Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (47)

Marketing


  • TEATRALNI

    već 2 godine aktualna

    avatar

    30.07.2019. (20:00)    -   -   -   -  

  • teuta

    Tako je prijatelju, slažem se. Iako, ako sagledam općenitu situaciju kod nas, ne čudim se zbog čega ljudi premalo diskutiraju o kulturi.
    Taj spomenuti film meni osobno spada među najkvalitetnije u Hrvatskoj pa vjerujem da je i predstava super.
    Dakle, slažem se s tvojim mišljenjem i svjesna sam toga da je to baš tako kod nas ali eto, moram i priznati da se zna i razlog tome.
    Puuuuuuuuno neriješenih stvari je u našoj državi...i sam sve vidiš kako sve funkcionira odnosno ne funkcionira.
    Kad se po tom planu nešto pozitivno dogodi vjerujem da će i kultura biti daleko cjenjenija. Jako dobar post.
    LP prijatelju.

    avatar

    30.07.2019. (20:13)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Teuta

    Nažalost istina i nikakvo čudo kad (ne svi ali većina) našeg naroda cijeni skroz krive vrijednosti. Ako nešto ovakvo hoćeš pronaći možeš samo ako određeno napišeš u pretraživač, na kategoriji najrazvikanijih vijesti jako rijetko su ovakve stvari dostupne. Jedino se svi kolektivno okupljaju na njih kad treba dobro posrat neki hrvatski film koji pokazuje ovo društvo kakvo je ono zapravo i koje goruće probleme ima od ovog bolesnog sustava lopovluka korupcije, nasilja i da dalje ne nabrajam. Što se filma tiče meni ( što se tiče starijih) jedan od najboljih, uvijek aktualan i zanimljiv. Ali dajem radikalnu prednost i predstavi, u kojoj osim vrhunske ekipe ima i puno humora možda i nešto više nego na filmu. Bio sam na predstavi, kako su glumci od prve scene povezani sa publikom kroz scenarij i scenski nastup i koreografiju da i ne govorim. Puno je kod nas nerješenih stvari a to umjetnost najbolje pokazuje, kroz to se reflektira stvaran opis stanja u našem društvu. Ovakve stvari predstavljaju bolju Hrvatsku i od toga Hrvatska ima potencijala za promijenu na bolje, samo većina hrvatskog naroda to ne svaća. Jako istinit i konstruktivan komentar prijateljice LP.

    avatar

    30.07.2019. (20:24)    -   -   -   -  

  • teuta

    Pravo veliš, zaista se slažem i vjerujem tvojem sudu o predstavi. Ono što si napisao na kraju komentara u vezi potencijala ama baš je tako. Kužimo se, zar ne?

    avatar

    30.07.2019. (20:30)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A, znaš mene na blog samo stavljam ono što vrijedi. Naravno da se kužimo, još kad bi svi prošli neki oblik introspekcije i počeli razmišljat izvan svojih isključivih okvira bilo bi puno bolje. Ovo je i nakon premijere ostvarilo super prolaz, vjerovatno najviše zbog imena, a sve ovo poslije je rezultat kvalitetne adaptacije filma u predstavi.

    avatar

    30.07.2019. (20:36)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Stara fukaro, o kom kurcu pričaš? o svojih 1.5cm u punoj erekciji joj daj molim te prestani srat, šta si koji kurac dolazio ovdje? nabij na tu svoju sirotinju neku od svojih imaginarnih jeka je jedna od njih ako se ne varam. A sad odjebi licemjerno predpotopno govedo pobrisao si moj komentar pa će i tebi biti ovdje zabranjeno srati aj mrš .

    avatar

    30.07.2019. (21:56)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ej, prijatelju pa valjda ti je sve jasno o kome se radi? Hehehehehee jadna osoba, baš totalno bolesna...

    avatar

    30.07.2019. (22:32)    -   -   -   -  

  • teuta

    Mi znamo o kome se radi a jadni ostali blogeri ne znaju ali uskoro će i oni znati...

    avatar

    30.07.2019. (22:33)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Znam znam, ovo je podvojena-potrojena-početvorena ličnost pravi primijer za enciklopediju bloesnog izopačenog uma. Ali nećemo o toj personi nije vrijedna da se na nju/njega razbija tipkovnicu. Stvarno komentar (prvi posebno) ti je stvarno vrhunski i konstruktivan savršena nadopuna na kompletan post a onima kojima naš uspjeh smeta nek crkavaju od zavisti :)

    avatar

    30.07.2019. (22:37)    -   -   -   -  

  • teuta

    Tako je , bravooooooooooooooooooo!

    avatar

    30.07.2019. (22:39)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dodatak: Danas je ta osoba posebno ljuta pa se iskaljuje na nama hehehehe i to pod drugim nikom, tko zna da li uopće zna vlasnik tog bloga kako ona bolesna osoba koristi njegov blog. Frca iz te osobe vatra , jal i ljubomora i sve ostalo hehehehehhee...

    avatar

    30.07.2019. (22:45)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A čuj, ipak smo mi blogeri koji za publiku imaju najkvalitetnije kolege blogere u blogosferi ( ima ih dosta pa neću nabrajat da nekog ne izostavim ali nije niti nužno jer mi znamo) pa ih i ta činjenica dodatno frustrira. Pazi pobrisao mi je komentar umjesto da se zahvali jer sam mu podigao prosjek komentiranosti koji nezahvalnik hahaha . A još je interesantnije što bi guzice dali za 100 komentara a meni za količinu iskreno zaboli. Pogledaj prethodne postove kao ovaj ovako kvalitetne komentare kao na ovom postu i raspravu sa zanimljivim nadopunama ovi koji po nama seru nikad neće imat pa je jasno zašto su frustrirani hahaha nebi im bio u koži to mora da jebeno boli :)

    avatar

    30.07.2019. (22:52)    -   -   -   -  

  • teuta

    Eh, prijatelju meni je sve to jasno ali dotičnoj bolesnoj osobi nije i nikad neće biti. Što je najsmiješnije misli da je nismo prokužili. Istina je da drugi blogeri ne znaju ali vjeruj mi da će i oni uskoro saznati i možda će se jaaaaaako iznenaditi.
    Meni je iskreno žao onih blogera koji još nisu svjesni kakva je ta osoba, koliko je jala i zla u njoj.
    Da ti pravo kažem vjerujem da često puta ni sam jadan Andriano nije svjestan kako se ta osoba koristi za prljave radnje njegovim blogom i nickom. Ali, ne brini, polako će se sve saznati, radi se na tome.

    avatar

    30.07.2019. (23:07)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Već bi bio i red da se sve razotkrije, pa da možemo dalje bez distrakcija podizati na još višu razinu svoju blog karijeru. Iskreno zaboli me i za andrijana i za dotičnu osobu ja sam sa svojim dosegom na blogu sasvim zadovoljan što ne znači da ću dopuštati da mi do ibera seru po blogu debilarije koje nemaju nikakve veze sa postom. Kad već toliko čekamo da se sve sazna možemo još malo.

    avatar

    30.07.2019. (23:14)    -   -   -   -  

  • teuta

    Lucid-Theatral...Naravno, tako i je. Dokazao si da si pametan, pošten i nadaren bloger. A to je najbitnije a oni jadnici poput one osobe mogu samo kukati i plakati nad svojom sudbinom. Laka ti noć prijatelju.

    avatar

    30.07.2019. (23:25)    -   -   -   -  

  • jeka

    Lucid nemoj dovoditi ljude u zabludu. Ja nisam imaginarni lik Andrianove mašte. Stvarna sam kao jutro koje sviće i noć koja spušta svoje kapke nad usnuli grad (tako nekako).
    Žensko.
    Ne pratim domaću kinematografiju jer mi je depresivna a gluma često usiljena,školska. Volim francuski šarm ,njemačku uvrnutost i talijanski temperament, španjolci su mi odlični. Torente junak mladosti:)
    Japanski je također depresivan ali na jedan drugi ,sumorniji način.

    Volim filmove N Kidman ...trilere. The Others mi je broj jedan.
    Nisam filmski potkovana.
    Sjećam se ruskih osamdesetih.

    Imam omiljene serije .

    U kazalištu mi je ovako filmski kazališno nagluhoj sve dobro. Zadnje sam gledala Najotmjeniji div u gradu u Trešnji:)
    I još jednom.
    Nisam Andriano.
    Neke moje blog poznanice dolaze ovdje i ne bih ih dobodila u neugodnu situaciju komentiranjem kod njih pa da me zbog tvojih insinuacija izbjegavaju .
    A je moj omiljeni. Možda kao tebi Iva.

    avatar

    31.07.2019. (01:16)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Jeka
    Ili tko god da si, ne zanima me andriano niti njegove frustracije, dobio je što je tražio i amen,.Spama po tuđim blogovima to je sve što zna. Kad sam ostavio komentar na njegovom blogu bezobrazno ga je pobrisao pa je došao k meni baljezgat debilarije koje nemaju nikakve veze sa mojim postom. Tko je on da proglašava ludima i sere po duši svima koji se njemu ne sviđaju? Znam da njegova "poezija" nije njegova nego krade druge pjesnik koji pišu stihove o imaginarnim ženskama. I ja nikad nisam rekao da si ti on već da nikad u životu nije karao osim u svojim snovima pa je frustriran. Ovo nema nikakve veze sa tobom nego sa njim, nisam mu htio ostat dužan a tebe sam spomenuo samo zato jer najviše slini po blogu i spominje tebe.

    Što se kinematografije tiče

    1.domaca je prava umjetnost i senzacionalizam, pravih umjetnika spomenut ću samo neke. Ivo Gregurević, Mustafa Nadarević, Filip Juričić ili Iva koju spominješ.

    2. Svi ovi talentirani glumci, savršeno ulaze u svaku ulogu koju interpretiraju. Naravno da gluma može biti depresivna ako je sam koncept takav ali nije materijal za generalizaciju. Ima raznoraznih žanrova ne može biti depresije u komediji satiri.. U satiri zapravo i može ali opet generalizacija je (po mom stajalištu) nepotrebna i besmislenu na kraju krajeva. Lijepo od tebe da za razliku od andrijana znaš riječi sa više od tri slova i imaš pristojnu razinu komunikacije. Ako ga tako voliš savjetujem ti da apeliraš na njega da prekine tuđe blogove koristiti za ispucavanje svojih frustracija. Jer moje komentare pobrisati i onda mi doći ovdje srat je stvarno licemjerno i jadno. Nadam se da si shvatila što sam zapravo mislio pod imaginarnim. Pozdrav

    avatar

    31.07.2019. (02:05)    -   -   -   -  

  • jeka

    Lucid, zašto si mu išao ako te nije pozvao, ili ti misliš da je u san mi dođi tebi napisao?
    Žao mi je što se osjećaš uvrijeđenim, ali ako piše Jelena onda je valjda Jelena
    Jedina Jelena ovdje za sad sam ja
    Sve pjesme su napisane za mene jer mi je to jekao.
    Očito da nikad nisi imao pjesnika u kući. Najgore je ako te ne pozove na čitanje i interpretaciju a dođeš kritizirati. Kad vidiš stih na papiru prste dalje.
    On je vrhunski motivator. Gdje posije jednu nikne ih sto kao što se vidi po komentarima. I ovdje stajem o analizi i razgovoru o njemu jer osjetljiv je pa da se ne povuče. Šta će svijet bez njegovih stihova?
    Nadam se da si razumio i da te nisam uvrijedila .

    avatar

    31.07.2019. (09:08)    -   -   -   -  

  • jeka

    A ovo da krade, nije baš lijepo tako optuživati. A ni krasti.
    Morat ćete na sud a to traje i traje i traje.
    Pa dokaži ovo ono ...izgubit ćeš mladost ,možda te on neće tužiti (testiraj ga) ali ako naiđeš na nekog tvrdoglavog i upornog ne garantiram da će ti ostati za kartu u kazalište.
    :)

    avatar

    31.07.2019. (09:14)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Gledaj ovako sama činjenica da na mom postu hvališ bolesnika me vrijeđa. I to na najgnusniji mogući način. On mene nije zvao na blog? Nisu niti njega zvali drugi blogeri da im serucka po postu pa ipak je serendao. I ja nisam došao komentirati ta njegova sranja nego mu reći što mislim o njegovom seruckanju po drugim blogovima. Moj komentar je pokvareno pobrisao. I ovo nije post o njemu pa više ne mislim o njemu niti raspravljat. Jako sam ga se usro sve se tresem, niti njegove infantilne prijetnje smrću me nisu preplašile.

    avatar

    31.07.2019. (09:26)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ako on može vrijeđat mene onda bome mogu i ja njega!!

    avatar

    31.07.2019. (10:11)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ODLIČAN POST!!!

    a evo i Rumijevih riječi:
    ''Ili se predstavljaj onakvim kakav jesi ili budi onakav kakvim se predstavljaš.'' Rumi

    a znaš da ove riječi idu ...

    avatar

    01.08.2019. (18:06)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Shadow
    hvala :) istinite riječi. Ps napisao sam ti na mail u vezi komentara

    avatar

    01.08.2019. (18:08)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    da, živa istina :) ne može Rumi pogriješiti ... pročitala sam i odgovorila ti :)

    avatar

    01.08.2019. (18:11)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Blogerice i blogeri !!!
    Zabrana komentiranja više nije na snazi,komentari su ponovo otvoreni.

    Shadow
    haha,nikako da se uskladimo, sad sam bio i odgovorio ti :)

    avatar

    01.08.2019. (18:12)    -   -   -   -  

učitavam...