Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Mekon

  Ja uopće nemam ideja o čemu blogati, politika me davno prestala javno zanimati, ništa ne radim, kradem bogu dane, u penziji već jesam, pa nemam što očekivati, zapravo sve je to oko mene jedno te isto sranje, kažu da si nađem zanimaciju, haha, pa da sam htio raditi ne bi bio u penziji...... evo, zafrkavam ljude na blogu, one koji drže da je blog nešto ozbiljno u životu, ha. Imaj se dobro !

  avatar

  05.09.2018. (17:30)    -   -   -   -  

 • AnnaBonni

  briga te...........ti plivaš i kad si na suhom, pametniji si od mene jer ne komentiraš svima svašta.....i boje i okuse ostavljaš svima, koji ti dodju.......dakle, odličan (5 )

  avatar

  05.09.2018. (19:39)    -   -   -   -  

 • NF

  ma usput ne mogu vjerovati da me se na ovom govnarskom servisu, na kojem sam od aktivnih blogera najstariji stažom poslije eura, još uvijek, kao u dariusovo doba, ekspresno miče s naslovnice, imam ja dovoljno i posjeta i komentara bez toga, ali...
  p.s.
  ne, zbog arhive nakon 14 godina, iako opustošene, pogotovo glede fotki s njihovih još uvijek preporučivanih servisa, koje su jednostavno nestale s postova, te izvrsnih komentatora, ne napuštam.

  avatar

  05.09.2018. (20:57)    -   -   -   -  

 • Odsutnost matične ploče

  Bila nedavno u Škotskoj i jedna tema baš bila brodogradilišta. Njihova su većinom zatvorena. Radi još par u kojima se sklapaju dijelovi proizvedeni u Kini i sl., a jedino koje još samo proizvodi radi za vojsku, dakle financira ga vlada.
  Postoji prehrana po bojama, nekad koristim jer je izbalansirana, ali domaći špek ima prednost; sva sreća, u Irskoj ga ne nedostaje, Slavonci gostoljubivi svuda :)

  avatar

  06.09.2018. (00:29)    -   -   -   -  

 • Mekon

  Haha... prek deset let te trpiju tu na tem govnarskom servisu i još se žališ... Ja bi ti opalil mjesečnu članarinu !

  avatar

  06.09.2018. (07:59)    -   -   -   -  

 • pjesnikinja

  Dobar dan!

  (kada me zaboli glava ja pustim misli malo u šetnju pa kasnije izađem samo da ih pokupim)

  avatar

  06.09.2018. (14:40)    -   -   -   -  

 • Regina

  Mešam piće, al kad pomešam mladiće :)
  Ne ja, naravno :)

  avatar

  06.09.2018. (15:19)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...