Komentari

maybebaby.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • teuta

  Uvijek sam puna riječi, sve i svašta bih pisala ali eto tvom postu nemam što dodati niti oduzet. Jednostavno je to tako kako si napisala.
  Blog nam sve to omogućava a žalosno je da ima nekih blogera koji osjećaju potrebu pokvariti nam to zadovoljstvo.
  Uvijek govorim da smo svi različiti i te različitosti jesu bogatstvo a ne mana. Zašto se svađati zato što netko ne misli kao ti? Sve je to bespotrebno i iscrpljujuće.
  Ne moramo se slagati u svemu, to je i nemoguće ali to nas ne sprječava da i dalje kulturno raspravljamo, komuniciramo i dijelimo sreći i tugu.

  Želim ti ugodan i radostan ovaj dan.

  avatar

  13.03.2019. (12:52)    -   -   -   -  

 • Nisa

  Kako sam dosta dugo na blogu bilo je samo pitanje dana kada će me netko iz reale povezati sa blogom, od tada imam zadršku i kočnicu pisanja.
  Ne zato što sam ovdje dijametralno suprotna sebi samoj nego jednostavno u neke kute i sama teško zalazim, pa ne dam tek tako na pladnju ni drugima.
  A tebi želim radost bloganja i sve ono što od bloga očekuješ da se i ispuni :)

  avatar

  13.03.2019. (15:54)    -   -   -   -  

 • so far away...

  "Zato jer sam "morala" pisati, a nisam "htjela" pisati."
  Mislim da se ovo odnosi na sve živo u životu...i to mi je osobno dosta problem. Rekli su mi u par navrata da pronađi posao i hobi sa strane da me veseli. Meni je sve to ispremješano i granice se često gube. Baš u onom trenutku kad nešto prestane biti želim, a postane moram...gubi se svaki smisao i gušt.

  avatar

  14.03.2019. (05:38)    -   -   -   -  

 • Maybe baby...

  teuta...istina sve sta si napisala...ja podržavam da svatko ima misljenje, pa makar i glupo i zatucano s kojim se neslažem..ali uvijek ću nekog drugoga saslusati i dati mu priliku da se izrazi..ali eto danas vlada kapitalizam u svim sferama života..pa i u ovoj blogerskoj...jednostavno to prihvatimo i idemo dalje...

  avatar

  14.03.2019. (09:12)    -   -   -   -  

 • Maybe baby...

  Nisa ja valjda imam sreće da nitko od mojih prijatelja i obitelji ne zalazi u bloger sfere pa me ne mogu povezati s time...ali vjerujem i da ja ne bih mogla pisati najiskrenije iz onih mračnih kuteva koje jedva da priznam sebi nekada znajući da me čita netko od njih...

  avatar

  14.03.2019. (09:14)    -   -   -   -  

 • Maybe baby...

  so far away... sve što "moramo" a ne "želimo" postane obaveza i teret...

  avatar

  14.03.2019. (09:15)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...