Komentari

divljesrce.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • eum

    Sve u svoje vrijeme, pjesma je uspješno prilagođena tom vremenu odlaska svijeta propadanja ali i nastavka onog boljeg svijeta - ostajanja... Svijet u dobru nema kraja!

    avatar

    15.12.2019. (19:13)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Ima li nade za svijet?

    avatar

    15.12.2019. (19:17)    -   -   -   -  

  • tajna neba

    Dobro uvijek pobjeđuje!

    avatar

    15.12.2019. (19:18)    -   -   -   -  

  • Magneto

    Sve je podložno kvarenju, s vremenom
    (Čitam polako propušteno, uhvatit ću nit :)

    avatar

    16.12.2019. (06:35)    -   -   -   -  

  • jeka

    Znam da ti nisam draga,želim samo da znaš da svaki naš razgovor vodim s tobom ako mi se obratiš bez namjere da ispadnem pametnija ili dio grupe koja zna a ti ne znaš,bljak mi je taj način. Ne komentiram ti jer osjetim da nismo na istom ali evo,moja obraćanja tebi su čista. Zafrkancija kod Andriana je to i bila. Normalno da nisi zaljubljena u njega a ja sam pretjerala .
    Ne bavim se noktima ali radim nešto slično zbog čega me neki vole a neki su izrazito puni predrasuda pa branim možda i prežestoko napadnute skupine.
    Ipak,da svi briju kao ja ovaj blog bi bio dosadan i pretvorio bi se u Woodstok pa sam se prilagodila što nije pametno jer ovdje sam pisala ljubavne pjesme ,on me komentirao i zato mi je blizak (Andriano).
    Ovisnica sam o internetu.

    avatar

    16.12.2019. (17:41)    -   -   -   -  

  • jeka

    Osvrt na pjesmu :
    Svijet je takav kakav je djelomično i zbog toga što se kvalitetni loše grupiraju. Npr ovdje ima stvarno dobrih teorija,savjetnika, ljudi u punom smislu te riječi,na žalost ovdje su,glasić im je tanak a za van treba biti debelokožac. Zato je ono loše glasnije ,pogledaj samo virtualu i probaj napisati "govno" i "ljubav" ...pogodi gdje će biti više rakcija.
    Tko je jači taj kači i bok.

    avatar

    16.12.2019. (17:47)    -   -   -   -  

  • Divlje srce

    Hvala ti Jeka na javljanju.
    Hvala i na toplom i kako bih rekla "ljudskom" komentaru, kojim si mi uspjela približiti sebe malo jasnije od onog dojma koji si ostavljala kod pjesnika.
    Pretjerala si tamo, da. Gore od Betty Blue sindroma, ako znaš za taj roman. :))) Ja sam stekla dojam da si manijakalna depresivka a s takvima se ne volim petljati. To kod pjesnika meni nije bilo ni duhovito, niti erotično, niti razumljivo. Takve priče dvosmislene za mene su izuzetan smor, odbijaju me u komunikaciji. No razumijem zašto mnogi vole biti dvosmisleni.

    Vjeruj, meni zaista nije bitno tko si ti, čime se baviš, ako mene pitaš, ja bih grebala po tvojoj površnosti samo da nađem zrno tvoje dubine. I to bi mi bilo ok.
    Vidiš i sama da se s nekim stvarima ne šalim, ne glupiram se oko meni bitnog u životu.
    Ako tebe zanima tko sam ja, čime se ja zapravo bavim, nemam problema da se čujemo i van bloga. Tamo ću biti još izravnija, iskrenija i opuštenija, ali ne previše od ovog što vidiš. :))

    Hvala i na osvrtu na pjesmu. Kažeš, nismo na istom valu, ali ovo mišljenje mi se baš sviđa. Slično je mome, vrlo. I baš mi je drago da si ga se "usudila" napisati. Čak i da je drugačije, bilo bi mi drago to znati.

    Pozdrav, do čitanja. ;)

    avatar

    16.12.2019. (19:43)    -   -   -   -  

  • jeka

    Ej,nisam,imam potvrdu crno na bijelo da nisam:)
    Pjesnik ponese , ali osim komentara da si zaljubljena ostalo stvarno nije ništa da bi se ti trebala osjećati nelagodno.
    Drago mi je da smo ipak porazgovarale i riješile situaciju.
    Kasnije te čitam pa i komentiram:)
    Kakva dubina, moja perspektiva je površno plošna ,ne troši nokte već prihvati da nismo svi 2 metra :)
    Još do tridesete sam si kopala pa sam vidjela da bolje ne, nisam bager:))))

    avatar

    16.12.2019. (21:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...