Komentari

theartofbeingyourself.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • The Art Of Being Yourself

  .

  avatar

  11.02.2019. (13:48)    -   -   -   -  

 • morska iz dubina

  Mi smo, ka roditelji, nase cure odgajali da budu dobri ljudi. Prije svega. Uceci ih vlastitim primjerom, postale su odgovorne. Pa su iz odgovornosti bile super ucenice i studentice. Al po ocjenama ih niko ne pamti. Al po veselom duhu, dobroti, pruzanoj pomoci u sjecanju su svoje generacije.

  avatar

  11.02.2019. (13:59)    -   -   -   -  

 • Baka_Nara

  za početak da se pita dijete što želi biti, čemu se nada, što ga usrećuje?? izgleda da su svi zaboravili na osnovu a to su djeca....pa kad je tako nikad neće biti dobro.....

  avatar

  11.02.2019. (14:57)    -   -   -   -  

 • Sialia

  Obrazovanje je u biti velika vrijednost, ali od svih vrijednosti nikako nije na prvom mjestu. Mnoge stvari u našim životima su važnije.
  Problem je obrazovni sustav kao i sustav općenito.
  Istina, treba plivati. Voziti slalom. Što već situacija zahtjeva.
  Mislim da svejedno nije dobro rušiti djeci autoritet učitelja. Možda je bolje poučiti dijete da roditelj bude i veći autoritet. Već od 1. r OŠ im se primjerenim jezikom može objasniti što su životni prioriteti, čemu služi obrazovanje, koji su problemi obrazovnog sustava.
  Kikaći osobito mali vole svoje učiteljice, možemo nehotice stvoriti konfuziju kada kažemo da je učiteljica glupa pa čak i kada je iznimno glupa. :))

  avatar

  11.02.2019. (15:01)    -   -   -   -  

 • jeka

  Ajde. Pa moraju mantrati kad je svima jasno da je rijetko kojem djetetu na prvom mjestu. Malo motivacije. Djeci je igra na prvom mjestu:)

  avatar

  11.02.2019. (15:17)    -   -   -   -  

 • EuM

  Mantra na kraju smantra i ne zna se što je bitnije... Škola bez ljubavi nije škola kao što ni život bez ljubavi nije život. Tko danas mari za ljubav, uspjeh je na prvom mjestu pa ako pergazi desetak ljudi i uspije, misle da ga svi vole...

  avatar

  11.02.2019. (20:58)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...