Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Annabonni

    Oboje.

    Oba su pala.

    Uopće ne treba moralizirati ; izmedju njegovog egzibicionizma i voajera nema čak ni crtice da ih podijeli..........Lik je "uslikan" za jubitubi pa je njegova ejakulacija u sred bijela dana postala brend o Hrvatskoj kojega sanjamo.

    avatar

    12.06.2019. (23:39)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Pitaš što je veći problem.Veći problem je da usred centra nikad nigdje nema jednog živog policajca, a trebalo bi biti upravo jer svugdjegdje je gužva ima i više šanse za kojekakvim isijavanjima, svakakvih ljudi.....
    Pa i idiota koji gledaju i snimaju bolesnika koji drka u javnosti (samo da bi ispali face sa što žešćom snimkom na društvenim mrežama) Njega k doktoru, a njima financijska kazna za poticanje kršenja javnog reda i mira, ili suučesništvo u tome, nazovi kako god hoćeš.

    (A o slici Hrvatske ne brinem se puno, svugdje ima toliko besprizornosti da se lijepo uklapamo u prosjek )

    avatar

    13.06.2019. (00:53)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    AnnaBoni, svatko je automatski "voajer" ako ispred njega iskoči egzibicionist koji maše spolovilom ili neki napaljeni par počne upražnjavati spolne radnje.

    Lilianke, već drugo ne pročitah glupost poput ove da snimanje potiče na narušavanje javnog reda i mira... što da je kojim slučajem to snimljeno nadzornom kamerom, jel bi onda onaj tko je postavio kameru "suučesnik" i "počtiče narušavanje javniog red ai mira"? A da nema snimke, ne bi ni znali da se dogodilo...

    avatar

    13.06.2019. (16:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...