Komentari

klikklik.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • jeka

    Hm.
    Ova pozadina i filteri te atmosfera su mi baš sjeli kod Stocholma, ali nikako Beč ugurati u ovaj filter....kako sad da raspoznam koji je koji:)...ok,čitam ispod sličica. Pala bih na kvizu sto posto.
    Baš je dobro putovati. Sretno :)

    avatar

    04.09.2019. (22:44)    -   -   -   -  

  • Klik

    Ne kužim baš, Jeko,... to s "filterima", ali itekako kužim tvoju zbunjenost... Kad čovjek svoj boravak negdje uspije odvojiti od materijalnog (brick & mortar) konteksta i okrene se manifestacijama društva, "vibri", načinima komunikacije, običajima... sve se nekako izmiješa kao u "melting-potu" (loncu za taljenje). I meni se epizode iz ta dva grada, vremenski blisko posjećena, itekako miješaju; ponekad se stvarno moram zamisliti gdje nam se nešto dogodilo.
    (I) u tome je čar.

    avatar

    04.09.2019. (23:02)    -   -   -   -  

  • jeka

    Fotografije kao da su provučene kroz zelenkasto žućkasti film. Na tu atmosferu sam mislila. Možda je zbog same pozadine bloga pa vizualno djeluju tako.
    Imaš specifičan usporeni film potpis , i to se vidi. Samo mi ta atmosfera nejde uz Beč u mojoj glavi (raskošno zlatno tamnijih nijansi) ...ali to je već subjektivan dojam:)

    avatar

    04.09.2019. (23:19)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Moror je tu, ma di je vozač??? Hahahahahahaha

    avatar

    05.09.2019. (06:26)    -   -   -   -  

  • Klik

    E da, Jeko, netko voli hladnije, netko toplije tonove... Ja sam tip na ovoj "sunčanijoj strani".
    A što se tiče Beča... heh, mene u njem' ni najmanje ne zanima pozlata i "glamur", tu si potpuno u pravu. Taj grad je, za nas, nešto puno sadržajnije [primjer - klik]...

    A, Melo, to sam se i ja pitao! Pa sam pogledom tražio po tratini nekog "vozilu primjerenog"... Jedan besciljan, smušen, usporen, zapušten... pokazao se pravim kandidatom, ali tko zna... Ima nas svakakvih.

    avatar

    05.09.2019. (09:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...