Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • astrosailor

    A ipak si mi izmamil sline, posebno onim pogledom prema uvijek dragom mi Čevu, iako sam i sam i danas šetao po brdu. Doduše nešto pitomijem, ali sa pogledom na Maun, Olib, Silbu i Premudu tamo gdje sunce zalazi u ove zimske dane (ljetne zalazi dobrano prema Učki). Učku gledam sa svog otočkog brda koje zovem Učiteljem, a nekad je bio Svjatovid, kršćani se nisu pretrgli u preimenovanju..

    avatar

    03.01.2021. (20:37)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Doček je bio svima banana, ali planine sve poprave :) nisam već bolje da ne govorim od kad bio na Sljemenu, a trenutno mi je Ivanšćica bliže bar do kraja tjedna kad sam opet u Zagrebu. Sve najbolje u novoj godini i još puno planina :)

    avatar

    04.01.2021. (10:44)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepo i sa sjevera (možda tebi malo sa juga). Na Horvativim stubama sam bio dosta davno, bio je još iznad stari planinarski dom Hunjka ali nadam se prvom prilikom ponoviti uz negdje bivariranje.

    avatar

    04.01.2021. (22:04)    -   -   -   -  

  • marija67

    Bivši i ja smo prekinuli prije godinu i 2 mjeseca, a ja sam bila u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile prekinute. Pokušao sam doći do njega na društvenim mrežama, ali me maknuo s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i oni su mi rekli da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Svaki dan sam plakala i plakala jer sam ga jako voljela. Dok nisam rodila i beba nije imala godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla i nemam novca za brigu o bebi. Bio sam jadan u životu pa sam zaplakao sestri i rekao joj svoj problem i rekao da zna za moćnu čaroliju bačenu dr apatu koja joj pomaže kad nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-pošte i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila čaroliju na mog muža i rekla da će mi pomoći razbiti čaroliju tako da će mi se moj muž zauvijek vratiti i da će biti moj. Bilo mi je veliko iznenađenje što se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čarobnjaku. Molim se da će dugo živjeti i raditi više od svog prekrasnog djela. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On ti može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: dralaba3000@gmail.com ili ga možete dobiti putem njegovog vibera/whatsappa: +1(425) 477-2744

    avatar

    01.03.2022. (00:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...