Komentari

andrea-bosak.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Diadema

    Andreice jako mi je žao što su ti noge u takvom stanju, sigurno ti nije lako. Voljela bih ti pomoći i to od srca ali na žalost ne znam kako.
    Ima svakakvih "domaćih lijekova".
    Znaš da su meni uzeli venu iz desne noge da bi mi mogli napraviti premosnice na srcu i nakon operacije učili su me pravilnom disanju upravo radi cirkulacije, pogotovo u nogama jer moja desna noga morala pronaći novi put za cirkulaciju.
    To ti sve pišem upravo zbog tvog problema jer mislim da bi ti određene vježbe disanja pa i same vježbe stopalima mogle pomoći u tvom problemu.
    Pronađi na internetu neke vježbe za cirkulaciju nogu i masiraj si noge kokosovim uljem. Eto, nadam se da ću ti bar malo pomoći ovim savjetima.

    avatar

    16.10.2018. (19:07)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Vjerojatno je ovdje ulcus cruris, a liječnici valjda znaju što je najbolje. Ja samo mogu preporučiti čaj od koprive, ploda borovice (često stavljam u jela kad naberem), kamilice, stolisnika, ružmarina i drugih, i noge odmarati na povišenom. Čuvaj se dijabetesa.

    avatar

    16.10.2018. (19:17)    -   -   -   -  

  • depresija i ja

    Ženi sam napravio ( kemičar sam i Ekolog ) ulje lovorov lista.

    Lovorov list bran u proljeće, sušiš u hladu, dok ne postane pod prstima krto. Nakon toga napuniš staklenku tamne boje tim lišćem i u njega napuniš maslinovo ulje ( original ). Nakon 40 dana stajanja u hladu , primjenju utrljavanjem u vene. Verikozne vene. Mojoj supruzi vene su manje natečene i bol prestaje.

    Isto vrijedi i za orahovo lišće.

    avatar

    16.10.2018. (19:40)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    rekla sam ti pred mjesec dana da je to ulcus cruris i da radiš isključivo po liječničkim receptima....S ranama se nije igratii jer je to otvoreno mjesto za infekciju..........Ovo s uljem što ti @depresivni piše je odličan recept, ali sva alternativna terapija smije doći samo do RUBA RANE a na ranu NE.

    Vježbe za cirkulaciju su jednostavne i u kolicima : staviš na tlo bilo koju bocu i sredinom stopala guraš gore-dolje. U pauzi, ispružiš stopalo koliko god možeš, prste prema sebi i zadržiš ga u tom položaju bar pola minute........Probaj, ništa te ne košta ako malo sama sebi pomogneš ali ranu NE diraj i ne zagadjuj ni slučajno...Sve mora biti sterilno što dolazi na ranu.

    avatar

    16.10.2018. (19:53)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    Sestra mi dolazi previjati svaki treći dan ja ništa ne diram

    avatar

    16.10.2018. (20:00)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    onda sve znaš vidim

    avatar

    16.10.2018. (21:37)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Nije moje područje.
    Nadam se da budeš našla pravu pomoć

    avatar

    17.10.2018. (00:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...