Komentari

idragi28.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • eum

    "Činjenica za one koji ne vjeruju da Đavao postoji je da ga često imaju u sebi. Sotona radi u tajnosti, njegov glavni posao je navesti čovjeka na grijeh, kako bi ga odveo u propast."

    avatar

    03.04.2020. (12:42)    -   -   -   -  

  • sewen2

    Dobro, dobrim, dobru...

    avatar

    03.04.2020. (13:06)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    odličan post! jedan od najboljih na ovom portalu

    avatar

    03.04.2020. (19:42)    -   -   -   -  

  • Boris

    Hajmo - Ajmo nešto da zaključimo : Ako netko poslije "smirivanja" ove situacije s "koronavirusom " ništa ne nauči, taj je zaslužio da pati i dalje. Ako ništa ne možete shvatiti od toga što se dešava i smatrate da ste nemoćan da bilo što učinite, onda bar naučite jedno : Budimo skromni i ponizni. Običan , " mali " čovjek može živjeti samo od onoga što uštedi na sebi. Štedite svuda racionalno gdje možete : Voda, plin, kaladont, hrana... pomažite pticama i životinjama ( ljude namjerno ne spominjem -bukvalno...), izbjegavajte meso, ne hrlite u šoping centre, upravljajte novcem razumno, tko može neka uzgaja hranu u vrtu, molite se i prepustite Bogu. I na kraju, ne hrlite u banke...

    Uloge su nam već i onako davno dodjeljene. Prihvatite svoju ulogu. Ako mislite da pripadate Rockfelerima i Rothšidovima, slobodno im se pridružite. Ako volite svoju zemlju - domovinu Hrvatsku, branite ju. Oni koji joj sude, bit će suđeni na bilo koji način kada dođe za to vrijeme. Nikada nemojte biti u ulozi izdajnika svoje domovine. Bog je stvorio mnošto naroda da se druže, a ne da se globaliziraju pod zapovjedništvom Sotone.

    avatar

    04.04.2020. (02:36)    -   -   -   -  

  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    BOG!

    avatar

    04.04.2020. (09:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...