Komentari

la-bruja.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Lilianke

    Nedjeljno jutro, zelena trava, vrt pun granja za baciti.

    avatar

    31.03.2019. (09:06)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    Ja od tog granja, ako nije previse krupno, pravim kompost! :)
    'Kompost', to je valjda, 'kompot za vrt' :)))

    avatar

    31.03.2019. (12:53)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @VladKrvoglad; :) da, dobra je to i korisna ideja, samo ja sve nešto imam, skupljam, recikliram, čuvam jer je iskoristivo, al sve više sam zarobljena medu stvarima svih vrsta..........................grane baš nemam gdje kompostirati, a u vreće ih ne mogu potrpati, jer ih probuše, pa ih smetlari ne žele odnjeti.

    Najčešće smo rezali te grane nasitno u kutije i odvozili na kompostište Zrinjevca (oni su firma koja sadi bilje), onda oni to preuzmu.
    Bilo bi najljepše zapaliti to u velikoj lomači i promatrati kako gori, ali bojim se da kojem od susjeda kuću ne zapalim :))

    avatar

    31.03.2019. (15:41)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    I sad ti kaži da su pametni mobiteli čudo, ponekada me uhvati žal za starim jednostavnim mobitelom koji sam morala baciti jer mu je došao kraj. Bolje bacati granje nego se živcirati oko tehnologija, korisnije je za prirodu, a i za nas... ;)

    avatar

    31.03.2019. (18:22)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Pozitivka; imam stvarno ludnicu :-S.....................da u mom (5godina) starom telefonu nije skroz otišao mikrofon (pa mene ne čuju, a i ja njih loše/ako/jedva) a red veličine cijene popravka je ko kupnja novog, ne bih ga ni u bunilu mijenjala.

    Pa sam prisiljena , već dan i pol, duboko razmišljati....toliko sam puta de-i-instalirala Whup i Viber, i toliko puta backupala i čuda radila, da mi sad na zadnje više nije dopustio da ponovo instaliram dotičnu aplikaciju, nego me obavijestio da će mi novi kod poslati za pet sati. Valjda sam prevršila svaku mjeru, al šta ja mogu kad su te dvije aplikacije JEDINE koje moraš manualno vrtiti amo tamo (a ja naravno pojma nemam točno kako, a i u dućanu me informirao da to baš nije sam tak) , nema da se same updataju u novom aparatu prilikom instalacije (kao npr. mailovi i to.....)..
    E, majke mi, koja FRUSTRACIJA!!!!

    :)

    avatar

    31.03.2019. (18:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...