Lili, ništa jednostavnije: dok dinstaš luk, otvoriš konzervu graha ili upotrijebiš onaj koji si sama skuhala, procijediš grah, zgnječiš ga recimo s vilicom, pomiješaš grah i luk, dodaš malo soli, papra ili što ti već padne na pamet, ubaciš nešto brašna u smjesu, oblikuješ burgere i s njima na tavu sa zagrijanim uljem, jedno 3-4 minute sa svake strane (možda bolje 4). Razumijem da ovo nije pregledno napisano kao što bi recepti trebali biti, ali snaći ćeš se ti. :) Ustvari čekaj:
- zdinstati luk - zgnječiti grah (ja uzmem manju konzervu) -pomiješati to dvoje - plus dodati brašno - sol,papar.. -oblikovati burgere, pa na tavu 4 min. sa svake strane
evo, sad je malo preglednije, a ima i varijacija na temu; recimo s dodatakom gljiva itd itd
29.11.2019. (21:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bellarte
Vlrlo zanimljivo, valja poradit na tome..
29.11.2019. (09:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
Ovo mi je bilo jutarnje štivo, danas u tramvaju.
....postati svjestan onoga što imaš u sebi i biti u stanju to upotrijebiti kao svoje......
To!
Usput, amo s receptom grahburgera!
29.11.2019. (16:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
The Art Of Being Yourself
Lili, ništa jednostavnije: dok dinstaš luk, otvoriš konzervu graha ili upotrijebiš onaj koji si sama skuhala, procijediš grah, zgnječiš ga recimo s vilicom, pomiješaš grah i luk, dodaš malo soli, papra ili što ti već padne na pamet, ubaciš nešto brašna u smjesu, oblikuješ burgere i s njima na tavu sa zagrijanim uljem, jedno 3-4 minute sa svake strane (možda bolje 4). Razumijem da ovo nije pregledno napisano kao što bi recepti trebali biti, ali snaći ćeš se ti. :) Ustvari čekaj:
- zdinstati luk
- zgnječiti grah (ja uzmem manju konzervu)
-pomiješati to dvoje - plus dodati brašno
- sol,papar..
-oblikovati burgere, pa na tavu 4 min. sa svake strane
evo, sad je malo preglednije, a ima i varijacija na temu; recimo s dodatakom gljiva itd itd
29.11.2019. (21:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...