Komentari

tignarius.blog.hr

Dodaj komentar (35)

Marketing


 • tignarius

  Blogi
  naj se ljutiti na "stvarnost" u kojoj ti egzistiraš a izbjegavaš živjeti
  a da probaš s Woodstockom..ili samo wooooduuu
  didu lidu imam te u vidu

  avatar

  18.08.2021. (15:08)    -   -   -   -  

 • ...

  I kaj bumo sad?
  Ja tebe dugo pratim,
  čitam, ali i ne komentiram.
  Je, ima logike u tome što veliš,
  ali ima i masa bedastoća, i kaj sad?
  Da te pilam, smaram i tebe i sebe,
  htio sam te negdje kao prijaviti,
  u grubo zbog govora mržnje,
  pa sam pitao @admina,
  a on mene zabranio,
  jer mu se učinilo
  da pucam na
  frenda mu
  @Freša,
  ćorak.

  avatar

  18.08.2021. (15:39)    -   -   -   -  

 • tignarius

  Dražen
  mene su pratili i u onoj nakaradi od tzv države
  a i prijavljivali su me..
  pa se nisam bojao
  a zbog čega bi ti to mene "prijavljivao"
  nisam gay friendly?
  ili što "ljepim" Thompsona?
  što iztičem da je islam kršćanska hereza?
  što smatram da nam BiH i Srbija nisu nikakvi dobri susjedi, nego naprotiv klasični kurvini sinovi koji nam stalno spremaju sačekuše!

  avatar

  18.08.2021. (22:32)    -   -   -   -  

 • ...

  Ne sjećam se, bila je neka glupost tipa eklatantnog govora mržnje, ali eto, bilo pa prošlo. S obzirom na to da sam prozivao i medij na kojem je objavljeno, što je sukladno trenutnom zakonu, @admin se postavio zaštitnički prema sebi i svojoj kući, pa mi je ugasio blog s kojeg sam to pisao. @Freš mu je pomogao prokazivanjem mene kao blogera, i time mu dao alibi pred bložnim pukom, pa je priča tim više imala logičan završetak. Kako god, bio je to samo trenutak kada je i meni bilo dosta kao što ti veliš u ovom postu da je tebi sada dosta. Što se tiče hrabrosti, to je široka tema i može obuhvatiti svašta. U pravnom svijetu imaš tek par stvari tipa djelo, počinitelj, okolnosti, zakon, tumačenje i u konačnici presudu i kaznu. Neću ulaziti u polemiku oko tvojih političkih stavova, razvidni su, imaju svoje temelje u tvom znanju i iskustvu, i s tim ja nemam baš nikakvih problema. Hajde, kako god bilo, srdačan ti pozdrav i svako dobro ;)
  P.S. Eto vidiš, ja se tebe bojim, pa bi ja tebi i gemišt i pivu s osmjehom platio :)))

  avatar

  19.08.2021. (08:34)    -   -   -   -  

 • DreamOfStone

  Pjesmu sam davno negdje stavio na nečiji blog nebitno Ali kukulele i naricanja su odbojna do bola Još nam ti sad nametni neke Talibanske bajke kao da u Hr nema I talibana i muđahedina ne treba gledat dalje Uz sav lopovluk korupciju degradaciju ljudskog života koje se uporno tjera da napuste svoje matične zemlje Nazovimo to pravim imenom i prezimenom Tuga jad čemer i sramota Ps vidiš ja sam Gay frendly jer me njihova seksualna orijentacija ne zanima kao ni blogerice koje moraju cili život tražit saputnika pod vječitim opravdanjem svoje vrijednosti ega ljepote Samoreklamacije itd Nisam patnik te vaše ljubavi prema Yugi ali Nakaradni ste ko Talibani sada uz nazadovanje konstantno

  avatar

  19.08.2021. (10:09)    -   -   -   -  

 • DreamOfStone

  https://youtu.be/vswLoSCNLlQ Nekako prigodna

  avatar

  19.08.2021. (10:16)    -   -   -   -  

 • tignarius

  Žendra
  cijepljena sam od svega, osim korone
  A za gemišt, uvijek spreman!!!

  avatar

  19.08.2021. (10:22)    -   -   -   -  

 • Voyager-nova generacija

  Tigre, pozdrav časni borče za hrvatsku stvar ;)

  I ja sam nakon par godina odlučio napisati post, znam da je tebi to dugo čitati ali sam i siguran da bi o temi ti puno mogao više reći. Drago mi je da još pišeš, iako sam sad pročitao komentare nisam uhvatio o čemu vi, neko prijavljivanje blokiranje itd. nebitno jedino mogu reći. Još Hrvatska ni propala dok tigi bloga piše.

  LP i BB

  avatar

  19.08.2021. (15:41)    -   -   -   -  

 • Antivaxer

  Ti si voyageru isto sve o sebi rekao kad uzdižeš umjesto da osuđuješ pojavu ovakvih malignih tvorbi kao što je tignarius i njemu slični vjerski fanatici. Na stranu sad cijepljenje to je posebna priča oko koje se niti ja ne slažem jer cjepivo znači samo zlo nego što se praviš fin i tolerantan dok istovremeno toleriraš ološ koji bljuje i pljuje mržnju prema svemu što se ne uklapa u njegovu ograničenu sliku i viđenje svijeta. I uzalud ti se pozivati na toleranciju kad si tolarantan prema netolerantnima , a ne možeš reći da su postovi koje isti piše pametni i napredni iz svakog izbija samo gorčina,mržnja i ljigavost. Štovati thompsona,škoru,brajšu, markićku i podržavati njihove nakaradne inicijative (a koje bi te svoje svjetonazore rado legalizirale i odredile kompletnom društvu živote) nema veze sa demokracijom slobodom i normalnim općeprihvatljivim stvarima. Kao i nametanje parametara što je domoljublje a što nije.

  avatar

  19.08.2021. (19:15)    -   -   -   -  

 • Voyager-nova generacija

  Tigar je pozitivna osoba, iako se ni ja s njim ponekad ne slažem, nisam bio ovdje tri godine, ali nema ga smisla napadati, a što se svjetonazora tiče, postoji dobro i ja sam uvijek za dobro. Ne znam za što se ovi zalažu da legaliziraju a loše je za društvo ali znam što je već legalizirano a veliko je zlo. To je pobačaj, a to ni njegov HDZ ne želi ukinuti. Ubijanje djeteta u majčinoj utrobi je velika pošast koja uništava naš narod.

  LP i BB

  avatar

  20.08.2021. (18:11)    -   -   -   -  

 • tignarius

  Voy
  nemoj me braniti od mutiranih mušica...

  avatar

  20.08.2021. (20:04)    -   -   -   -  

 • Voyager-nova generacija

  Tigre, nisam te ništa posebno branio, samo sam iskoristio priliku da ukažem na tvoju pozitivu i pokušam pokrenuti racionalnu raspravu. Navedeni bloger je optužio mene i mnoge na temelju predrasude, ok recimo da je tebe čitao pa ima neko mišljenje ( ja sam što se tebe tiče samo iznio mišljenje koje je različito od njegovog), ali mene je npr optužio zato što sam te pristojno pozdravio. Što se tiče općeprihvaćenih i normalnih stvari u društvu možemo argumentirano raspravljati uz međusobno poštovanje. Ja sam naveo primjer pobačaja, jer ja se tu uglavnom slažem sa ljudima koje je on naveo u svom postu. Ne želim svakoga posebno secirati jer svatko ima i dobrih i loših strana. Mislim da mi ovdje argumentima možemo raspravljati o temama a ne o ljudima, jer to onda postaje suđenje.

  LP i BB

  avatar

  21.08.2021. (16:12)    -   -   -   -  

 • bartimej croata

  Eno sam napisao post o simbolici broja 233 kojeg je 15 zemalja objavilo kao broj oboljelih vezano uz 8.8.

  avatar

  21.08.2021. (21:33)    -   -   -   -  

 • DreamOfStone

  Šteta linka pjesme neki jednostavno nisu za muziku

  avatar

  21.08.2021. (22:27)    -   -   -   -  

 • DreamOfStone

  Život je kratak prolazan Tu nema nikakve filozofije Možda po savjesti bude lakše osobno mislim da nije vrijedno razmišljati Kraj svima dolazi prije ili kasnije

  avatar

  21.08.2021. (22:34)    -   -   -   -  

 • tignarius

  Voy
  Zeza san se....
  Blogosfera je odraz društvene klime
  Sudeći po blog. hr dolazi gadno zatopljenje

  avatar

  22.08.2021. (09:20)    -   -   -   -  

 • Sjećanje i osvrti

  Ma ko mi dira Brajšu,čistaje ko suza, nego se SDP
  u datom trenutku dočepa Karitasa. Meni je slučaj Brajše dokaz sumnjivih postupaka prema onima koji suu najgorem slučaju nenamjerno nešto propustili a nikako namjerno zlo učinili...
  Jelena je spasila puno nevinih života u vremenu kad to nije bilo nimalo popularno .

  avatar

  22.08.2021. (15:04)    -   -   -   -  

 • tignarius

  Sjećanje
  otkud ti s Brajšama!?
  ko te ljuti!?

  avatar

  22.08.2021. (17:24)    -   -   -   -  

 • Sjećanje i osvrti

  Spominje je komentator antivaxer.
  Iz osobnih susreta znam dosta o Jeleni i sigurno ne spada u kriminalce...

  avatar

  22.08.2021. (19:04)    -   -   -   -  

 • tignarius

  ha,ha
  Sjećanje
  ne čitam ti ja te likove koji tule nad jugoslavijom

  avatar

  22.08.2021. (19:36)    -   -   -   -  

 • DOMENICO

  koji su ti to Melinda i Bil..
  neki iz tvoje ulice :)))

  avatar

  22.08.2021. (19:37)    -   -   -   -  

 • tignarius

  je, je Domi
  doći će oni u tvoju ulicu
  zanimaju ih zemljišta...!!!

  avatar

  22.08.2021. (19:47)    -   -   -   -  

 • blogomoljac

  Opet delaš štetu.
  Kaj je logično.com kupilo NL?
  Tekst je izgleda sa Global Research strane, poznato leglo teorija urote, tim mračnim „sokacima“ i oni lutaju.
  Ispunjava sve zakone takvog texta, gomila zapleta (najboljše nepreglednog, ak se more ugurat) i bačenih sumnji i insinuacija, a nigdje konkretnog raspleta i dokaza. Po mogućnosti koristiti ono matematičku čudo da je svaka osoba na svijetu sa svakom, preko lanca od 6 osoba, počevši od svog užeg kruga, povezana. Do Aboridžina, ak treba. ;))

  Vele Wikipedijanci:
  Globalresearch.ca, a conspiracy theories website operated by Michel Chossudovsky's „Centre for Research on Globalization“

  Inače, tak mozeš na na tapetu vudrit i Vatikan, il sportske organizacije il neki koncern … da ne nabrajam … svugdi buš našel nekaj. Naravno da treba uklonit što ne valja, al puno se i priča i ubacuje svašta.
  WHO je hebena stranka, u poslu koji je teško prognozirat, izgleda ko da dobiju puno love, al za to što rade pretezno u minusu. Tak proglasi pandemiju, pa se ona kroz mjere il bilo što drugo iskorijeni prije, pa ih zahebavaju da su paničarili i ne mogu više propikat zalihe (nije to ni za farmu dobro, jel). Onda kod nove situacije dobe trtu, pa par dana čekaju budu il ne budu, pa ih Trump okrivi da drze štangu Kini, i da su trebali to prije proglasit. Pa im ukine financiranje. Onda ih financiraju privatni, pa ih opet hebu … ;))
  WHO vrši gomilu programa, operacija, praćenja i kontrola u pozadini za zdravlje planete, bez tog bi osjetili kaj bi bilo bez.
  Kakvo je da je, bolje je da je, neg da nije.
  Bil Gates ima prav kad veli da bu jednom došel virus opasniji od kuge i španjolske gripe. Dok se iskorijeni posijana i time sistematski ukorijenjena sumnja i obuzda mudrovanja, koknulo bu pol planete.

  avatar

  22.08.2021. (20:50)    -   -   -   -  

 • tignarius

  Blogi
  Ajmo nastranu sve teorije, ali ako ti misliš da je Bill&co bolja od Donya&co imaš velikih problema
  Svi "podatci" koji kruže netom su više manje manipulativne prirode i izključivo služe pokušaju da se RKC svede na "svjetsku normu"
  Ostalo su nijanse!!!

  avatar

  22.08.2021. (22:36)    -   -   -   -  

 • bartimej croata

  @blogi pusti ti ove teoretičare zavjera poput @batrija i sličnih nego se deni na oguljivanje kikirikija. Kikiriki ima dosta b3 vitamina koji je dobar za pamćenje i smanjuje Alzheimera za 30 %.
  Predlažem da osnuješ Udrugu kikiriki šiki miki tiki imat ćeš za 4 godine milijardu članova.
  Virus je ispitan 1999 godine, ispitivan je 5 godina, i kad se vidjelo da cjepivo protiv njega (cjepivo patentirano 3 dana iza patentiranja virusa- imaju dokazi) ima za posljedicu Alzhaimera
  onda je odlučeno čekati pogodan trenutak za puštanje virusa. Taj trenutak je bio američki presjednički izbori da se obori trump jer je bleso zaposlio sve živo što je bilo nezaposleno

  avatar

  22.08.2021. (23:02)    -   -   -   -  

učitavam...