Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (92)

Marketing


  • TEATRALNI

    Izvanredna predstava....čak se i ljudi koji su na dnu seksaju

    avatar

    23.11.2018. (21:10)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Bravoooooooooooooooooooooo! Odličan post, lijepo si nam dočarao predstavu. Ovo mi se jako dopada:
    "Dakle seks nije samo sredstvo
    reprodukcje niti je samo užitak nego je između ostalog
    i sredstvo umjetničkog izražavanja iako fiktivnog."


    Vjerujem da je tako djelovala, kako si sam naveo, ta predstava na publiku jer zaista je kod nas prisutan snažan konzervatizam. Dakle i sam seks tabu.
    No, u nastavku posta si me razveselio s onim što su karte rasprodane. Nadajmo se da će ipak i kod nas biti uskoro bolje i slobodnije što se tiče seksa.

    Izvanredan post prijatelju! Svaka čast!

    avatar

    23.11.2018. (21:27)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    U kazalištu je slično kao na filmu svaka je jebačina montirana. Ali efekt je bio puno bolji od gledanja prave pornjave preko hustlera :)) Znao sam ja da je "profesorica" prikrivena lobistica za hasu koji je sraćkao protiv predstava a puna jaja su mu najveći problem. Isitna ulaznice su rasprodanije nego ikad prije to je možda početak pada primitivizma i simpatiziranja politike. Sad još čekam da se blic reflection flash donabel boniana javi hahaha. Hvala na komplimentima prijateljice. ps tvoj dragi i ti ste stvarno pomakli tektonsku ploču evo došlo je i do Zagreba prozori mi popucali od vibracije hahahaha

    avatar

    23.11.2018. (21:42)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Seks je dio života. Pa ako se ne sramimo živjeti, zbog čega bi se morali sramiti seksa i o njemu otvoreno govoriti, kao i o životu.
    Ako se ne varam, baš su tu predstavu prije par dana spominjali na teveu u priči kako su učiteljice kada su vidjele o čemu se radi, na pola predstave pokupile djecu i napustile kazalište. Dio djece je ipak odlučio ostati. Mislim da će puritanci žestoko navaliti na učiteljice zašto na vrijeme nisu znale kuda djecu vode.
    U srdnjoj sam školi bio pretplatnik u kazalištu, pa većina nas je bila. Davala se predstava, ako se ne varaam, Druga vrata desno. Jedna od prvih u kojima su glumci bili razgoličeni. Kazalište je bilo puno i nikome od profa nije palo na pamet da nam zabrani gledanje ili da na odvuće s predstave.

    avatar

    23.11.2018. (21:56)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    More ljubavi
    Naravno,slažem se seks je normalna stvar u životu i sramota je sramiti se o njemu javno govoriti. Ova predstava je bila jedna od prvih koje sam pogledao iako nedavno. Što ima loše da se djecu uči seksu meni stvarno nije jasno, to će im u budućnosti biti potrebno. Vidiš tvoja profa je bila normalna.

    avatar

    23.11.2018. (22:01)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Kao što je Morski napisao, skrušeno priznajemo rušenje zgrada i u Zagrebu usljed našeg orgazma, hehehehehe.
    Samo zamisli da frigidna profesorica dođe na spomenutu predstavu....ajmeeeeeeee, što bi tek bilo.

    avatar

    23.11.2018. (22:14)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A zato se MNS raspizdio haha poters mu je srušio kuću hahaha a ništa ima on neku vezu u politici vjerovatno, pa će da se snađe. A profku očekujem ovdje,nažalost predstava više nije na programu ali da ju je pogledala, manje bi pizdila zbog govora o seksu. Možda bi joj pokrenulo neku kreativnost. A vidiš što mi je jučer rekla, da se bavim krivim stvarima sa obzirom na moj alias hahaha. Pazi ti to ona će meni određivati o čemu ću ja pisat (to je bio onaj prethodni post o filozofiji) Evo sad sam se vratio u prvobitnu formu i ovdje će naći zamjerke joooj što nejebica radi.

    avatar

    23.11.2018. (22:26)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Hej, dobro sad čitaj, dotična blogerica (znaš na koga mislim) napisala je novi post na blickalici baš onako kako sam predvidjela...sad je napravila žrtvu od sebe ali nikome nije rekla kako je sve započelo, da je prvo napala mene te da je zbog toga otvorila novi blog samo da bi me ocrnila. To šuti, o tome ne priča sad žaluje.
    Jadnica, baš smo bezobrazni jel'da? Čak je spomenula i tebe.

    avatar

    23.11.2018. (22:36)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Hvala na informaciji,već sam vidio nisam ti javio jer sam se zapleo u objavu posta i podjebavanje MNS. A šta ćeš to je njen domet. Ako se ne varam i onaj blog@blog na kojem ništa ne piše je isto njen. A neka me samo spominje znači da vrijedim :)) Nije mi do popularnosti niti do onih bezveznih almost cool i cool lista, ali ne škodi kad sam nekome u epicentru. Treba ju razumijeti ipak je teški slučaj nejebice u pitanju to se ozbiljno odrazi na mozak.

    avatar

    23.11.2018. (22:41)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A jesi primjetila kako joj onaj metuzalem andrianostefanio staje u obranu. Njemu više niti vijagra nemože pomoć

    avatar

    23.11.2018. (22:42)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A sad ozbiljno. Što se tiče njenih napada na tebe, to joj je očito duševna hrana. Očito drugi oblik zabave ne poznaje jer joj je najzabavnije pljuvanje po drugima. A to me niti ne čudi s obzirom da je stajala ovom andrianustefaniju starcu u obranu kad je omalovažavao druge blogere.

    avatar

    23.11.2018. (22:50)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Lucid-Theatral...Ah, to već odavno znam. Jadan starček, taman za nju, hehehehe. On je skroz smotan, ponekad niti ne zna što piše. Ponekad je kudi a ponekad je uz nju. S njim je bolje ne imati posla, nije vrijedan toga, jadan je.

    Što se tiče njenih uvreda, ona ti je oduvijek takva. Ne samo prema meni, samo što to ja njoj ne dozvoljavam. Imala je bezbroj blogova. Čini mi se da je zaista bolesna (psiha je u pitanju).
    Čas je ok a čas je nepodnošljiva. Mijenja često raspoloženja i rado vrijeđa ljude.

    Kod zadnje svađe kad sam joj zabranila komentiranje prošle godine dojadilo mi je sve to i odlučila sam da joj dam još jednu šansu.
    Pošto imam njen broj mobitela jer sam joj radila dizajn, napisala sam joj poruku u kojoj sam predložila da se pomirimo da nema smisla i dalje biti u takvim odnosima, prvo je odbila i onda je predložila da svu krivnju svalimo na Frasha a ja joj odgovorila da to nikako ne želim jer smo krive nas dvije. Onda je htjela da to riješimo bez javnosti i to sam odbila s obrazloženjem da ako smo se svađali u javnosti da se i pomirimo u javnosti...
    Eto, to je ukratko što se tiče te prepiske. I dalje čuvam sve u mobitelu, nikad ne znaš što može biti.

    Idem sad u krevet. Laka ti noć.

    avatar

    23.11.2018. (23:22)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    9.11.2018. je Diadema napisala svoj post o djedu božičnjaku

    1.11.2018 ja sam otvorila svoj drugi blog : jednostavnom logikom dijeli moj blog od njenog posta 8 dana

    1.11.og ja nisam mogla znati temu njenog posta pa ovo vaše prepucavanje preko mene ne da je bezobrazno i nemoralno, nego puno više od toga.
    Ali, komentari govore o kakvim se ljudima radi ; možete i dalje nadglasavati sebe gadostima - daleko ste od mog mentalnog sklopa, a vaš je bogami upitan !

    avatar

    23.11.2018. (23:38)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ma taj andrianostefanioviktorikakojošsezove, je dementni starac koji piše grozne stihove a moje postove naziva govnima. Fino sam ga izjebao na intelektualan način,uzalud njemu materijalno bogatstvo kojim se toliko javno hvali ( iako mislim da laže) jer tko bi se sa time javno hvalio a da je normalan. Što se anaboni blic reflection donabel blog@blog tiče meni je ranije komentirala neke postove. Negdje u 5-6 mjesecu ako se ne varam i već sam onda primijetio njeno lcemjerje jer me je prozvala na jednom postu u kojem sam uputio apel na brutalno vrijeđanje u blogsferi (baš onaj period kad je Luki odustala zbog freshovog neukusnog debilizma) Uglavnom, predbacila mi je nešto u kontekstu da je ratujem sa svima na blogu i da to za moj blog nije primjereno. Kasnije se još oglašavala kao u normalnom kontekstu bez prozivki i najblaže rečeno pametovanja. Konkretno to je bio ovaj post Što se tiče ovoga što si navela to je samo dokaz njenog licemjerja i kukavičluka jer javno se znala posvađati a nebi se u javnosti i pomirila. Što se fresha tiče znaš moje mišljenje o njemu da je najblaže rečeno šupčina koja proziva vrijeđa i blati druge samo zato jer nisu primitivni poput njega. Ali prebacivati svoju odgovornost na drugog je dno. Da dotična ima hrabrosti ne samo da to nebi predložila nego bi to samoinicijativno iznjela u javnost. Iako opet ću biti totalno otvoren i priznati da tipovi kao što je fresh možda niti ne zaslužuju bolje nego da mu takve lcemjerke budu društvo. I mene i tebe je nazivao svakakvim imenima ali sa njim se bar uvijek znalo što od njega možeš očekivat a "profka" je jebački manipulativna. U početku nisam imao nikakav poseban stav u vezi sa njom ali bila mi je sumnjiva. Samo čuvaj to u mobitelu, nikad neznaš kad će biti potrebno. Hvala ti na informacijama sad sam puno upučeniji u sve. Laka noć i tebi i pazi da se opet skela ne sruši :)))

    avatar

    23.11.2018. (23:49)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Donbl
    Ako nisi primjetila tema posta je bila predstava pa ako imaš potrebu išta komentirati onda komentiraj na temu posta. Svi koji su bili na ovom blogu su rekli nešto o temi o kojoj post govori a ti ovdje uletavaš sa svojim opravdanjima. Kako samo prozivaš mene kod fresha za kojeg znaš da ga organski ne podnosim, pa onog andrianastefanija zdušno braniš kad kenja po tuđim blogovima a kad drugi vrate istom mjerom njima predbacuješ. I pazi kako se izražavaš jebote, sad kao da fresha čujem taj se na sličan način obračunava sa neistomišljenicima. Moj mentalni sklop je hvala na pitanju jako visok, jer za baviti se stvarima kojima se ja bavim treba imati neki kvocjent inteligencije. Bez panike ovdje na ovom blogu inteligenciju svi imamo ( Diadema,More,ja i još neki koji povremeno navrate) ali uvijek sam otvoren da primim i glupane u duhu demokracije.

    avatar

    24.11.2018. (00:02)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Donabellina...Nemoj kakiti, što izmišljaš? Ja napisala post u kojem sam spomenula oralni seks i ti si odmah reagirala i popljuvala me. Obična si muljatorica i lažljivica.
    Što bi tek rekli blogeri kad bi sve pročitali što si mi prošle godine napisala preko mobitela???
    Uvijek isto. Prvo nekog napadneš i onda napraviš žrtvu od sebe. To je tvoja komunikacija. Nemaš pojma o kulturnooj komunikaciji. Samo su ti u glavi smicalice. Podmukla si do zlaboga. I opet ću ponoviti, tko te ne zna skupo bi te platio.

    P.S: Pišeš izmišljotine kao i sada onda se čudiš što sumnjam u tvoj zdrav razum.

    avatar

    24.11.2018. (00:04)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    @ Donja belina ... Možeš ti sada pričati i izmišljati sve što želiš. Činjenica je da si se izrugivala upravo onome o ćemu je Diadema pisala i nama oboje. Upravo zbog načina na koji si o tome pisala, bilo ti je vračeno istom mjerom. Zašto guraš nos gdje mu nije mjesto. Zapamti da će ti svaki puta biti uzvraćeno. Nitko te ne dira dok ti ne počneš ubadati a tada se nemoj žaliti kada ti se vrati, ako treba i stostruko. Sama od sebe praviš maškaru kojoj nitko više ne vjeruje.
    Meni si zamjerila kada sam počeo brisati tvoje komentare i čak pisala odmah o tome tekst a dobro znaš da si to sama zaslužila.
    Smiri hormone i gledaj svoj život. A ako ti smeta otvoren razgovor o seksu i orgazmu, to je tvoj problem.
    Spominješ svoj drugi blog, samo ni nije jasno koji po redu drugi?

    avatar

    24.11.2018. (00:20)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Da nije seksa, ne bi bilo svijeta. Dakle, on je sastavni dio života.
    Nije potrebno posebno naglašavanje, vole ga svi, i oni koji to
    priznaju i oni koji o tome šute. Čak, oni koji šute, vjerojatno više,
    jer nemaju vremena ni pričati :)
    Ima dosta kazališnih predstava sa scenama seksa, nedavno sam gledala "Pet života pretužnog Milutina", ali mi se nije svidio jer
    je seks vulgarizirao bez potrebe.

    avatar

    24.11.2018. (06:53)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Ponosno priznajem da nisam kriva za potres u Gorici...ali nekako mi se čini da ima u tome prste tamo neka oskarovka, hehehe...

    avatar

    24.11.2018. (17:53)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Izvještaj broj dva: Sad sam bila kod blogerice u zvijezdama piše a kad tamo soli joj pamet poznata oskarovka, hehehee.
    Tamo to može jer to jadna Andreice (u zvijezdama piše) dozvoljava jer je previše dobra. Pa to oskarovka debelo koristi a možeš misliti koliko je ljuta zbog već poznate nejebice, hehehe.

    avatar

    24.11.2018. (18:13)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    Sex je najbolji i najkvalitetniji dio života

    avatar

    24.11.2018. (18:59)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Diadema
    I mislio sam da si zaslužna za potres :)
    Na ostale komentare ti odgovaram poslije nisam sad od vremena

    avatar

    24.11.2018. (19:45)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Evo... Ulovio sam vremena pa ću sad komentirat. Vidim žestoko je i sve vrelije idemo redom.
    Lastavica
    Slažem se sa svime, a mi teatroholicari i filmoholicari isto tako znamo da je seks i dio dramske umjetnosti. O javnom govorenju o seksu ne vidim nikakav problem. A znaš sigurno da se može naći i vremena za priču o seksu u pauzama ili nakon njega :))
    Diadema
    Odgovor 2 malo sam pogledao komentare kod zvijezde ilitiga Andree, dati ću i tamo svoj doprinos u borbi protiv debilizma. Već smo u vezi nje ( boniblic) sve apsolvirali ali ipak... zanimljivo je kako isplivaju na površinu još neko detalji i to samoinicijativno od strane dotične. Uglavnom to što ona pati od teškog oblika gadne nejebice nije razlog da drugima predbacuje. Imala je šansu kod MNS ali nije bila zainteresirana pa ko ju jebe haha( znamo nitko) Vidiš i meni je našla prigovore vezano uz ovu ptedstavu u postu. A da jebiga Andrea je možda malo previše tolerantna ali ok to je njena odluka.
    Zvijezda
    Sve potpisujem, osim toga da nema seksa nebi bilo niti ovih koji protiv seksa zdušno seru. Prvo su problem takvima bile predstave sad su im problem blogerice i blogeri koji o seksu javno govore. Skrivaju se iza lažnog moraliziranja i ideologija a nejebica ih zapravo najviše izjeda.

    avatar

    24.11.2018. (21:54)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Boniblic, hehehehe super nick. Jesi li vidio kako je bezobrazna prema jadnoj Zvjezdani? Šteta što neće doći do mene i nešto slično mi napisat. To bi mogla samo jednom a nikad više, hehehehe. Zna to ona jako dobro. Ali s druge strane ipak moram uzeti u obzir njenu bolest tj. nejebicu, hehehehe.

    Samo polako, bit će vremena za sve. Laka ti noć.

    P.S: Hvala ti za borbu u vezi debilizma, hehehehe. Super ti to ide.

    avatar

    24.11.2018. (23:27)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Evo malo novosti. Sad sam upravo bio kod Mariana Aureliana (blog tannhauser gate) nije u principu važna tema posta nego se mariano sa nekim anonimcem zapleo u raspravu oko pazi kako sam dotičnu tamo zazvao:bonianakonda haha. Fresha i Mekona. Tamo sam napisao svoja iskustva sa njima a bome niti anakonda nije propustila komentirati. Komentirala je prije mene a ima gro njenih komentara. Radi se o tome da je Mariano dobro postavio njen psihološki profil. Sama tema posta nije važna ali preporučam ti da skoknes do tannhauset gate bloga i pročitaš komentare koji se odnose na dotičnu same rasprave nje sa navedenim blogerom i moju observaciju o njoj freshu i mekonu. Prema Zvijezdi je čak puno gadnija nego prema nama a to je vjerovatno (uz nejebicu naravno) i to što je zvijezda bila toliko hrabra i otvorena da prizna da se ne seksa i zbog toga nije frustrirana štoviše čak koliko sam svatio voli nešto i pročitati na temu seksa a anakonda blic anu je to streslo ko topovski udar haha. Hvala tebi na podršci u mojoj borbi protiv konzervativnosti i debilizma ,bez tebe tvog dragog i još par normalnih ljudi koji mi dolaze na blog neznam dali bi imao hrabrosti nastaviti.

    avatar

    25.11.2018. (00:26)    -   -   -   -  

učitavam...