ne volim naše kulinarske emisije, nisu edukativne i uglavnom se svode na iživljavanje na kandidatima, ne velim da su suci oličenje zla, pa to rade za svoj gušt, na žalost, presudan je ukus konzumenata takvih emisija, on je i više nego upitan, navodno su neka istraživanja pokazala da je prosječnom gledatelju sedam puta privlačnije negativno, nego pozitivno, od tuda i sva negativa u naslovima, kao i sadržaju, a i lakoća da se ljudi zakače kroz komentare je nepodnošljiva, na žalost, pozitivce se više gleda kao slabiće, ali dobro, sve je to zapravo nebitno, srž je u tome da ti, i dragima kojima kuhaš, uživate u tome što napraviš, osobno, vidim sebe na večeri s tvojom musakom i ja bi si vjerojatno malo začinio svježe mljevenom čili papričicom ili šarenim paprom, ali to su već potpuno nebitne sitnice, sve u svemu, samo ti uživaj, imaš na to sve pravo ovoga svijeta, a siguran sam da ni bogu, ni ljudima, neće biti krivo, dapače
26.10.2021. (01:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bravo za musaku....i sama jo volim jesti i praviti...sada kad so dani hladni baš godi...ja dam prvo plast kuhanog krompira, onda plast mlevenog mesa, plast krompira i na vrhu jaja...onda to zalijem sve sa umešanim kiselim vrhnjem i jajcem...odlično!!!
26.10.2021. (19:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Fotografi svih zemalja, naoružajte se
izgleda fino u svakom slučaju... :)
25.10.2021. (21:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Važno je da je Tebi prijalo! Ljubim!
25.10.2021. (23:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ruiz
ne volim naše kulinarske emisije, nisu edukativne i uglavnom se svode na iživljavanje na kandidatima, ne velim da su suci oličenje zla, pa to rade za svoj gušt, na žalost, presudan je ukus konzumenata takvih emisija, on je i više nego upitan, navodno su neka istraživanja pokazala da je prosječnom gledatelju sedam puta privlačnije negativno, nego pozitivno, od tuda i sva negativa u naslovima, kao i sadržaju, a i lakoća da se ljudi zakače kroz komentare je nepodnošljiva, na žalost, pozitivce se više gleda kao slabiće, ali dobro, sve je to zapravo nebitno, srž je u tome da ti, i dragima kojima kuhaš, uživate u tome što napraviš, osobno, vidim sebe na večeri s tvojom musakom i ja bi si vjerojatno malo začinio svježe mljevenom čili papričicom ili šarenim paprom, ali to su već potpuno nebitne sitnice, sve u svemu, samo ti uživaj, imaš na to sve pravo ovoga svijeta, a siguran sam da ni bogu, ni ljudima, neće biti krivo, dapače
26.10.2021. (01:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Litterula
dadilja mi baš sad peče krumpir, ali bez vrhnja, to ne smijem jest, i umjesto faširanog je stavila zabatak
čekam ručak
26.10.2021. (11:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Bravo za musaku....i sama jo volim jesti i praviti...sada kad so dani hladni baš godi...ja dam prvo plast kuhanog krompira, onda plast mlevenog mesa, plast krompira i na vrhu jaja...onda to zalijem sve sa umešanim kiselim vrhnjem i jajcem...odlično!!!
26.10.2021. (19:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...