Komentari

potok42.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Dinaja

    pročitala sam Zdenku pjesmu, a onda ju je i on sam još jednom pročitao... zatitrao mu osmijeh na licu... kaže... odlična je, hvala mu... hvala ti dragi @Potok... razveselio si nas... :)

    avatar

    29.03.2020. (17:22)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ima jedan kej na Savi gdje sam kao dijete šetala među ljudima; postoji jedan nasip na Savi gdje sam vodila mog Denija (pudlicu) u šetnju dok sam živjela u Trnju

    postoji sve... postoje li ljudi ili smo tek u začetku nekih distanciranih kreatura koji na jedan poseban način iskazuju komunikaciju sa željom u strahu ili bi radije bez straha u želji?

    ne znam... sviđa mi se ova poetska slika jednog doručka

    avatar

    29.03.2020. (17:26)    -   -   -   -  

  • Potok42

    @DINAJA, hvala i tebi i njemu. Tebi na dobroti i poeziji, a njemu na svestranosti, poebno na glumi koja nije konfekcijska i koja je uvjerljiva. Svojoj sam supruzi u raspravama o hrvatskom i jugoslavenskom filmu Zdenka isticao kao glumca-arhetipskog junaka koji svojim ulogama nikad ne omane, jer glumačkim instrumentarijem i datošću osobnosti bude primjećen kao faca i lik. Jednostvano, mene ne ostavlja ravnodušnim (još od Kapelskih kresova), i to je to. Data mu je snaga koju dobro raspoređuje. I nije banalan. Ništa, čitamo se. I pozdravi ljudinu.

    avatar

    29.03.2020. (18:49)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    hvala ti dragi prijatelju... Blagom Antićem ja zaokružio svoje trajanje u Hrvatskom glumištu... u svojoj samozatajnosti Zdenko ostaje zahvalan tvojoj pjesmi njemu darovanoj... sjetili smo se danas poslije tvoje pjesme i jednog davnog doručka na savskom keju... trideset i nešto godina... snimanje filma Orao... istina je... netko nam je darvao slavense specijalitete... poezija uspomena daruje snovitost zbilji... hvala ti... :)

    avatar

    29.03.2020. (19:09)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Ne čudi me da si mu posvetio pjesmu, jer to zaslužuje.

    avatar

    29.03.2020. (19:11)    -   -   -   -  

  • Potok42

    @Dinaja, još da vam obojima najviše zaželim puno zdravlja i čilosti; tebi još puno poezije na način tvoj, a Zdenku još dosta važnih glumačkih postignuća. I novi roman.

    avatar

    29.03.2020. (19:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...