditi jer će ispasti opet kako je u pitanju diskriminacija, a nije.

    Sliku mi nije potrebno dodatno tumačiti, ali imam pitanje za tebe!
    Bi li ti mogla pojesti svu tu hranu s tanjura u jednom obroku?

    Ja bih, ali nemoj nikome reći jer to nije damski. Dame pojedu male obročiće! :))))

    Hm, imaš posla, ta neka, sebi radiš, ja sam na poslu do mrkle noći :( i ne radim danas ništ što bi me razgalilo! :(((

    avatar

    16.11.2021. (13:00)    -   -   -   -  

  • stara teta

    ovo je gablec za težake, samo bez ovog dvopekića i onog narančastog u čašici. kad bi moji deda i baka išli kosit otavu onda bi si v zdeličkama i košari nosili ovak nekaj. kruh je bil raženi ili kuruzni, a v hamperiću je bilo kiselo mlekeco. onda bi stvar zbiljam bila rustikalna. ni ovak ni loše.
    kaj ovih dana imaš maniju viki-sajko?

    avatar

    16.11.2021. (13:39)    -   -   -   -  

  • V


    Ypsilonka
    , trebala si pitati :) Jer ovo je inače veliki izvor mojih frustracija:))

    Već neko dulje vrijeme sam fokusirana, kad su fotografije u pitanju, na tradicionalnu svjetsku kuhinju. Zapravo, više na našu nego svjetsku... ili, točnije - što od svega stignem. Zato je sve ovako jednostavno.
    I onda sam tako redom došla i engleskog doručka. Pa fotkam jednom... ali sam kiksala s rubom jaja - pekla ih nakon gljiva i dobila su taman rub. To mi se nije svidjelo. Drugi put su se kobasice smežurale nakon nekoliko minuta. Ni to mi se nije svidjelo (a sve to primijetim tek na gotovim fotografijama).
    Onda sam ga ponovno radila, ali sam tek na fotografijama vidjela koliko i podloga ružno izgleda, pa sam škartirala i te fotografije...
    Ovaj sam radila prije nekoliko dana i ponovno mi se štošta nije svidjelo, pa sam odlučila ponoviti, jer sam imala sve sastojke. To također može predstavljati maleni problem - imati sve sastojke u hladnjaku. I tako sam onda sve ponovila jučer... i ponovno nisam zadovoljna fotografijama :))
    Jer.. dok ispečem jaja, tako da ostanu bijela, pa ispržim slaninu, pa gljive... pa kobasice prvo malo prokuham, kako bi nabubrile i 'zdravije' izgledale, pa ih onda ispečem, skuham kavu, prepečem rajčice, postavim stol... e onda nestane dobro svjetlo :)))
    Naravno, s ljetnim fotografijama bih riješila taj problem, ali ljeti je jaako vruće za štednjak, pa uvijek odgađam do hladnijih dana...
    I tako... moglo bi se tu o tome tko je kriv, al' neću... jer već sada znam da ću ga fotkati još nekoliko puta :D

    Inače... puno mi je to hrane - masna je i slana. To što ima puno komponenti i smeta mi i ne smeta. Raznog povrća znam i više imati na tanjuru, ali jaja i kobasica i slanina... to mi malo manje ima smisla, iako, ne mogu reći da u djetinjstvu nisam naučila i na više vrsta mesa odjednom, pogotovo oko svinjokolje :D
    Najviše sam se na ovom tanjuru čudila grahu... sve dok se nisam sjetila koliko volim 'paštetu' od graha. Malo masl. ulja, češnjak, sol, papar... tost, gljive i kava to bi bio moj obrok. Cijeli tanjur je za dva dana... ako ne želim imati problema :)

    I da, isfrustriralo me i to što nisam imala slaninu pa sam morala pržiti fini pršut :I

    Teta, ovo je tradicionalni english brekfast, na interentu puno traženija roba od naših gableca (što ne znači da ja neću poslikati jednom i pogaču sa slaninom i kobasicama kakve se sjećam iz djetinjstva:))

    Ovo mi je 'nesigurna' faza... kad netko više puta da do znanja (a što tek ne odaje...) kako se izruguje svima na blogu, jer kao misle da znaju: pisati, fotkati, kuhati, misliti... ja onda ne želim bespotrebno uzburkati vode, pa prepisujem s interneta. Naravno, kao laik, tj, kao nestručna osoba se u ovom slučaju svejedno ne bih zaletavala svojim 'tezama' :)

    avatar

    16.11.2021. (13:43)    -   -   -   -  

  • Litterula

    Tu sam negdje. C/B i S/N

    avatar

    16.11.2021. (14:12)    -   -   -   -  

  • Jacqueline

    mislim ono, valjda se zna ko je budale nazvao budalama

    pozdrav Jelenu ma gdje bio

    avatar

    16.11.2021. (14:17)    -   -   -   -  

  • V

    litterula, dobro :)

    Jacqueline, ja nemam ništa protiv toga da stručnjaci rade svoj posao... dapače - i zalažem se za sposobne :)

    avatar

    16.11.2021. (14:24)    -   -   -   -  

  • Ypsilonka

    Imam prijedlog:
    sva ta nezadovoljavajuća jela (smežurana :)), šalješ meni, a sebi u ime (svog) perfekcionizma i visoke kvalitete slika radiš nova i nova jela.
    Nudim se plaćati dostavu! :))))

    avatar

    16.11.2021. (15:55)    -   -   -   -  

  • V

    :)))... ma nisu toliko jela problem, nego fotografije, nemam ja restoran :)))
    A sad... nije da se ne bi mogle i dogovoriti, samo... ja jesam uporna do granice do koje mislim da mogu nešto napraviti; kad mi se učini da je sve ipak samo gubljenje vremena onda odustajem. Ne idem nepotrebno glavom kroz zid.
    Mislim... negdje tamo neke druge frustracije čekaju na mene. Tak' da ne znam... taman se navikneš na dostavu, a ja ju ukinem :)))

    avatar

    16.11.2021. (19:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...