Komentari

andrea-bosak.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • U zvijezdama piše

    dobra je i baba Zorka te cijela glumačka ekipa

    avatar

    26.09.2018. (17:30)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Ja ti to uopće ne pratim, nijednu domaću seriju ali ne prouštam niti jedan dio britanske serije Mućke. Oni su uvijek bile zakon za mene.

    avatar

    26.09.2018. (17:33)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    Diadema pogledaj bar jednu epizodu i vidjet ćeš da se konačno možeš dobro nasmijati gledajući domaću seriju

    avatar

    26.09.2018. (17:41)    -   -   -   -  

  • depresija i ja

    pravi doživljaj komedije, za mene je u kazalištu.

    avatar

    26.09.2018. (19:47)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ako si koji put svratila do mog bloga mogla si vidjeti da zagovaram i domaći film i serije. Kako one exyu tako i ove nove. Ali što je je što se tiče humora tu smo poprilično slabi. Konkretno serije koje se deklariraju kao humoristicne koje mogu izdvojit bile bi zakon (emitirano na hrt u 2009-e, nedjeljom ujutro subotom navečer 2012) a i cimer fraj je bio vrhunska serija još mogu izdvojiti zauvijek susjedi. U humoru je po meni Bosna prva oni su specijalizirali humor ali problem je kod naše kinematografije da kad neku seriju nazovu humorističnom često ispadne kontra. Recimo ako se sjećaš sa rtla ruže vjetrova nije bila humoristična nego dramska (seke i stipe) ali je sadržavala dosta kvalitetnih elemenata humora. Imamo kako sam naveo vrhunskih humorističnih serija ali ovo unazad par godina koje tako glasi je daleko od toga. Vezano uz ovu seriju na granici pogledao par epizoda nije loša ali da se baš mogu nasmijat nemogu

    avatar

    26.09.2018. (19:50)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Depra
    Potpisujem kazalište je specifičan oblik interpretacije glume i stvarno je doživljaj. O povezanosti glumaca sa publikom tokom predstave bi mogao pisati do ibera. Kazalište u odnosu na film daje puno više nisam još nikada žalio para za svaku kupljenu ulaznicu.

    avatar

    26.09.2018. (20:07)    -   -   -   -  

  • lion queen

    ja odustala i od turskih...sve nešto u neko nedoba...ajd da je odmah poslije dnevnika, još bih i pogledala, ali iza deset ništa... kažu da nedostatak sna vodi do bolesti... znam, znam da si ti prisilni noćobdija, ali to treba riješiti, ako hoćeš očuvati zdravlje donekle.

    avatar

    26.09.2018. (20:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...