Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (36)

Marketing


  • TEATRALNI

    jedan brzinski post pred spavanje u sljedećem više

    avatar

    05.11.2019. (00:04)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    - da te pozdravim - :)

    avatar

    05.11.2019. (10:11)    -   -   -   -  

  • teuta

    Odgledala sam cijeli video. Zaista interesantno kako se ljudi iz trenutka u trenutak mijenjaju. U tako malo minuta toliko obrata. Sad ti budi sudac i pokaži prstom tko je kriv...

    avatar

    05.11.2019. (11:03)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -shadow-pozdrav

    -teuta-zanimljive situacije slažem se, to je specifičnost filma iz A produkcije :)

    avatar

    05.11.2019. (17:47)    -   -   -   -  

  • isabel

    e sad ću si fino speć kokice i odgledati ovaj tvoj prijedlog pa s epotom vratim eventualno.-)))
    tp.

    avatar

    05.11.2019. (17:49)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Isabel
    samo pomalo jebiga sa najtraženijim filmom nema previše sreće ali jebiga ne možemo na sve imat utjecaj. Veselim se tvojoj observaciji poslije :))

    avatar

    05.11.2019. (18:59)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bome da i vidiš, upravo zbog toga ponekad više volim te kratke filmove nego dugometražne.

    avatar

    05.11.2019. (19:06)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ja ih sve volim, doduše prema kratkim akademska produkcija filmovima imam posebnu ljubav oni su nešto specifično. Često više otkrivaju od dugometražnih, ipak za mene su podijeljeni u ogranke kratkih i dužih formi što je samo po sebi razlika i u interpretaciji. Da se baš moram odlučit kojoj formi dati prednost, to bi bilo poprilično kompleksna odluka u mojem slučaju kad oboje ima svojih čari.

    avatar

    05.11.2019. (20:18)    -   -   -   -  

  • teuta

    Pa ne moraš se odlučiti u biti kad realno gledaš sve ima svoje prednosti tako i kratkometražni pa i dugometražni filmovi. Ali činjenca je da kratkometražni film mora u kratkom vremenu dočarati poantu nečega a to nije uvijek lako.

    avatar

    05.11.2019. (20:21)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    E to je to, i zbog toga je zajebano napraviti kratak film a da ima smisla i pogađa u centar (kako Shadow kaže) a ovaj je jedan primjer toga, još je ostavilo otvorena pitanja što mi se kod filma posebno sviđa potiče maštu sa raznim potencijalnim scenarijima koji se vrte po glavi. Zapravo svi filmovi iz tog akademskog ogranka (carver, zimica, ne sjećam se ima li još koji jer većinom bacam recenziju na one koji su javno dostupni) su bar meni u kratkom vremenskom rasponu pogodili u centar.

    avatar

    05.11.2019. (20:28)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ti to daleko više pratiš nego ja. Što je dobro jer tako to znanje prenosiš na nas. Ako se ne varam ti si jedini bloger koji prati i piše o ovoj temi.

    avatar

    05.11.2019. (20:47)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A čuj koliko je meni poznato mislim da sam jedini ali ne mogu se zaklet. Povremeno sam na nekim blogovima viđao recenzije ali ne našu kinematografiju i ne blogerski specijalizirano za ovakve stvari.

    avatar

    05.11.2019. (20:51)    -   -   -   -  

  • teuta

    Jesi, ja mislim da se ne varam.

    Ali vic ti je prva ligaaaaaaaaaaaaa! Hvala ti na njemu još se smijem i vjerojatno budem cijelo večer. Supeeeeeeeeeeeeeeeer.

    avatar

    05.11.2019. (20:55)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Da i ja imam taj intuitivan osjećaj da sam jedini dramsko umjetnički bloger možda ne na svim blog platformama ali da na ovoj. Znaš koje blogove pratim uz tvoj ne? Najiskrenije da ti kažem bljuje mi se od blogova političkog posebno desno - konzervativnog sadržaja. A politički blogovi i oni koji pišu u raznim aktualnostima su nažalost najdominantniji dok su naši gurnuti u drugi plan. Nije meni do toga da budem eksponiran i prati me cijela blogosfera nego koji su blogovi najzapaženiji a truju sve oko sebe najviše po političko ideološkim pitanjima, a mi koji (tu računam i tebe i sve blogere koje komentiram) pišemo konstruktivno i širimo jednakost i pravdu smo "drugi"

    A vic hahaha, pa ima i boljih ali i ovaj je jeben :)

    avatar

    05.11.2019. (22:37)    -   -   -   -  

  • isabel

    jel se ti zekiš frende sa mnom?.-))
    taman sve fino pripremim uključujući i sebe na višem levelu ,a ono
    svega 16 minut i neš sitno...….
    no , dobro, prije nego što krenem da ti kažem da si propustioo mini -
    izložbu kojom sam izuzetno bila zadovoljna, a posljednjom u nizu nisam neš naročito zadovoljna,al dobro sad.....
    Godišnja doba

    avatar

    05.11.2019. (23:58)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Isabel
    E, slikaj ga, par dana sam bio u odsutstvu pa mi je promaklo a kod tebe se postovi redaju ko na pokretnoj traci....iako imam osjećaj da i ja slijedim tu tendenciju jer su i kod mene izlazili u prosjeku svakih par dana što je inače kod mene prava rijetkost. Evo već nešto imam i za sutra a i za koji dan ću objaviti post za koji me specifično zanimaju mišljenja i reakcije moje publike :) A između ostalog možeš očekivati i raport sa "glumice" ali do toga ima 2 tjedna ako se ne varam tako da pomalo. Da za ovaj film nisam naveo da spada u a produkciju koja je poznata po kratkim filmovima. Čuj da se radi o dužem komadu nebi ga objavio na blogu u obliku videa nego u linku i to iz jednog vrlo jednostavnog razloga. Jer bi film od cca 1 sata poprilično usporavao sam blog sporo bi ga otvaralo i učitavalo a to je situacija koju želim zaobić. Ok nije problem ako mi je neš promaklo zato postoji klik na arhivu pogledat ću :)

    avatar

    06.11.2019. (00:05)    -   -   -   -  

  • isabel

    e sad ovako, Marko Šantić mi je poznato redateljesko ime, njegov dugometražni prvijenac,- Zavedi me - nagrađen je Posebnim priznanjem na Međunarodnom filmskom festivalu u Varšavi, a ovim kojeg sam kod tebe odgledala nisam neš posebno oduševljena da tako kažem, ne stoga što nije dobar, ok je, fabula je standardna, licje i naličje svakodnevnice u koju smo upali , svakim danom svjedočeći provalama i ubojstima, poanta je u tome ( napominjem da izražavam svoje osobno uvjerenje) da je prilično " smekšao" kraj filma koji u stvarnosti nikako nije
    i moguć, nemoguće je da se kriminalci, iako mladi, odjednom preobrate
    pa se vrate da bi vratili ukradeno, tu je , usuđujem se reći Šantić pogriješio u interpretaciji jedne od rak-rana naše svakidašnjice.
    možda griješim, ne znam, moguće je da se jedan od frendova protivi
    porivu pljačke drugog,ali da se obojica pokažu skrušenim pokajnicama
    ipak mi preplitko,jer obično se pokajnicama pokažu u pravilu svi kriminalci, bilo lakši ,bilo teži tek i samo onda kad i glasno čuju konačnu presudu u sudnici.....
    tp.

    avatar

    06.11.2019. (00:12)    -   -   -   -  

  • isabel

    p.s. jedino što mi se izuzetno dopada,jest segment i te kako istinit ;

    "..lijepo sam vas primio , nahranio, posušio, a vi me pljačkate...…"
    e ovo je trenutak u kojem se gube glave, doslovno
    tp, ponoćni

    p.s. i da znaš da si zaista jedini umjetničko-dramski Bloger i zahvaljujem
    nebesima što si se pojavio u ovoj blogo-sferi

    avatar

    06.11.2019. (00:15)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Prekasno za gledanje filma na kompu. Vrijeme je za krevet

    avatar

    06.11.2019. (00:22)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -more-kako kome odgovara

    Isabel

    Najiskrenije nisam obraćao pažnju na to tko je radatelj, to mi ionako brzo ispari iz glave oke u rijetkim slučajevima nije tako ali kod ovakvih filmova dosta rijetko. Prvo ću ti se zahvalit na dodatnim informacijama sad kad ih imam lagano me navodiš da potražim neke druge filmske projekte koje je režirao. Sad dali je moguće da se ovakvi scenariji (odustajanje od pljačke vraćanje onoga što je ukraeno) moguće onako generalno i moj je stav da nije ali možda (sa naglaskom) postoje iznimke. Pitanja koja je meni film zapravo otvorio su sljedeća: što je njih uopće navelo na pljačku, u kojoj su situaciji razlozi mogu biti razni za to a i za odustajanje. To je ostalo pitanje ilitiga bolje misterij to mi se pitanje vrti po glavi što ih je na pljačku navelo i drugo zašto su odustali. Ako zanemarimo ova pitanja koja su meni otvorena da složit ću se s tobom nekako se razvodnilo nije to više to, i potpisujem kriminalci bi se pokazali pokajnicima jedino u situaciji kad bi najebali. Meni je ok najviše zbog toga što je ostavilo otvorena pitanja. A ovaj citat je nažalost naša stvarnost što si bolji prema ljudima to su oni veći seronje.

    ps evo sa zakašnjenjem sam pogledao tvoju izložbu izvrsna, ono što mi je kod slika općenito najfascinantnije sam ti naveo u komentaru ispod tog posta. Extra i tebi ponoćni :)

    avatar

    06.11.2019. (00:26)    -   -   -   -  

  • isabel

    ista pitanja sam si postavljala,ali mi se čini da si istovremeno ovdje ulijećemo u konverzaciji o istom, miljon i jedan razlog bi mogli pronaći za pljačku, odustajem i od razmišljanja i nagađanja, a ovo zašto su odustali, pažljivo sam ga ponovno pogledala i iako mi se čini sumanut zaključak, mislim da je ipak riječ o dubljem prijateljstvu obojice, nekoj čudnoj sponi koja ih veže, jer Marko je taj koji osijeća i to i iskazuje da nije u redu to što rade i gonjen svojim osijećajem vraća pehar ,ili što li je ono već bilo, drugi pak ,ipak, prijateljstvo stavlja ispred novca....
    e jbg, sad su i mene ova razmišljanja odvela u drugom pravcu....počinje mi se sviđati čitava fabula ovako gledano.-)))
    tp,

    avatar

    06.11.2019. (01:05)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ulijetenje je na neki način nepisano pravilo :) sve više i više imam taj dojam. Da i ja sam rekapitulacijom nakon 2 (doduše ne uzastopna) gledanja imao isti zaključak. Tim više što sam se fokusirao na samu karakterizaciju likova ilitiga osobnost to je kao i u stvarnosti do procijene nekoga. Ništa jbg....volim kad rasprava krene u tom toku to i je najinteresantnija stavka u analiziranju filma :)

    avatar

    06.11.2019. (12:55)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ma mi smo najbolji. Predosadni su oni koji se ne znaju ni nasmijati, našaliti i samo melju o politici.

    avatar

    06.11.2019. (19:50)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Da, to potpisujem jesmo zajebantska ekipica što je izvanredno. A o našim postovima da i ne govorim naši blogovi su nešto specifično u blogosferi. Uglavnom zaobilazim političke blogove posebno desničarske. meni je samo žao da su upravo ti blogovi najdominantniji ovdje kao i oni u kojima se širi primitivizam i govor mržnje.

    avatar

    06.11.2019. (20:01)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ma nisu najdominantniji, ma kakvi. Oni bi tako htjeli ali nema toga...Mi smo najbolji, zapamti!

    avatar

    06.11.2019. (20:26)    -   -   -   -  

učitavam...