Komentari

turimti.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • U prolazu

    Nisam bila na Visu. Izgleda divno. Nadam se da ću ga i ja posjetiti. Da, ova korona sve je promijenila...

    avatar

    31.08.2020. (14:24)    -   -   -   -  

  • jeka

    Iza nika kojem se baš uvijek na glas nasmijem tako lijepa razglednica. Ma neće korona utjecati na ljudsku potrebu za ljetovanjima. Jedino ako nas sve u kaveze stave. Mjere da. Cirkus ne.

    avatar

    31.08.2020. (18:34)    -   -   -   -  

  • j.

    Na Visu mi se najviše dopalo Biševo :))). Šalim se; to je raj na zemlji - Komiža, Stiniva, Plisko polje, Tvrđava... su mjesta neopisive ljepote. A ljeto je u glavi; ako su u njoj samo brige, uzalud vrućina. Pozdrav :)

    avatar

    01.09.2020. (12:24)    -   -   -   -  

  • Žena sa stilom

    Predivan Vis. Teško će biti, ali kad prtebrodimo ovu godinu, s koronom ili bez nje, turizam će se vratiti. Nećemo vječno biti u karanteni. Za sada moramo biti zahvalni što je ipak nešto turista bilo i ove ružne 2020.g

    avatar

    01.09.2020. (12:40)    -   -   -   -  

  • turimti

    Što se tiče posjete turista otoku Visu ovo skraćeno ljeto je začuđujuće. Nikad više Talijana, Poljaka pa i Francuza, Srba, Slovenaca dok ih nije Kacin potjerao. Skandinavaca i Engleza bilo je samo u malim tragovima. U principu došli su svi koji su htjeli (monetarno mogli), samo oni kojima je posao bio ugrožen karantenom i preveliki strah od Coprone ljeto je propalo (mislim na Vis)...Neki su otkrili ljepotu u svom okruženju i tako su smanjili štetu...

    avatar

    15.09.2020. (13:34)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Uz koronu, svijet više nikada neće biti ono što je bio. Na žalost, moramo se privikavati novim načinima života.
    Nama je korona odnesla već osiguranih 2 tjedna u Češkoj ovog proljeća, a za plačene aviokarate dobili smo tek vaučere koje možemo iskoristiti u roku godine dana. Sumnjam da će biti prilike iskoristiti ih.

    avatar

    15.10.2020. (16:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...