Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • TEATRALNI

    nažalost ovakve situacije su kod nas već rutina kad se o filmu radi.

    avatar

    22.10.2019. (22:22)    -   -   -   -  

  • teuta

    Prijatelju jako dobar post ali možeš čekati gadne reakcije ponekih blogera hehehehe.

    Apsolutno se slažem sa spomenutim citatom, ama baš u svemu.

    Čovjek se zaista počne pitati što je demokracija a kako je mi Hrvati doživljavamo?
    Da se ne ponavljam jer si ti dosta o tome napisao, nek ostane na tome.

    O ratu ne bih ništa jer mi je zaista dosta prošlosti.

    LP šaljem.

    avatar

    22.10.2019. (22:45)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Hvala, prijateljice iako ne vjerujem da ću ikad više rasturati blogosferu kao u početku fali mi žestine....kako god, konstantno ću isticati sve ono što vrijedi i dalje a za reakcije kojekakvih seronja znaš i sama zaboli me :)
    Stvarno ovo danas posebno ono što vidim da ispisuju na javnim serverima u komentarima ispod filmova očito je da je poimanje domkracije nametanje cenzure jer i spomenuta serija i film su svaki na svoj način naša stvarnost a i jedna od rijetkih stvari koje predstavljaju bolju Hrvatsku. Iritantno je vidjeti ta baljezganja i to od onih koji o ovim stvarima nemaju blage veze. Na sreću na mom blogu ih već dugo nema o ratu nećemo, to niti nije bila poanta posta samo "demokracija" u kojoj bi "demokratsko" društvo "demkratski" cenzuriralo filmsku umjetnost. LP nazad šaljem.

    avatar

    22.10.2019. (22:56)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Ljepota demokracije je upravo u tome da svatko slobodno može reči šta misli, bez straha da će dobiti po leđima ( u nježnijem slučaju) ili prdekanu tipa Goli i slične odgojno-popravne ustanove.

    avatar

    23.10.2019. (10:40)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ispravno razmišljaš a to je dobro i pravi temelj za daljnja pisanja. Najgore je nametanje cenzure, znam jako dobro što to znači jer sam živjela u tom vremenu ali interesantno je da baš tada stvorena su najbolja filmska ostvarenja.

    avatar

    23.10.2019. (11:07)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    filmovi su u većini slučajeva daleko ispred svog vremena i kasnije se počinju ostvarivati njihovi scenariji

    avatar

    23.10.2019. (11:33)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -More-slažem se.ps možda sam u post trebao ubaciti da ne mislim na samu demokraciju,nego na pozadinu iste. Legitimno je da se nekome nešto ne sviđa isto tako da to i izrazi, ovdje govorim o načinu izražavanja koji po rečeničnim konstrukcijama predstavlja nametanje cenzure. Neki bi (kad bi mogli) zabranili da se ovakvi filmovi i serije snimaju, a cenzure i zabrane nemaju veze s demokracijom.

    -teuta- drago mi je da spadam u grupu kolektivo svjesnih i vidiš u vremenu "cenzure" je snimljena masa kvalitetnih filmova ima i onih politički motiviranih, da ih ne nabrajam jer je popis popriličan a ko će se svega i sjetit.

    -shadow-ja bih rekao da su ispred svog vremena i to u odnosu na kolektivnu besvijest u današnjem društvu koja je problem svih nas. Ako se sjećaš radnje u uspjehu to su događaji koji su i danas u stvarnosti aktualni, situacije koje se mogu svakom dogoditi. A što se njihovih scenarija (u stvarnosti ) tiče da, slažem se počinju se ostvarivati kasnije i po mom stajalištu se odigravaju na onima prethodnim koji su se dogodili.

    avatar

    23.10.2019. (13:17)    -   -   -   -  

  • isabel

    uh, sada sam čisti autsajder,ne gledam serije općenito iako me ova
    spomenuta asocira na naš prvi korak ka upoznavanju naših blogova,ako se ne varam,ili ako me pamćenje služi još....-))
    tp. frende

    p.s. odoh sad potražiti di da pogledam barem dijelom, jer ne komentiram
    ono o čemu ne znam niš,sorry,a ovo o cenzuri,e tu se dadne jako puno
    toga izreći samo mišljenja sam da "mlatim praznu slamu", jer oduvijek je postojala, a i unaprijed će,ovisno tko njome diktira,a znamo tko,nažalost.:-(

    avatar

    23.10.2019. (15:12)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Isabel
    Da, mislim da je upravo taj post bio početna točka našeg virtualnog upoznavanja. I ja sam zaboravio kakvi su sve komentari ispod njega a di ću se još sjećat tko je sve komentirao, ali mislim da si na pravom tragu to je bio tvoj prvi dolazak na ovaj blog. Serija je nova, snimljena prošle godine, a početkom ove je emitirana, posvetio sam par postova o tome kad je još bila u progresu (mislim na nastajanje) i onda kad je premijerno prikazana. Ovo je ipak cenzura u pokušaju, jer ovi projekti nisu cenzurirani, a niti netko od onih koji imaju utjecaj nisu u pitanju, radi se o trolčinama koje svoju inferiornost ispucavaju ostavljajući komentare u kojima pozivaju na cenzuriranje umjetnosti, a o pravoj (realiziranoj) cenzuri uglavnom sve znamo i ako se ne varam dijelimo mišljenje.

    avatar

    23.10.2019. (15:26)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Još moram dodati, Isabel da vidiš komentar kad ponovo otvoriš blog. Link na portal na kom je serija dostupna ti je u postu linkanom u ovom.Klikni na riječ "uspjeh" u postu i otovrit će ti se taj post koji je bio prekretnica u obliku našeg druženja :) link ti je u mom prvom komentaru.

    avatar

    23.10.2019. (18:06)    -   -   -   -  

  • teuta

    Da da, baš je tako. Ali to je normalo da ti to znaš jer ipak si stručnjak.
    LP šaljem prijatelju.

    avatar

    24.10.2019. (11:51)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    teuta
    a sad stručnost je tu relativna, možda i jesam u odnosu na one koji stvarno nemaju blage veze i u umjetnost se razumiju ko mare da nekažem u šta. Mislim da sam onako laički ok nisam bio student dramske umjetnosti ali ono sagledavam širi kontekst svega toga izvlačim poantu, niti apstraktivno analiziranje filma ili kazališnog komada nije rijedak slučaj kod mene. Pozadina toga koja me specifično zanima je dali se u i u kolikoj mjeri prepoznajemo u tim stvarima kao društvo. Meni je to više od same zabave neko svojevrsno pomicanje granica. Nakon nekih filmova koji su ostavljali otvoren prostor na kraju,sa otvorenim pitanjima nakon svakog gledanja su mi se po glavi vrtjela ista pitanja. I kod ovakvih fiktivnih stvari kao što je film dežavu je moguć :)
    LP prijateljice

    avatar

    24.10.2019. (12:07)    -   -   -   -  

  • teuta

    Da, to je u biti to jer tebe to ozbiljno zanima, proučavaš to na svoj svojstven način i to rezultira onda takvim znanjem.
    Nije uvijek diploma znak znanja...

    avatar

    24.10.2019. (15:54)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Tako je nije uvijek, volim taj svojstven način analiziranja koji sigurno odskače od klasičnih ili bar nastojim u tom pogledu.

    avatar

    24.10.2019. (21:39)    -   -   -   -  

  • teuta

    Naravno a ide ti to izvrsno. Samo tako dalje. Čuj, stvarno se vidi da si maher što se toga tiče, ide ti to jednostavno.

    avatar

    24.10.2019. (22:17)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    eto :)

    avatar

    25.10.2019. (19:58)    -   -   -   -  

  • isabel

    ubij me ,ali nikako ne uspijevam pronaći tu seriju frende, sve sam tvoje linkove ovih par dana ispreturala i posvugdje sami fragmenti,ii sam zaista tako nesposobna da nisam u stanju pronaći tu seriju.-(
    baš mi krivo
    tp.

    avatar

    26.10.2019. (18:22)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Isabel

    jedan klik te djeli od serije :) fiksirano je na 3. epizodu pošto nisam u trenutku linkanja birao nasumično nego onako redom gledanja,ali imaš u meniju svih 6 epizoda pa jednostavno izabereš. Ps još moram dodati, blokiraj stranicu u slanju obavijesti, i trebat ćeš par uzastopnih klikova na video da ga pokreneš i usput zatvori skočne prozore (jebemti što ih mrzim) nakon par klikanja na video, i zatvaranja SP će ti otvoriti epizodu.

    avatar

    26.10.2019. (19:41)    -   -   -   -  

  • isabel

    Uzastopnih?!milijon skočnih prozora iskače.....-(
    ebate prije ću stići na Aljasku nego sve one glupe obavijesti pobiti!

    p.s. a kako sam tvrdoglava i bolesno uporna kada nešto želim ,e bogme i ovo ću probit ma kako ...uh
    tp.

    avatar

    27.10.2019. (10:46)    -   -   -   -  

  • isabel

    p..s fiksirano na 3 -u epizodu kažeš?
    ma , fiksirat ću ja tebe ako te se dočepam da znaš , fiksirane su jedino
    reklame glupe, aaaaaa jooooooooooooooj

    avatar

    27.10.2019. (10:50)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Isabel
    Samo ih pobij, i ja sam se iznervirao sa njima, ali isplatilo se iznova i iznova jer je serija vrhunska, interpretira ovu našu otužnu stvarnost i situacije u kojima se svi mi možemo naći. Tvrdoglavost i upornost su isplative osobine. Ps predlažem ti da fiksiraš nekog drugog a ne mene na primjer šupke koji na portalima rade svoju promidžbu svakakvih oglasa koji nikog nisu zanimali niti onda kad su bili aktualni. Ja sam samo prijenosnik informacija koje imaju veze samo sa teatralnim stvarima :)

    avatar

    27.10.2019. (20:14)    -   -   -   -  

  • teuta

    Psssssss! Platit će mi što reklamiram Dormeo hehehehehe...moš mislit.

    avatar

    27.10.2019. (20:55)    -   -   -   -  

  • teuta

    Idem u krevet s nadom da neću pasti hehehehe a vezati se neću, tako da znaš...Laka ti noć i snivaj lijepe snove.

    avatar

    27.10.2019. (21:47)    -   -   -   -  

  • važno da si živa

    Jako mi je drago da si napisao ovo što jesi i odlična je ova tvoja rečenica koju si napisao -da si ti samo prijenosnik informacija koji imaju veze sa teatralnim stvarima -

    Ništa više ne trebam reći osim da mi je drago što pišeš baš tako kako pišeš jer to si -ti- i ne mijenjaš se .

    avatar

    05.11.2019. (21:01)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    vdsž

    Iskreno ne znam kako mi je uopće došla ta formulacija :))) a kad smo kod toga žao mi je da ti je promaknuo post o danu otvorenog trga od ove godine. Ne mijenjam se , da od onih sam blogera sa karakterom :))

    avatar

    07.11.2019. (11:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...