Komentari

naelektrisaniguster.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Sjene iz djevojčicinih snova

  kl

  avatar

  23.05.2019. (22:40)    -   -   -   -  

 • The Art Of Being Yourself

  Ti previše razmišljaš, to je činjenica. A činjenice, kao ni razmišljanja te neće odvesti daleko. Previše razmišljaš, to je tvoj problem. Imaš razna pitanja i to dobra pitanja, ali ako je pitanje misao, odgovor nije misao i u tome ti je trik. Odgovor nije misao, ona je izvan misli. Odgovor je čuđenje i divljenje, a ne skup riječi nekog filozofa. Razmišljanje će te neminovno dovesti do frustracije, ne može drugdje, a tebe, koliko vidim, često tamo i dovede. Dakle, po malo odjebi misli, od toga do sada nisi imao neke koristi. Malo se više posveti osjećajima, oni su jedna potpuno druga kategorija i pokazuju drugu, stvarniju stvarnost. Vidim da se tu koprcaš, pa eto.

  avatar

  24.05.2019. (08:51)    -   -   -   -  

 • Sjene iz djevojčicinih snova

  Ovaj post je intelektualan, ali ja općenito ne razmišljan previše kad su ove stvari u pitanju. Ja san dobija odgovor na brojna svoja pitanja, odgovor koji nije misao nego nešto sasvim drugo. Tako san npr iskusija i osjetija da je sve što postoji ljubav, cijelim svojim bićem i sad baš znam da je sve u biti ljubav i da je ljubav dublja od smrti. Znam ja da odgovor na ova pitanja nisu misli, ja mislim da čovik za života i ne mere dobit odgovor na ova pitanja, ali su mi i dalje fascinantna. A što se razmišljanja tiče, ovo je blog, služi za pisanje, ono što se može izrazit riječju izrazim ovdje, a što ne mere zadržim za sebe. A imam ja još brojnih takvih iskustava koje je teško ili nemoguće opisat. Ali su uvid u sebe i svemir, samo ne verbalan, nego više intuitivan.

  avatar

  24.05.2019. (12:44)    -   -   -   -  

 • arabeska

  "I onda se utopit u more ljubavi, i tražit jedni druge plivajući u njemu."
  - a zašto "nakon ovog života"?

  avatar

  24.05.2019. (16:39)    -   -   -   -  

 • Sjene iz djevojčicinih snova

  Pa imam dojam da nakon smrti ćemo lakše spoznat odgovore na suštinska pitanja, da će nam stanje bit takvo. Ali možda to možemo i u ovom životu, i ta opcija mi je ok.

  avatar

  24.05.2019. (18:58)    -   -   -   -  

 • Ocu da necu

  lupas brca lupas...

  avatar

  25.05.2019. (16:45)    -   -   -   -  

 • Sjene iz djevojčicinih snova

  Ocu da necu, Volim lupat :D

  avatar

  25.05.2019. (19:33)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...