Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


 • TEATRALNI

  poveznica....

  avatar

  04.02.2019. (00:27)    -   -   -   -  

 • More ljubavi

  Od vremena kada se pojavio taj hopcup ja ih nazivam padavičarima. Nije nešto što bih mogao slušati duže od početka ma koliko se trudio. Bila je svojevremeno ona sa jednom Arsenovom temom koja je ipak bila slušna.
  Muka me hvata kada vidim hopere nakičene zlatnim lancima kako pjevaju o sirotinjskom životu a sirotinja ih gladno konzumira i dodaje nova zlata oko njihovih vratova, nove Lincolne sa osmero vrata da siroti hoperi ne moraju pješačiti (socijalno ekonomske teme?)...
  Volim kada nešto čujem da mi barem par riječi ostane u uhu a od ovakvog bajanja ostaje samo gorčina.
  Janici, Hendrixu, Doorsima, Cridensima ... nije bila potrebna scenografija a još i danas pjevušim njihove pjesme.

  avatar

  04.02.2019. (10:50)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  na žalost, ne mogu slušati ništa, jer su mi se pokvarile slušalice :(

  avatar

  04.02.2019. (10:59)    -   -   -   -  

 • More ljubavi

  A sada drugi dio
  Vjerujem da si jučer vidjeo kod Teute da sam ti ostavio dva komentara koje sam brisao kada sam smatrao da si ih pročitao, pa smatram da sam dužan dati i objašnjenje.
  Znaš kroz koja smo sve sranja prolazili i da smo na kraju brisali svoje blogove. Ja sam obrisao nekoliko svojih i ostavio samo More u mrtvoj fazi, pred zatvaranjem, Teuta je obrisala svoj. Bilo nam je sranja dosta i preko glave. Kako smo ipak dugogodišnji blogeri, jedni od onih s najdužim stažem na blogu, kako nam je pisanje zadovoljstvo, ipak smo odlučili nastaviti s pisanjem. Nastavljamo ali sa time da PIŠEMO ZBOG SVOGA ZADOVOLJSTVA, DA NAS NE BRINE ŠTA TKO PIŠE ILI KAŽE O NAMA, DA IMAMO SVOJ ŽIVOT U KOME ŽELIMO UŽIVATI NA BLOGU. Samo tako i nikako drugačije, sve bi drugo vodilo u trajno odricanje od bloga.
  Možda si mogao primjetiti da od kada Teuta opet piše, da piše sa zadovoljstvom. Neda se isprovocirati, ne želi se upuštati u diskusije o drugim blogerima. Ni jednim svojim komentarom ni kod tebe, ni kod sebe, ni na drugim blogovima nije podržala tvoja nastojanja da ju opet uvučeš u takve diskusije, jednostavno se od svega ograđuje, od istraživanja tko je tko, tko je kome šta rekao ... I to je jedini pravi način da uživa na blogu.
  Jučer je pisala lijepi tekst na kojem su svi mogli uživati, a ti si opet krenuo s time šta je tko gdje pisao. Stalno se pokušavala ograditi od takvih komentara, pokušavala je gasiti požar, a ti si na vatru stalno umjesto vode dolijevao benzin. Zbog toga sam te onako prozivao, da ju pokušaš razumjeti, ako joj već nemožeš pomoči na pravi način, nema potrebe ni da ju uvlačiš u diskusije od kojih se stalno ograđuje.

  Mislim da svoj "liberalizam" pokušavaš dokazati na krivi način, prozivanjem i optuživanjem svih onih koji misle i žive drugačije, nazivati ih idiotima i malograđanima, glupacima koji pojma nemaju... Ja liberalizam smatram nečim drugačijim, otvorenim prema svakom čovjeku, bez obzira na razlike u vjeri, razmišljanju, orjentaciji, bez optuživanja onih koji su svojim stavovima drugačiji od nas, od mene.
  Kada pišeš tekst u kome prozivaš i optužuješ, kada je u tvojim komentarima od 150 komentara njih 140 optužujučih, tada moraš biti spreman na to da te drugi optužuju. Moraš biti spreman na napade, ali ne i na to da te branimo.
  Ja nikada nebih došao na blog na kome se vlasnik iz petnih žila trudi dokazati da onaj tko je došao nije taj za koga se predstavlja. Na taj način baca sumnju na sve one koji se javljaju, svatko se može upitati: Pa ako on ima takvo mišljenje o blogerima koji mu dolaze, dali će se pitati i koliko sam ja stvarno ja i nisam li možda u stvarnosti Glen na mjesecu, samo što sam navukao skafander na glavu da me ne prepoznaju.
  Nadam se da ćeš ovaj komentar shvatiti na ispravan način. Zadovoljstvo pisanja na blogu je zadovoljstvo iznošenja svojih misli a ne izigravanje CIA-e, NKVD-a ili UDBE. Zadovoljstvo pisanja na blogu je upoznavanje drugih ljudi, bez sumnji tko su oni zapravo.

  avatar

  04.02.2019. (11:15)    -   -   -   -  

 • teuta

  Hip hop baš mi nije prirastao srce ali kužim što želiš reći svojim postom. Ima svakako poveznica. Pogotovo ona dva zadnja videa a onaj cupkajući je njima recimo ukras hehehehe.
  No bitnije od onoga da li nam se sviđa hip hop ili ne, je to što kao žanr puno toga može ispričati o društvu. Dakle, ima određeni cilj tj. prikazati realnost. LP

  avatar

  04.02.2019. (11:17)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  More
  Hip-Hop se ne sviđa svima, zato sam i naveo u postu ima jednu grupu svoje publike nije nešto što će svi slušati. Inače, što se samog hip hopa tiče slušam samo ovakav oblik, domaći inozemni ne jer mi se nikako ne sviđa. Što se jučerašnje situacije tiče... sve mi je jasno a vezano uz moj komentar on je bio samo osvrt na dolazak dotične kod teute i njen komentar. Razumijem poantu komentara možda sam se malo zaletio sa onom reakcijom kod nje zato sam i napisao da mi kaže ako sam nešto zajebo da se znam ispričat.

  Shadow
  e, ta tehnika :))

  teuta
  nije važno, nemože se svima svidjeti, svi imaju svoje ukuse a o njima se ne raspravlja iako svi o njima raspravljamo. :) tako je važan je u principu sadržaj i ono što može kako kažeš ispričati o društvu to je jedna od poveznica sa glumom.

  avatar

  04.02.2019. (11:33)    -   -   -   -  

 • teuta

  Sve je ok dečki, bilo pa prošlo. Bitno da se razumijemo.

  avatar

  04.02.2019. (12:19)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  A mislim, ovdje je vjerovatno kao i u reali povremeno dođe do trzavica. Bitno da smo sve izgladili nije se ulazilo u neke sukobe a to je važno. Svi su dali svoje viđenje stvari, i zahvaljujem svima na iskrenosti. Sad možemo dalje raspravljati o aktualnim temama na blogovima.

  avatar

  04.02.2019. (12:29)    -   -   -   -  

 • teuta

  Bravo prijatelju, tako je. Apsolutno se slažem. Idemo dalje u nove pobjede...

  avatar

  04.02.2019. (12:30)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Idemo dalje, antologijska rečenica :))

  avatar

  04.02.2019. (12:36)    -   -   -   -  

 • teuta

  Tako je, to će biti naš moto hehehehe...

  avatar

  04.02.2019. (21:45)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Biti će još postova ovih dana. Sutra idem na neki rođendan kod prijateljice pa kad ulovim vremena. Sad sam u sveopćoj inspiraciji. Biti će filma predstava u biti nekih zanimljivosti u vezi istih ali neću sad otkrivat. A danas je nekako mirno svi smo se malo povukli sa bloga :)

  avatar

  04.02.2019. (21:57)    -   -   -   -  

 • teuta

  Eeee, to je super. Veselim se tvojim postovima. Da, istina, danas je tiha misa.
  Laka ti noć i lijepe snove ti želim prijatelju.

  avatar

  04.02.2019. (22:20)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  A tiha misa tiha misa hahaha, najiskrenije i odgovara mi malo ovaj odmak od virtuale nevolim kad zadovoljstvo pređe u obavezu. Laka ti noć ja sad malo u šetnju.

  avatar

  04.02.2019. (22:42)    -   -   -   -  

 • Baka_Nara

  bogme ja sam odrasla na Hanki Paldum....p.s. valjda se i konzervativci seksaju....ili ne? :)

  avatar

  05.02.2019. (11:02)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Baka_nara
  A, Hanku sluša i moja generacija. Naravno ne svi samo oni koji vole takav žanr. Apropo konzervativaca nebi znao treba ih pitati samo ne očekujem da ću dobiti odgovor :))

  avatar

  05.02.2019. (11:17)    -   -   -   -  

 • teuta

  Sad bih najradije odigrala jednu dobru igrcu, možda i budem hehehehe...

  avatar

  05.02.2019. (12:19)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Odigraj i za mene :) ja nisam već godinama. Inače u igricama mi je važno da ima dobru radnju i neku priču onda je to užitak.

  avatar

  05.02.2019. (12:28)    -   -   -   -  

 • teuta

  Drago mi je da si se vratio cio i zdrav hehehehee. Bitno da ste uživali.

  avatar

  06.02.2019. (11:36)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Hahaha sad je bolest tu zove se alkoholno iskuhavanje :))
  ozdraviti ću ja do podne bez panike uživalo se na razini s obzirom na činjenicu da je bio radni dan.

  avatar

  06.02.2019. (11:54)    -   -   -   -  

 • teuta

  Polako ali oprezno hehehehe.
  Poslala sam ti mail.

  avatar

  06.02.2019. (12:15)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Evo idem vidjet.

  avatar

  06.02.2019. (12:23)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...