Komentari

dnevnikusamljenogtate.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • neukrotivacarolija

    znaš kaj, tužno je to i vjerujem da bi promijenio sve samo da se vrati ono od prije..al ne ide..
    jednostavno imaš lekciju pred sobom, naučiti živjet s tim i biti najbolje što miss L ima..

    avatar

    19.11.2018. (12:48)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    alooooooooooooooooooooo.....ej ti ?

    a gdje su ostali komentari ?
    nisi valjda pobrisao sve dobronamjerne ljude ?

    Ako jesi, onda za tebe NIJE da pišeš javno : gledaj slike, plači i piši u bilježnicu

    avatar

    19.11.2018. (13:25)    -   -   -   -  

  • Sarah

    hahahahahahahha..Ane ti si genijalna :-)))))))

    avatar

    19.11.2018. (13:37)    -   -   -   -  

  • neukrotivacarolija

    čekaj fakat, koje su ti to fore, prvo sam morala probit neku zaštitu da ti nekaj komentiram, a onda moj komentar jedini.

    avatar

    19.11.2018. (13:39)    -   -   -   -  

  • somethinglikecarry

    Kod mene ista prica. Muz me prevario dok sam bila trudna, ali znas sta... Ja tvoju zenu razumijem. Ja sam njemu isto htjela oprosti u ime djeteta ali ne ide... Jednostavno leci u krevet sa tim covjekom nije nimalo lako. Drago mi je da tako lijepo pises o svom djetu. Isto tako znam da i moj muž voli nase djetete, ali dijete na zalost više nema nikakave veze s nasim odnosom... Ali samo me jedna stvar zanima, sta vas muskarce uopće vuče da prevarite zenu?! Pogotovo ako je brak svjež i imate malo dijete?! Hvala na odgovoru.

    avatar

    19.11.2018. (15:29)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ....svatko je kovač vlastite sreće/ili nesreće..uzmi kako hoćeš/...te stoga ako nečiju ljubav ukradeš..netko će uzet i tvoju...prije ili kasnije..jer ljubav je davanje i primanje..ne mislim tu samo na tjelesni užitak..već onu istinsku ljubav koju svatko ima no olako njome trguje...al u toj trgovini često se plati visoka cijena..tek kad se strasti te kupovine slegnu...vidiš dasi se prevario..il da su te prevarili...a tad ostaje gorčina i bol..no ostaje ti iskustvo..a na njemu (osim tebe)..mozda jos netko nauči iz greške..neki nažalost nikad nece....u svakom slučaju želim ti puno sreće u dalnjem životu...

    avatar

    19.11.2018. (17:13)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Oprosti, mm jedno jako loše iskustvo iza sebe .. vezano za tatu i dijete i prevaru i bla bla ... bila sam u vezi s dečkom koji je imao dijete s nekom bivšom nevažno ! Znaš šta sam od njega dobila ja ? Razočarenje teško.. puno riječi nula djela. Isto je bio tako slatkorječiv, slamao se i pričao ono što ja želim čuti. Isto to radio je svom djetetu. Pričao je bajke, meni je pričao bajke što će i kako s djetetom jer skrbništvo je bilo tak nekak ko tvoje ... al sve će on napraviti sve će on smislit osigurat. Puke priče ! Na kraju je mene otjerao od sebe jer je bio osoba koja je mogla reći da ja sam kriv i onda je nastavljao raditi sranja. Iz kojeg si razloga varao ženu ? Msm oke nije to ni bitno, nego što onda nisi mislio na posljedice ? Ako se već nisi slagao sa ženom moglo se riješiti na puno bolji način i za tebe i za kćer a i za ženu. Ne osuđujem, samo sam iskrena a u tvojim riječima zbog ružnog iskustva vidim samo riječi .... i iskreno ne vjerujem ti ! A želim ti vjerovat ! Želim da se iskreno potrudiš oko tog djeteta ... oko Vašeg odnosa ! Ali nemoj samo puno pričat i cmizdrit !!! Od toga nema ništa ! Mi ćemo te ovdje utješit ... i onda kreni poduzimati prave stvari ! Nemoj da ti kćerka jednoga dana ne može oprositit ... jer se nisi promijenio ni trunku ! Želim ti sreću, želim da uspiješ, želim da budeš pravi tata !

    avatar

    19.11.2018. (21:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...