Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Demetra

    Apsolutno svaku riječ potpisujem. Bolnica Rebro, gdje sam uz infarkt dočekala to bolesno stanje uma razarajućeg ludila, odjekivala je kao u ratnim fimovima. Trebamo i moramo i možemo tražiti zabranu tog divljanja. Imamo pravo na miran život pa krenimo. Sretno!

    avatar

    04.01.2020. (08:49)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    kao što znaš,pirotehnika se nije smijela upotrevljavati do 27.12.......( jer Badnjak, Božić i Štefanje traže MIR), poslije toga je sve dozvoljeno.....E, pa sad, neki kriteriji o danima i dozvoljenom su očito proizvoljni i vezani za one, koji to odredjuju....Pametnom dosta

    avatar

    04.01.2020. (09:13)    -   -   -   -  

  • j.

    Zaista ne razumijem što je privlačno u buci. Što je to uopće u ljudskom biću što ga tjera na pucnjavu u ledenoj zimskoj noći? Svijet grmi i tutnji samo radi neke nejasne igre brojki, a naša mala i slabašna duša želi vjerovati da je u pravu kada traži tišinu i spokoj. Ironija je u tome da bi vapaj i urlik nepucača, samo da bude dovoljno jako izrečen, bez svake sumnje nadglasao sva artiljerijska oruđa ove planete i svu šuplju radost njihovih nesretnih opslužitelja. Zabrane i prohibicije, uči nas međutim povijest, neće uroditi plodom. Možda tek tiha, polagana, strpljiva edukacija; sve opet kreće od kuće i doma. I zaživjet će za milijun godina, na nekom sretnijem i spokojnijem planetu.

    avatar

    04.01.2020. (10:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...