Komentari

tignarius.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • Alberta Kralj

  *Rekla bih da je ovo dobar tekst s kojim se uglavnom slažem, a po pitanju korone, i prije nego sam saznala za taj virus, nisam za šalu pisala da ne želim dodirivati niti biti dodirivana. Korana je lijepa rijeka u Karlovcu i Karlovac je lijep grad kroz kojeg sam često prolazila na putu u Zagreb i natrag jer imam rodbinu u Zagrebu, a svaka čista rijeka je lijepa, osobito uživo i kad si joj u blizini. Od ponedjeljka se na dva tjedna, čujem, zatvaraju škole fakulteti i vrtići da se ljudi malo udalje jedni od drugih da se ne bi taj virus širio s jednog na drugog (Plenković).

  avatar

  13.03.2020. (14:51)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  reka je davno jedan moj prijatelj, kako će jednog dana on doć u disko s pršutom priko ramena i bit glavni jebač

  avatar

  13.03.2020. (14:53)    -   -   -   -  

 • AnnaBonni

  ja čuvam svoju od sv.Lucije, iz kripte samo za odredjene potrebe,,,,i ništa joj ne fali

  avatar

  13.03.2020. (16:08)    -   -   -   -  

 • Sjedokosi

  sjeti me Geomir na lemozinu koje sam se nabrojao u mladim danima prije dobre večere. Obavezno smo ruke oprali.
  Kome se pije voda od blagoslova neka je pije, jer ovu za koju znam zasigurno Gospodin nije blagoslovio.
  Pročitah davno preporučenu literaturu bez poticaja
  Imaj se dobro prijatelju.

  avatar

  13.03.2020. (17:28)    -   -   -   -  

 • Alberta Kralj

  Kad te ne blagoslovi Gospodin naravno da se nećeš osjećati dobro i da ćeš imati osjećaj krivnje, pričam prvenstveno o sebi (ali i dalje nisam izoliran slučaj, koliko god netko pokušavao to prikazati takvim) u svom iskustvu u kojem ste svi mogli sudjelovati, ali isto tako i zaključiti da je osjećaj krivnje potpuno besmislen, misliti da si stranac u vlastitoj zemlji, da si osoba koja je deset razina ispod tebe, to nema smisla i treba se zaustaviti što prije, osobito ako konstantno težiš čistoj istini i piješ čistu vodu, pa čak ako je dodatno i prokuhaš, dođe ti Gospodin i kaže da je šporka. A znaš da je čista kao suza. Kao i svježe oprane ruke.

  avatar

  13.03.2020. (18:27)    -   -   -   -  

 • tignarius

  Viatrix
  ne sumnjam

  avatar

  13.03.2020. (22:46)    -   -   -   -  

 • Alberta Kralj

  Bartimeju, uistinu prođosmo puno dana koji su bili obilježeni smijehom i stavljam ti srca na put, srca koja su prošla stvari i u radost moju tek trebaju sutra doći. Da ih prepoznaš, da ih savjetuješ, da im srce opominješ, ali prije svega da ih razumiješ. I uistinu, zbog svega što je srce tvoje prošlo, a gdje si znanje stekao, čini se srcu tvome da nekad o svemu sve zna. I iako jesi prošao, i iako razumiješ... Slušaj, želim još i više otvoriti njedra srca tvoga za riječ moju, ali i djela. Da u nauku mome rasteš slušajući druge, većinom ćeš prepoznavati probleme njene. I rast će tvoje srce u mudrosti i stasati u zrelosti. A izgubiti ništa nećeš do onog početnog smijeha kojim si privukao druge. Jer radost utkah u tebe i otvorenost i plemenitost bića tvoga da se daješ i uistinu tamo gdje ti srce otvori put da se daješ, ti se daješ cijeli i pusti da ljubav moja u tebi čini neograničeno beskonačno zbog iskustva koje si imao i znao. Što ti želim reći???? Samo zbog toga što si nešto prošao i svjesno srcem spoznao gdje si koračao i stavih na put ti dušu koja je u istom stanju bila, ne znači mili da joj je potrebno dovoljno milosti kao što je bilo potrebno tebi da bih te podigao. Potrebno je ljubavi da ona sama prepozna da si ti tu bio, potrebno je radosti da ti se otvori i krene razgovarati, potrebna je sloboda da je ne kalupiš u svoje iskustvo, nego da razumiješ put koji je ona prošla, potrebno je razumijevanje da joj pokažeš da jesam. I da zajedno dolazeći k meni se i srce promijeniti može. I zato ljubim dušu tvoju i još više blagoslov svoj želim izliti i podariti odlučnost koracima tvojim. I ne ograničavajući me. I pronalaziti ćeš misli u riječi mojoj, u riječima koje će te poticati i iznova davati milost te još i više ponireš u mene. Zato rasti, rasti u plodovima mojim, duha mojega, da možeš biti oruđe (na pomoć mojim, ...).
  Jer duša tvoja se dovoljno svijetla pokazala i onima koji su vidjeli put tvoj. Okolina i prijatelji za koje moliš, možda i ne razumiju, ali prepoznaju. Zato iako ti bliski, ljubeći slobodu naizgled ne ljube tebe, ljubit ćeš njih same jer ih nećeš ograničavati, ni dozivati im u pamet da se promjene. Nego će ljubav moja u tebi slobodom davati prostranstvo da zajedno koračate i kroz to koračanje njihova će se srca mijenjati. Ustraj u meni i moći ćeš još više i još jače, te pravilnije savjetovati. Lp, Alberta

  avatar

  14.03.2020. (09:58)    -   -   -   -  

 • Alberta Kralj

  *Bogu hvala, svi smo rođeni, ne stidite se što sam s vama. Ovo je Božja zapovijed. Nemate me se zašto stidjeti i da me mama slučajno bacila u smeće, a ja preživio/la i to.

  avatar

  16.03.2020. (14:03)    -   -   -   -  

 • tignarius

  neki virus mi je pojeo komentare....

  avatar

  16.03.2020. (20:39)    -   -   -   -  

 • bartimej croata

  i meni je pojeo par komentara, a vidim nema me ni ovdje. Bit će da se virus prepao istine, možda neki masonski virus.

  avatar

  17.03.2020. (00:41)    -   -   -   -  

 • Alberta Kralj

  Molim vas lijepo @Bartimeju i ostali, zovite me @Alberta i neću ništa više mijenjati, unaprijed hvala.

  avatar

  17.03.2020. (02:45)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...