Komentari

naelektrisaniguster.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Vrtlog_

    km

    avatar

    18.06.2019. (21:49)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    pušenje trave pomaže samo dok popušiš đoint, a svaki psihijatrijski bolesnik funkcionira dok uzima terapiju......Empirijsko iskustvo ne možeš pobiti.......ili ćeš kao Pernar šetnjom liječiti depresiju svoju ili tudju?

    avatar

    18.06.2019. (22:11)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Ko što san reka, ne kažen da je uzimanje lijekova nužno loše. Ali oni u suštini nisu lijek, oni samo maskiraju problem. Nekim ljudima to paše i žive tako, distancirani od svojih emocija i to im je ok, što je super, što se mene tiče. Ali oni nisu izliječeni. Ako ćeš pušit travu na dnevnoj bazi, par puta, ko što par puta uzimaš lijekove, onda će ti efekat od trave moć trajat cjeli dan. A poanta je na teoriji o 'kemjskom disbalansu' kako nikad nije dokazana a tretira se kao legitimna znanstvena teorija.

    avatar

    18.06.2019. (22:16)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Uzimanjem lijekova (koji to i nisu, više s padaju pod stimulativne sredstva a sa mog stajališta pod legalizirana drogu) nema nikakve garancije za promjenu na bolje, zapravo može samo još više štete pridonijeti. Imam prijatelja koji ima neki oblik shizofrenije i dugi niz godina ga ludi psihijatar napucava masom raznoraznih kemijskih supstanci koje su otrov za organizam. Kad ne uzme terapiju (recimo ide se u život pa je normalno da će se i pocugat, popiti koja viška) funkcionira poprilično bolje i boljeg je raspoloženja nego pod istim tim supstancama. A nema što ne uzima ziprexa, praznine, zipadera ujutro popodne i navečer. Koliko to loše djeluje na samu psihu i općenito funkcioniranje percepciju, i raspoloženje imao sam "čast" više puta svjedočiti. A o štetnostima potencira om dugogodišnjoj primjenom istih tih kemijskih sranja da i ne govorim. Psihijatra je najjednostavnije kliknuti na recept, jebite led za svaku dijagnozu postoji tableta, živimo ispred svog vremena bar 50 godina! Ima jedan psihijatar Britanac svjetski priznati koji je žestoki protivnik bilo kakvih "lijekova" a sve svoje pacijente kakve god im bile dijagnoze liječio je seansa a razgovora na sličan način kako to rade psiholozi. Farmaceutska industrija upravo na tim stvarima gomila profit dok u sprezi sa psihijatrima kojima je najlakše kliknuti na recept pacijentima dodatno uništavaju zdravlje u psihičkom smislu a bome i u fizičkom.

    avatar

    18.06.2019. (22:43)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Jest, dobro si se osvrno na tu stranu priče Lucid Theatral, ima dobar film o tome, crazywise, samo ne moš ga nać pesplatno, al moš ga gledat za pet dolara što je ok cjena. Triba bit iskren i reć da ima ljudi kojima psihijatri pomognu, ali dugoročno, triiba se gledat na što više smanjivanja lijekova i eventualno da ih se prestane pit, a da se radi na problemu koji je uzrok mentalne bolesti. I da, mislim lijekovi psihijatrijski jesu droga, to je supstanca koja ti mijenja stanje svijesti. To je legalna droga. I farmaceutske kompanije ubiru velike pare na 'ispravljanju kemije u mozgu'.

    avatar

    18.06.2019. (22:58)    -   -   -   -  

  • Mirče

    Lucid-Theatral,koju likariju iz psihofarmake ti trošiš?
    Nemoj previše.

    avatar

    19.06.2019. (09:32)    -   -   -   -  

  • Ne mrzi

    Srdačan pozdrav!

    avatar

    19.06.2019. (10:40)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Miroljube
    Ti meni reci, to je tvoj siguran teren. Vidim da ti nije previše pomoglo što samo potvrđuje istinitost mog navoda iz gornjeg komentara, čuj od svih drugih seronja ti si još relativno podnošljiv tako da za tebe i tvoju otužnu sudbinu i imam sažaljenje ali ja ti tu ne mogu pomoć što naravno ne ide na moju štetu.

    avatar

    19.06.2019. (10:47)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Miroljube

    Uzurpirati tuđi blog prostor za podjebavanje mene (što ti usput rečeno jako loše ide) nije pristojno. Kako i tražio tako si i dobio daljnja izdrkavanja me ne zanimaju. Očito je da si intelektualno inferioran i da ti je ovo još jedan od oblika zabave jer za pisanje notornih debilarija i gluposti si izniman talent. Prekini gnojiti po tuđem blogu, isprika naelektrisanom na prepucavanju.

    avatar

    19.06.2019. (11:00)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Lucid-Theatral, mah, pusti ga, samo hoće pažnju, očito je nije dobio dovoljno ko dite. :)

    avatar

    19.06.2019. (16:04)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Ne mrzi Pozdrav i tebi

    avatar

    19.06.2019. (16:05)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ma ne nerviram se niti najmanje,dobro mi je poznat njegov mentalni sklop,donedavno mi je gnojio konstantno na blogu.Samo mi smeta kad uzurpira tuđi prostor da bi se meni obratio. I da ovaj "ne mrzi" ti je njegov blog,koji je pobrisan,prvo se javio anonimno da ispita teren pa se je poslije logirao. Inače već je otvorio milijarde blogova administrator ga konstantno briše jer vrijeđa i omalovažava pola blogosfere sa tih blogova.

    avatar

    19.06.2019. (17:11)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    haha, lik fakat nema života. Mah, kako god, nebitan je. Nema veze, ne moraš se brinit oko toga što te vrijeđa na mom blogu, mene to ne dira ni najmanje.

    avatar

    19.06.2019. (19:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...