Komentari

marcelloncaric.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • StoryBook

    test post

    avatar

    18.08.2019. (16:30)    -   -   -   -  

  • Krotiteljica

    Ima i vojničina koji vole profile bakica od 70. Za ljube se samo tako. A bakice procvjetaju i ostanu bez para...

    avatar

    18.08.2019. (23:19)    -   -   -   -  

  • StoryBook

    Joj, u pravu si. Ima svega na tom fejsu. Neki gejevi (ne mislim pejorativno) otvaraju fejk profile kao cure da bi stekli čim više naivnih muških obožavatelja koji komplimentiraju te fejk fotke i, tko zna, u porukama im šalju svoje eksplicitne fotke.. ( a to se baš traži). Pa sponzoruše i prostitutke koje sasvim otvoreno reklamiraju biznis, skupljaju lajkove i mušterije a ispod svake fotke bar dva komentara njihovih svodnika..",addaj me, block sam", "vau, koja pi*ka"..Pa ti koji ganjaju bakice i dedeke..:D

    avatar

    19.08.2019. (00:01)    -   -   -   -  

  • Moslavac

    Dok sam imao blog na portalu preglednika Opera, ugašen 2012., često su mi stizale poruke od navodnih djevojaka iz Malija! koje su "osjetile da imamo puno toga zajedničkog i rado bi saznale više o mom kraju, a ako može i posjetile me" :)))

    Naravno, na takve "ljubavne" ponude nisam odgovarao niti sam dijelio informacije o mom mjestu. Još manje ih pozivao da me posjete. Tko zna, možda je ta djevojka bio kakav čikica koji je mislio da komunicira s nekakvim zgodnim nabildanim mladićem:))

    Dakle, sve to nije ništa novo, bilo je toga i prije.

    avatar

    19.08.2019. (06:34)    -   -   -   -  

  • StoryBook

    Sve u tzv. realnom životu se u digitalnom obliku preselilo u virtualu. A Fejs je postal globalna seljendra gdje ljudi kače svoje stvari na plotove. I kelje one papiriće s nažvrljanim oglasima.

    avatar

    19.08.2019. (10:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...