Komentari

marcelloncaric.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • StoryBook

    Moram priznat, ne kužim štos s komentarom.

    avatar

    21.07.2019. (19:03)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Meni je ljeto bez mora pomalo prazno. Ima i na kontinentu raznih i prelijepih mirisa ljeta, ali more..do vrata..pa ušiju..pa osvježavajuća modra milina...to je ljeto.
    Vjerojatno ove godine ništa..samo sanjanje, zamišljanje. Al ne plaže koju si odlično dočarao:-))
    Moji su otoci. I to oni, nerazvikani, pomalo pusti.
    P.S. scrolam dole i skužim da pišeš sjajno. Baš sam se nasmijala vašim dogodovštinama:-) stvar je samo u tome da te se nije vidjelo na listi i nisam te nigdje srela ko komentatora. Šteta!

    avatar

    21.07.2019. (19:42)    -   -   -   -  

  • StoryBook

    SarahB, i meni je ljeto bez mora prazno, da se razumijemo. "Morski" sam tip i kaj se mene tiče, vrlo rado bih se pomirio sa sudbinom i životom jednostavnog ribara s kamenom kućicom i barkom, negdje na otoku..Ništ mi više ne treba. Okej, ev. gitara, pokoje knjige i ..hm. Stvar se komplicira. :D
    Kaj se pisanja tiče, hvala na pohvali.. Digao sam one ribičke priče na blog, tek da postoje negdje u digitalnom obliku i da mogu dat link nekom i sl. Zato i nema komentara, jer bi trebao svaku sam prvo komentirat da se uopće vidi itd. A to.mi i nije cilj. Inače pišem i neke druge stvari, nekaj od tog je među kolumnama, nekaj objavljivano, a dobar dio bi trebao stavit na blog..Recimo. Pozz!

    avatar

    21.07.2019. (20:34)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    imam utisak, da tvoj pravi "udisaj" ljeta je večernja ribičija pa i ono zadnje kupanje koje te asociralo na Pupačića.......zbilja, najnježniji zagrljaj je doticaj mora koži.....
    ja sam iz mora i uz more pa unatoč tome, svako jutarnje kupanje prije maestrala je ugodjaj koji se riječima ne može dočarati
    pozzzz i splita

    avatar

    21.07.2019. (21:37)    -   -   -   -  

  • StoryBook

    AnnaBoni, u pravu si.. Na moru zapravo bježim u ribičiju. Tražim susret s morem a ne s betoniranom rivom, koncesuiranom plažom i svim onim bijesnim ili notornim sadržajima koji se nude. Živio sam svojevremeno u Opatiji nekoliko godina, u zlatnom dobu mas. turizma, okusio sam to. Nemam ništ protiv robinzonskih uvjeta,. ali teško je to pomirit s ostatkom obitelji..Pozdrav tebi i Splitu.

    avatar

    21.07.2019. (22:34)    -   -   -   -  

  • jeka

    Kraj je prepun suza :)))
    Ja kad se sjetim odlaska postanem tjeskobna. Uvijek mislkm da ljudi uz vodu (more,rijeke,jezera) baš su sretnici. Posebno uz jezera negdje u Alpama :)

    avatar

    22.07.2019. (11:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...