Komentari

angelija.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • shadow-of-soul

    Svaka tvoja pjesma poziva na razmišljanje.

    avatar

    16.02.2019. (15:45)    -   -   -   -  

  • eum

    Izuzetno pronicljivo, lijepo, pitko, usput jednostavno uranjaš u boli koje društvo tka svima kao u merži pauka vrebajući one bolesne, neposlušne nastrane, i drugačije samozvane, koji se ne uklapaju te sa društvenim vragom paktove sklapaju. Pa nije ni čudo da raznih doktorau ima, raznih vrsta liječnika da bi se i psihijatrija mogla pozabaviti njima... jer sve vrvi od društvenih nepogoda, dok društvo žive od onnih slomjenih udova, povijene kičme, koji ne gledaju koja ih tlači spodoba, oni lijepo odrađuju svoje kao mrav, a hrčak opet, radi svoje... Lp

    avatar

    17.02.2019. (13:10)    -   -   -   -  

  • Angelija

    Hvala na komentaru shadow-of-soul. I mene moje pjesme tjeraju na duboko promišljanje i često tražim odgovore na pitanja koja mi duša kroz pjesmu postavlja. Odgovori najčešće dođu i vrlo su jasni.

    avatar

    23.02.2019. (12:52)    -   -   -   -  

  • Angelija

    Hvala na komentaru EuM. Moje pjesme su svojevrsna obrana od društvenih previranja a kroz njih bolje razumijem i sebe i druge ljude, pa i obitelj, okolinu, društvo, religiozna i kolektivna podmetanja uma. One me održavaju na površini da ne potonem u društvenim kreacijama koje ne mogu promijeniti, kao što je nezadovoljstvo sa novonastalom situacijom društvenih zbivanja prema pojedincu, gdje god se čovjek okrene. Kudgod se pogleda svuda se vide nepravde u politici, sudstvu, zdravstvu, školstvu i htjela bih da moja istina ne bude u mom oku promatrača negativnih zbivanja, već nastojim sve okrenuti na optimizam nadajući se dobrom i gradeći bar u svom umu to dobro. pa ako društvo stvarno i ide kvragu, osobno ću se okrenuti Bogu gdje god to mogu. L:P.

    avatar

    23.02.2019. (13:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...