Komentari

lagana.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Lagana - Vermieterin

    Što bi vi na mom mjestu? Nekad mi se čini da sam pred dilemom: ili pas ili ja.

    avatar

    05.12.2020. (11:18)    -   -   -   -  

  • jeka

    Nikada neću zaboraviti trenutak kada sam ostavila psa zbog čovjeka. Bilo je ili pas ili čovjek. Vrlo specifična i bolna situacija ,odvratna situacija.
    Još imam traume kada se sjetim .

    Inače....zanemarim li taj dio....ovaj ima 11,ponaša se kao mladić, jedino da, dizanja noću su učestalija. Stane ispred balkonskih vrata i muče kao kravica , po defoltu se dignem,otvorim vrata,vratim u krevet,za 10 minuta opet se dignem,pustim ga unutra i zatvorim vrata. I onda skoči na krevet i liže mi stopala ili nos . Najbolja stvar je u parku,tamo se i nasmijem,sad me zna i pobrkati sa nekim drugim pa ide za svakom ženskom osobom jer misli da sam ja,pa zaboravi gdje me ostavio kad je otrčao pa trčim ko luda za njim.
    Moj slatki djedica. Ipak....miris njegovih ušiju i dalje je najljepši miris koji sam ikada osjetila. Kako se ludo ljudi vežu za pasonje. I da. Šnjofkam ga hahahah. Tako fino miriši ali on je uvijek bio mirisan ,takva mu je koža i dlaka. Pa šnjofnem i capice.
    Na tvom mjestu si samo ti. Tvoja kujica i bit će joj kako ti odlučiš a sigurna sam da nisi zlostavljačica.

    avatar

    05.12.2020. (11:28)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Ne znam, ja sam previše osjećajna... oboje:)

    avatar

    05.12.2020. (12:09)    -   -   -   -  

  • Lagana - Vermieterin

    @ jeko draga, ti me razumiješ. Ali i dalje ne znam što bih i kako bih. Nešto će se već rasplesti...

    avatar

    05.12.2020. (12:54)    -   -   -   -  

  • Lagana - Vermieterin

    ,@Izgubljena , i ti si životinjoljubac. :-)

    avatar

    05.12.2020. (12:56)    -   -   -   -  

  • Lagana - Vermieterin

    Ponekad, kad ne znam odlučiti, pitam se što bi mi sad rekla moja nona. A joj...mislim da bi me izgrdila, prvo zato jer je pas u kući, drugo zato jer pas nije u kućici u dvorištu, treće zato jer čistim za psom i što uopće postavljam takva pitanja. A voljela je pse i mačke, nije prema njima bila gruba, razgovarala je sa psima i s mačkama, čak se i zlatnoj ribici obraćala pitanjima kao da će ribica odgovoriti. Ali , voljela je te svoje životinje na neki drugi način , drugačije nego mi sada. Pitam se, jesmo li mi napredovali ili nazadovali u odnosu na naše pretke u pogledu odnosa prema životinjama.

    avatar

    05.12.2020. (12:59)    -   -   -   -  

  • jeka

    Napredovali.
    Bakina Zera nikada ne bi podigla šapu,pogledala je u oči i obratila se baš njoj da je u šapici zapeo snijeg. Živjele su kraće životinje jer su jele ostatke sa stola .
    Lijepo je slijediti starije generacije u idejama ali bome ne držati ih se kao pijan plota jer nema napretka na taj način. Osim onog slučajnog.
    Ok....ne treba ih možda ni navlačiti po krevetu (to je već drugi par čarapa) ....ali ako se ne mrdnemo od nona i mama nećemo se mrdnuti nikamo i frustracija je izglednija ,pa i u vezi životinja.
    Ti si ti a nona je nona.

    avatar

    05.12.2020. (13:34)    -   -   -   -  

  • jeka

    Mene nona i mama da vide okrenule bi se u grobu (ne bi ,ali bi me pogledale sa čuđenjem)
    Ja bih im mahnula i rekla "hvala ,žene moje, ali ja moram biti svoja " a pasonja je tu ,vi mirno spavajte jer ne fali mu dlaka sa glave .

    avatar

    05.12.2020. (13:36)    -   -   -   -  

  • eum

    Imao sam sličan problemčić sa psom u kući pa sam napravio boks u dvorištu sa kućicom za psa, Dovoljno je velik i širok da je pas uvijek u suhom sa prostrom za šetnju, uvijek pri ruci za zajednički razgovor i šetnju te sa stolicom u kutu gdje za lijepa vremena pričamo kao pravi prijatelji (zna da i jesmo) dok usput pregledavam vijesti na guglu. Sve me manje zanimaju drugi jer sam i sam sebi dovoljno društvo sebi kako vrijeme prolazi. Uvijek na svojoj stazi. Voli i na druge pazi.

    avatar

    06.12.2020. (10:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...