Komentari

theartofbeingyourself.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • The Art Of Being Yourself

    .

    avatar

    25.03.2019. (09:46)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    Balašević je bio ikona exJugoslavije na ovim prostorima onda, kad se nije slušao izgovor riječi na ekavskom, nego nejegova glazba u cjelini. Meni osobno nikad nije smetalo što pjeva o starom petlu , što je zapravo erudita pred mikrofonom i što je ostao do danas osoba, koja puni dvorane.
    Balašavić zna note, zna i poeziju pretvoriti u pjevnu baladu i ne može ga se usporediti s Vjekoslavom Huljić i njenim stihovima za Rozgu, Danijelu , Šušnjaru....jer, one "pjevuckaju" ono, čime Vjekoslava i klan Huljić mlate lovu.

    Nina Raspudića pratim kao kolumnistu i sudionika Petog dana i dajem mu pravo svakoj riječi koju je izgovorio : čovjek, koji drži do svojih uvjerenja ma kakva bila zaslužuje respect javnosti slagala se s njim ili ne.
    Ljilja Vokić je ex ministrica starog kova i mentalnog sklopa. Od nje sam dobila diplomu mentorstva u svojoj struci , ali nije vrijedna velikog respecta jer je uskogrudna i skučena u razmišljanjima, koje joj studij književnosti nije pomogao da proširi svoje relativno patrijahalno razmišljanje djevojke iz Hercegovačkog miljea.......... Ima i drugih stvari stručnog aspekta, ali nije u okviru ove teme.

    Zapravo, uopće nisam skontala što si htio postom reći, ili ti se osladilo ( kako kažu u Dalmaciji ) analizirati imena show bisnisa

    avatar

    25.03.2019. (10:40)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Kao što sam predviđao tako se i dogodilo. Slijedeći molim.

    avatar

    25.03.2019. (23:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...