Komentari

naelektrisaniguster.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Vrtlog_

    h

    avatar

    20.09.2019. (17:58)    -   -   -   -  

  • iris

    Moral je postao prilično nakaradna kategorija. Što više pravila to manje morala. Osim toga prečesto se koristi kao oružje. Uperiti pušku u nekoga ili nešto pošto-poto.

    avatar

    21.09.2019. (08:59)    -   -   -   -  

  • jeka

    Sredit će to nove generacije,sjeti se kako se rock muzika tretirala , čak i metal je još za mog odrastanja kod dosta roditelja bio "đavolja pjesma unatraške" itd....danas to nitko ne spominje,a tada se o homoseksualnosti šaptalo ,zapravo skoro i ne govorilo.
    Mastrubacija je isto pozitivno ocjenjena na internetima kao zdrava ,e ,sad,koliko drkanja ne znam ,kao što Vojko V kaže nr cijeli dan samo to ;) jedino da djeci uskrate ekrane a to je teško jer su navučeniji odrasli
    Sve više je brakova gdje u šalama ne dominira zabavljač koji mjerka žene već se i žene izjašnjavaju jasno i glasno o simpatijama ,ako su baš živahne onda su razgovori baš zabavni.

    avatar

    21.09.2019. (09:36)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    O ovome bi se dalo raspravljati i to poprilično...nekome je nemoralno nešto što je drugome moralno...100 ljudi=100 različitih mišljenja...moralizirati stvari kojima smo kontradiktorni pomalo je licemjerno...npr.ako ćemo o ženskom moralu, stalno slušaš priče o tome kako golotinja nije primjerena jer ako previše pokazuješ onda si laka...sa druge strane, da se uhvatim one kontradiktornosti, na ulicama smo bombardirani jumbo plakatima na kojima gle čuda nam se prodaje nešto od strane one iste "lake" žene jer golotinja prodaje...sex prodaje...koliko moralno svatko će procijeniti za sebe...najviše o moralnosti progovara crkva a najmanje je ima ako ćemo u dubinu...

    avatar

    21.09.2019. (13:08)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    @Iris, neka su pravila dobra, i pravila moraju postojat, samo što tribaju bit napravljena na osnovu ljudske prirode a ne kontra njoj.

    @jeka, i ja se nadam novim generacijama. Za ostalo haha, dobro, jasno, neće ti drkanje bit cjelodnevna okupacija. A vala, vakat je i da žene imaju svoje simpatije haha. Bar nismo licemjerni.

    @WORLD OF A DREAMCATCHER Ovo je samo osvrt na moral koji je dominantan u našim sredinama. A o tome šta je stvarno moralno a šta ne, to je poprilično relativna kategorija. Za golotinju, meni stvarno nije važno kako će se žena obuć, a to jel il nije laka, mi je još manje važno. Al svaćam licemijerje koje opisuješ, ovamo laka a ovamo ta 'lakoća' sasvim normalno prodaje proizvode. A za crkvu, baš zbog toga što ona najviše priča o moralu, tribamo i mi koji nismo crkvenjaci pričat o istom.

    avatar

    21.09.2019. (14:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...