Komentari

lilianke.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Y

    Isus Krist razmatra tvoju ljubav. :)))))
    Strašno! :))

    Osjećam se često zbunjeno prilikom prisjećanja na snove jer sadržaj snova često nema nikakvu poveznicu niti sa stvarima koje se događaju u stvarnosti niti prate moju budnu logiku i karakter.

    Možda se u mene useli neki nepoznati entitet i živi kroz mene dok spavam?

    Pozdravi Isusa od mene noćas.

    avatar

    23.07.2021. (12:30)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Zanimljivo. :)) mix svega u snovima. Razmišljala sam kako bi bilo fora pisati priče koje smo vidjeli u snovima.

    Ja sam sanjala da sam na groblju s mamom, neki čovjek odjeven u muško odijelo 19. stoljeća razgovara s njom, a ja od vijenaca s grobova radim bukete za dvije živuće osobe iz mog života i veselo pjevam. :/ čudno...

    avatar

    23.07.2021. (12:42)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Cure, komentiram poslije, a ssd citat sa stranice o šamanizmu Inka

    'ZAPAD, Vjetrovi Zapada, Jaguar (Otorongo). Povezan je sa umom i Kai Pacha ("Srednjim svijetom"). Mentalna razina, um. Element Zemlja. Majka – sesta Jaguar. Jaguar je simbol iznenadne transformacije, vatre i smrti. Kada završi jedan od životnih faza, Jaguar nas uči da ostavimo staro Ja iza sebe i krenemo u novu fazu svojeg života. Čuvar životne snage. Predstavlja početak života / smrti i obnovu, aktivno stvaranje života. Jasnoća. Namjera.'

    avatar

    23.07.2021. (13:42)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Y, pozdravit ću Isusa, ne brini.
    Jedva čekam jedan takav san, koji ne prati tvoja dnevna zbivanja i prosječnu mentalnu aktivnost :))) nešto.totalno neuobičajeno, jako me zanima takvo što vidjeti!! :)) da te bolje upoznam :))

    @Gslaktična,,
    Na prvi pogled, tumačenje sna bi bilo ovo:
    Groblje je simbol susreta i spone starog i novog (mama priča sa frajerom iz davnine), prošlog koje je svoju snagu (grobni vijenci presloženi u bukete za žive) predalo novom.

    Čak bih ti rekla da se pozabaviš idejom.predaka i činjenicom.da smo mi produkt svega do sada prikupljenog (ideja, spoznaja, iskustava) trudom naših predaka, te doslovno svojim.življenjem tkamo tijelo budućnosti idućih pokoljenja.

    Objema
    ****-:
    ((-:

    avatar

    23.07.2021. (16:56)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Ja sam sanjala neki dan da idemo na put i muž mi spakira samo 6 dnevnih uložaka alldays. Ajde mi to objasni, molim te :))) I uopće se ne zafrkavam, stvarno sam to sanjala :)

    avatar

    23.07.2021. (21:03)    -   -   -   -  

  • luki2

    Zanimljivi snovi! Pozdrav!

    avatar

    23.07.2021. (22:43)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Flekserica, da niste išli na 6 dana :D? Mislim, zavisi na kolilo dugo ste išli (i druga podpitanja :D), ne znam dal da se čovjek ljuti na tvog muža ili da ga pohvali :)))) ?

    @luki2, he, bolje ovakvi nego strašni :)))

    avatar

    23.07.2021. (23:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...