Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • VladKrvoglad

    Ne vredi ti to. Nije samo sindrom vertikalnih videa - to je posledica sindroma losih, nezainteresovanih i povrsnih djaka...Inercija je prisutna i u duhu i to ti je to! :)))

    avatar

    16.10.2020. (20:50)    -   -   -   -  

  • dugoprugash

    Svi klinci slikaju i snimaju vertikalno. Tako su naučili. Kad sam svojima pokušao objasniti da je ljudski pogled širokog kuta sam sebi sam zvučao staro. :)

    avatar

    16.10.2020. (21:52)    -   -   -   -  

  • mecabg

    He he he, ništa neću priznati
    i ja snimam video samo horizontalno,
    doduše ne mobilnim nego foto aparatom:))

    avatar

    17.10.2020. (07:28)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Dosta toga rekoh na prošlim tvojim postovima o toj temi pa se neću ponavljati, niti nadopunjavati gornje dobre komentare...

    Ipak, postoji jedan moguć "razlog" kojeg velika većina teško prevladava - kad se mobitel drži jednom rukom, svako skrolanje vertikalnih šlajfni teksta i slika (kao i tipkanje teksta uostalom!) obavlja se palcem te je on s godinama upotrebe postao "dominantno upotrebljivi operater" na touch-screenu.
    I sad dolazi "kvaka 22" - kad se jednom rukom drži mobitel i okrene horizontalno, palac je zauzet pridržavanjem telefona te glavni "operater" za tipkanje postaje kažiprst, a on je, jadan, tolikih godina bio zapostavljen (samo kao 'držač' telefona) da mu je pogoditi u kružić "video-shuttera" prava tlaka i motorički problem...

    avatar

    16.11.2020. (12:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...