Komentari

truelife.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • crossroadsoflife

    "Ja sam sve što mogu i želim biti.."
    što je više od toga potrebno? divno..predivni, posvećeni stihovi, iskreni, dušom ispisani i vrlo duboki...

    avatar

    31.01.2019. (23:27)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Svi smo mi gemišt,
    malo vina malo vode,
    pa kako ko promućka :))

    avatar

    01.02.2019. (08:33)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Mislio sam ti pohvaliti poeziju, ali moram ti reći da me zbunjuje tvoje miješanje slova "č" i "ć", pa kad stih kaže:"...kojim ljudi kraju svome kreče..." ne znam da li oni kraju svome kreću ili "kreče" što bi značilo da zidove bojaju vapnom? I još na jednom mjestu "č" ti radi problem. To su male stvari, ali za poetu presudne.

    avatar

    01.02.2019. (09:41)    -   -   -   -  

  • truelife

    dejmon misleči obrisati komentar jer neznam koja mu je svrha odustah jer moram po tko zna koji put ispisati ove riječi..Dobro saslušaj kao prvo ovo je moj blog,moje mjesto mira ,odušak..Drugo tu pišem šta i kako želim.Treče ja nisam poeta,pjesnik ,ne pišem poeziju ,nego ono šta mi je na duši.Pišem o čemu god želim i na način koji meni odgovara...Zato bih te lijepo zamolio da zaobilaziš ovo moje mjesto mira i spokoja ,da ne prljaš glupim mislima ove moje textove jer ja ne tražim pohvale,zahvale a bome nije mi potrebno ni lektoriranje jer koliko znam nisam ga narucio...Stoga ako počnem rečenicu malim slovom to činim zato jer mogu..ako ispišem č umjesto ć to je isto moja sloboda koju ti iz nekog meni nepoznatog razloga osuđuješ i još tome misliš da imaš pravo..a primjer je upravo tvoje spomenuto" kreče od kreču " omaška koju ja kao i normalan svijet ne neprimjetim a ako i primjetim nekome u postu znam šta je mislio reči i ne komentiram jer stvarno nema potreba kada znam šta je mislio...Nikada nikome nisam ovoliko pisao ali več mi polako idete na živce vi "Likove" neznam kako bih vas drugačije nazvao ..lutate ovim svijetom ispravljajuči textove,ispravljajuči da vas itko i zamoli..totalni kontrloni frikovi opsjednuti sobom..Reči ču ti kako ja doživljavam ovo..Emociju nemožeš opisati velikim i malim slovom,zamjenom č,ć iliti nekim drugim izričajem...Emociju osječaš srcem ,ispisuješ na ovaj virtualni papir i to je to ..Stoga nemoj me više zamarati svojim mišljenjima jer znaš nije mi do njih stalo....Ne pohvaljuj me jer nisam to tražio i nije mi to važno..mislim da sam ispisao bit mada bih mogao o takvim likovima još pisati ali smatram to gubljenjem vremena..Nadam se da si shvatio ..Zalijepit ču ovaj komentar i kod tebe da ti bude podsjetnik da me ne zamaraš glupostima jer me doista ne zanima taj tvoj lektorski rad i analiza mojih misli i osječaja jer moj text je upravo to čista emocija ispunjena ljubavlju prema jednoj posebnoj osobi a ne poezija kako ti pišeš ..pozzz i ugodan ti život

    avatar

    01.02.2019. (13:49)    -   -   -   -  

  • truelife

    mecabg gemišt je najbolja kombinacija emocija :)

    avatar

    01.02.2019. (13:54)    -   -   -   -  

  • truelife

    crossroadsoflife lijepo je nekome biti nešto :) Ugodan ti dan želim

    avatar

    01.02.2019. (13:55)    -   -   -   -  

  • robyn

    bravo , truelife, niti ja ne volim pametovanja. pa da je to tebi i poezija, što onda. nekim ljudima je bitno samo da komentiraju, a pritom sebe valjda stavljaju u neki savjetnički ili povlašteni položaj, ne znam.
    ne volim to tako, iako vjerujem i u dobronamjerne. ali ti bi valjda onda trebali upotrijebiti drugi riječnik, nadam se.
    meni su tvoje misli predivne. iako ne komentiram jer nemam što prilično te često čitam. i sve mi je jasno.
    lijep pozdrav ti.
    :))

    avatar

    01.02.2019. (14:04)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Izvini što sam se pojavio n tvom blogu, neću više...ovo mi je bila greška priznajem...

    avatar

    01.02.2019. (14:07)    -   -   -   -  

  • Unusual suspect

    Zaista, (mi) ti si sve što želiš biti, ali nadam se da nećeš biti baš SVE što bi mogao biti jer onda imamo široki spektar neželjenih stvari. No, nemoj me krivo shvatiti, lijepo si se izrazio, a sve je to još ljepše kad je pogonjeno ljubavlju :)

    I da, glavno da si sebi (i njoj možda ako tako želiš) stvarnost. Ostalima možeš biti iluzija koliko god oni to žele. Lijep pozdrav!

    avatar

    01.02.2019. (16:30)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Zaključak..kako kažeš ...sve u svemu.... je odličan.

    avatar

    01.02.2019. (23:28)    -   -   -   -  

  • truelife

    Hvala vam na posjeti i mislima vašim ..

    avatar

    02.02.2019. (19:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...