Komentari

astrosailor22.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • jelen

    Kinezi su i opasnost i faktor stabilnosti u isto vrijeme. Takav naopako zasađeni je svijet u kome živimo. U ovoj fazi jedina prava preostala nada je da Džingis kan održi obecanje i vrati se 800 godina nakon smrti, a to je 2027.

    avatar

    06.10.2020. (22:23)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Nije baš da se i mi imamo s puno toga hvalit. Evo, ja živim na otoku. Koji ubire dosta poreza od turizma za račun države. Kanalizacija je valjda predviđena za slijedeći milenij. Do tada crne jame...pa kad gosti odu, sve u more. A na peškariju prodaju frišku ribu.

    avatar

    06.10.2020. (23:27)    -   -   -   -  

  • builderica

    Idemo mi ka Kini u mnogočemu...što nije dobro...punom parom :((

    avatar

    07.10.2020. (08:33)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Odlična zbirka crtica tamošnje svakodnevice! Tebe bi se moglo slušati satima, "bez daha" i razrogačenih očiju.
    Za nas koji smo daleko odande, previše se po raznim dokumentarcima na TV provlači "korektnost" pa se širi ustvari lažna slika - tipična "lakirovka".
    Samo uzmi podatak da je javljeno da je dnevni prirast COVID slučajeva u cijeloj Kini nekidan bio 13 ili tako nekako. Trinaest my ass...!

    avatar

    07.10.2020. (10:32)    -   -   -   -  

  • j.

    Mene sama po sebi fascinira činjenica da država koja ima oko milijardu i pol stanovnika funkcionira, a ove tu naše imaju tek po par milijunčića. Očito je da njima treba daleko manje nego li nama, u čemu i jest razlog zašto je moguće da nadvladaju. A što se tiče legendarne bolnice koju su sagradili za pet dana, očito ni ove naše koje se grade pet godina nisu puno bolje i nemaju dulji vijek trajanja :).

    avatar

    07.10.2020. (10:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...