Komentari

astrosailor22.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • jelen

    Izvrstan tekst o intrigantim temama. Ne čudi stoga što nema komentara.
    Kinezi su bez obzira na sve danas u svijetu jedan faktor stabilnosti, geopolitičke ravnoteže. Ja sam im uvijek zamjerao okupaciju Tibeta, naravno, ali s druge strane kad su napali Tibet i istjerali lame iz njihovih feudalnih duplji time su učinili više za budizam nego bilo tko prije.

    Danas je Kina, kome prevo, kome krivo, jedina zemlja na svijetu koja se zaista bori protiv islamizma na svome teritoriju. O čemu možemo slušati velika zgražanja i liberalno-demokratska kreketanja o "ljudskim pravima" od strane "bijelih labudova koji vodu mute" da parafraziram jednog zagorskog pjesnika...

    No kako god, tebi svako dobro i uspješno u Šangaju! Meni takvi gradovi s tolikim stanovništvom djeluju prestrašno, ali opet Azija je to i važno je biti tamo.

    avatar

    16.01.2020. (22:01)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Ne treba se zamarati javnim interesom ili njegovim manjkom, znanje je egoistična rabota. Tko ga želi, naći će puta... Zanimljivo si to istaknuo, da su najveći neprijatelji zapravo pomogli internacionalizaciji budizma, nije mi to palo na pamet. Tipičan primjer napoželjne povratne sprege, hehe. Strašan je grad, da, ali poučno je izbliza detaljnije pogledati i ovu stranu priče.

    avatar

    18.01.2020. (09:17)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Eto, baš san uživala čitajući. Davnih godina san, ka studentica prava u Splitu,(još smo bil iYu) radila preko student servisa i skupljala lovu za otić u Kinu. Mamila me samo tako. A kad san i skupila dovoljno, karte života su se presložile. A ovako, dobivat informacije iz prve ruke je meni već bingo!!!
    Puno sreće i puno škojarskih pozdrava.-:)

    avatar

    28.01.2020. (15:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...