Komentari

skrpun.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • FreshCaYg

    Je puno je bilo bolje prije kad je Partija to po Kratkom postupku rješavala, kome robija, kome metak :)

    avatar

    13.12.2018. (18:31)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    Freš uvik jedno te isto pizdi....Jebala te Partija i cili SKJ okani se njih ŽIVI ovu državu ali NE PODRŽAVAJ ovaj nemoral o koejm @škrpun piše.....jer, ovo što radi Bandić, kako mulja predsjednica, zašto Vaso sjedi na mjestu predsjedavajućeg u Saboru..........sve je to kriminal kojega nema ni u centralnoj Africi

    avatar

    13.12.2018. (23:20)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Ali i glasanje za određenog zastupnika je na neki način i podmukli način da preko nekog ostvariš nešto. Na primjer, obeća ti gradnju ceste kroz selo i glasaš za njega, a on to ne može napraviti. Onda on prijeđe u HDZ i to napravi. Eto, jednostavno.Win win situacija, samo što nije više lijevi nego desni, no ruke moraju biti zajedno.

    avatar

    14.12.2018. (20:10)    -   -   -   -  

  • dejmon

    A još ako ti obeća radno mjesto u općini , a živiš u Istri, a tvoj zastupnik je u IDS-u, pa to je Win win win situacija.

    avatar

    14.12.2018. (20:13)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Glavni problem ovog skakanja iz jednog jata u drugi je u sukobu interesa zastupnika. Zanimljivo je to kako nitko ne vidi da su zastupnici (na svim nivoima) u permanentnom sukobu interesa jer za SEBE sami donose zakone za svoje sinekure. Zakone za zastupnike bi trebalo donositi na referendumu a ne trtljati sa temema o kojima se sada trtlja po referendumima.

    avatar

    18.12.2018. (11:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...