Baš ti toplo ovo ka pjat kripke, juhe, ja inače godinama već pokušavan skuvat šnicle u saftu, kako ih je kuva moj pokojni stari, i svi me uvjeravaju da su odlični, isti ka i njegovi, čak i bolji, ali ja znam :)
02.02.2019. (17:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lipo ti je ovo, a nabrojila si sve lipe, stare ricete od domaćeg kuvanja....Ja pamtim sarme moga barba Joze u Ražinama, u sirotinjskoj radničkoj kućici koje nije niko nadmašio
02.02.2019. (17:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Danimus, jel' bila bolja od moje? :-) @FreshCaYg - točno tako, u glavi je kao nedostižan okus toga kako treba ispasti i možeš se "ubiti", al nikako tako pogoditi u dlaku, uvijek nešto fali :-) i hvala na lijepom komentaru @AnnaBoni - imam sa svime od gore navedenog problem, jer su mi skoro najdraži recepti, a nisam nikad do kraja zadovoljna svojim izvedbama. Tješim se time kao, joj, pomidori danas nisu ni sjena ondašnjima, biži isto tako itd :-) Inače, možda su najsirotinjskiji ovi "njoki" od vode i brašna, skuhani i onda je baka na ulju češće nego na maslacu popržila tanko narezanu kapulu na polumjesece i na to dodala skuhane njoke koji su se malo okrenuli na tom ulju i to je to, a onda ako još uz to doma ima malo "parmezana" odnosno bilo kojeg ribanog sira, mmmmm :-)
02.02.2019. (20:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Danimus
Odoh ja na juhu :-)
02.02.2019. (16:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Baš ti toplo ovo ka pjat kripke, juhe, ja inače godinama već pokušavan skuvat šnicle u saftu, kako ih je kuva moj pokojni stari, i svi me uvjeravaju da su odlični, isti ka i njegovi, čak i bolji, ali ja znam :)
02.02.2019. (17:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
Lipo ti je ovo, a nabrojila si sve lipe, stare ricete od domaćeg kuvanja....Ja pamtim sarme moga barba Joze u Ražinama, u sirotinjskoj radničkoj kućici koje nije niko nadmašio
02.02.2019. (17:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nike
@Danimus, jel' bila bolja od moje? :-)
@FreshCaYg - točno tako, u glavi je kao nedostižan okus toga kako treba ispasti i možeš se "ubiti", al nikako tako pogoditi u dlaku, uvijek nešto fali :-) i hvala na lijepom komentaru
@AnnaBoni - imam sa svime od gore navedenog problem, jer su mi skoro najdraži recepti, a nisam nikad do kraja zadovoljna svojim izvedbama. Tješim se time kao, joj, pomidori danas nisu ni sjena ondašnjima, biži isto tako itd :-) Inače, možda su najsirotinjskiji ovi "njoki" od vode i brašna, skuhani i onda je baka na ulju češće nego na maslacu popržila tanko narezanu kapulu na polumjesece i na to dodala
skuhane njoke koji su se malo okrenuli na tom ulju i to je to, a onda ako još uz to doma ima malo "parmezana" odnosno bilo kojeg ribanog sira, mmmmm :-)
02.02.2019. (20:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
antifašista
predug post za poluditi
02.02.2019. (20:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...