Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • TEATRALNI

    tko preživi pričat će :)

    avatar

    01.09.2018. (11:20)    -   -   -   -  

  • pjesnikinja

    Dobro jutro!

    (sputava me nevažno, sada pronalazim i znam za ubuduće pravi odabir bitnih riječi za preskočiti bedeme dignute ka nebu od prošlosti u sadašnjost modernim riječima Interneta)

    avatar

    01.09.2018. (11:37)    -   -   -   -  

  • Grunf

    Gro ljudi zaslužuje pažnju taman koliko i ono i oni o kojima i kako govore ;)

    avatar

    01.09.2018. (18:28)    -   -   -   -  

  • Red Hot Devil

    Hehehehehe, sve je super. Meni se dopada aloja. Evo mene s trećeg bloga hehehehehe. Kad je bal nek je bal.
    Diadema je glavni blog, Kameko mi služi za dizajne a ovaj moj novi i kojeg se javljam služit će mi za dopisivanje s prijateljima.

    P.S: Ako trebaš dizajn, javi mi.

    avatar

    01.09.2018. (23:47)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Zdravo svima eto i mene.
    Pjesnikinja
    Mislim da kucas na kriva vrata. Ovo je ipak teatralni blog a ne filozofski neznam ja što tebe sputava ali poanta ovog posta je bila zajebancija i opuštanje ne shvaćam poantu tvog komentara.
    Grunf
    Direktno bez filozofije molecu lepo :)
    Diadema,kameko vrazica
    Meni je nekako najjači bremen tonalitet piton i da dalje ne nabrajam evo to je ono što mogu izdvojiti kao najkreativnije. Evo ako kojim slučajem zaglavis u liftu imaš zanimljive upute kako se zabaviti. A o Šprajcu netreba posebno govoriti čovjek je rođeni satiričar. Baš sam se pitao čemu i treći blog. Evo mi sad odgovora bez da sam te i pitao :) Hvala na potencijalnoj usluzi ( potencijalnoj ako će mi trebati) za dizajn. Sam web dizajn je i meni jako zanimljiv ali eto trenutno nemam ideja evo kad ih dobijem časna pionirska javit ću ti. Ps imam dojam da se situacija sa našim dragim desničarima unormalila ili je ovo zatišje pred oluju. Tko će ga znati :)

    avatar

    02.09.2018. (01:06)    -   -   -   -  

  • Locco88

    Jutarnja kavica i smijeh, kud ćeš bolje započeti dan! :)

    avatar

    02.09.2018. (08:40)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ludi život
    Nego šta, ovih sam dana dosta bio ozbiljan sad se malo možemo i opustiti i nasmijat. Evo skoknut ću ja i do tvog bloga kad se razbudim uz jutarnju kavicu :)

    avatar

    02.09.2018. (10:00)    -   -   -   -  

  • Locco88

    Ma samo polako... Kavica u nedjeljno jutro, i nadam se slobodan dan, zaslužuje poseban gušt! :)

    avatar

    02.09.2018. (10:07)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Dakako,slobodan dan. Naradio sam se petke i svetke kao zaštitar. Sad su ta vremena stvar prošlosti. A na blogu se uvijek nađe nešto zanimljivo.

    avatar

    02.09.2018. (10:15)    -   -   -   -  

  • lion queen

    ovo iz lifta je super :))))
    sidney, 5 )))

    avatar

    02.09.2018. (15:22)    -   -   -   -  

  • Red Hot Devil

    Bingooooo! Pogodio si hehehehehe.

    avatar

    02.09.2018. (17:37)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    E baš mi je drago da jesam. :) a znaš kako je dezinformacije se brzo šire posebno ovako virtualnim elektroničkim putem. Drago mi je da to ovaj put nije bio slučaj. Vidim da se i moji neistomišljenici ( lion qeen) počinju kaciti na moj blog i pisati pozitivne komentare. Možda mi njih ipak sve uspijemo preobratiti na ljude iz 21.stoljeća. vrazica Diadema Kameko što vi mislite o tome? Samo se nemojte posvađat čije će mišljenje biti važnije. Ima mjesta za sve svako mišljenje uzimam u razmatranje :)

    avatar

    02.09.2018. (20:27)    -   -   -   -  

  • Red Hot Devil

    Glečte ovako gospon (hehehehe) ni prsti na jednoj ruci nisu isti to se odnosi i na ljude. Ala sam to pametno rekla, jelda.

    A sad ovako, nemam namjeru nikog preobratiti jer sam svjesna da svatko ima pravo na svoje mišljenje ali...ali, nikome neću dopustiti da me vrijeđa tu sam gadna kao vrag, hehehehe.
    Kad me netko zahebe, ja mu vratim trostruko. Dakle, opasna sam woman.

    Ovo ti isto moram napisati. Nekad davno komunicirala sam s blogericom Lion Queen iako imamo skroz različita mišljenja i stavove oko nekih stvari.Nadam se da ćemo tako i dalje nastaviti.

    To ti je primjer da se sve može i ja to jako cijenim, to sam jednom i njoj napisala, čak sam i post o tome pisala.

    A oni ostali kao oni tamo neki luđaci (znaš na koga mislim) za mene su obični primitivci i ispod mi je časti raspravljati se s njima.

    avatar

    02.09.2018. (21:59)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Hahaha, za početak nije loše da neznam da si iz Češke pomislio bi da si rođena Zagrepčanka:) Što se tiče lion qeen pristojno je ostavila komentar a ovo za obraćenje je bila samo zajebancija. Jer znamo budimo realni tražimo nemoguće. Ovdje možemo komunicirati na pristojnoj razini ( lion) a u svjetonazorska pitanja sa njom ne želim ulaziti jer su nam gledišta na život prioritete, afinitete dijametralno suprotna i po pitanju toga se nikada nećemo složiti. Ali dok su joj komentari uredu nemam ništa protiv. Apropo vrijeđanja imao sam prilike vidjeti kod pjesnikinje kako neki dobacuju neargumentirane uvrede. Da je bar konstruktivna kritika ali sve se uglavnom svodi samo na vrijeđanje. A to su po meni samo frustracije. Iako najiskrenije da ( evo tebk mogu obznanit) što se pjesnikinje tiče ne sviđaju mi se njeni pomalo desni svjetonazori pa opet nisam dolazio vrijeđati jer niti tema posta nije bila politika niti politička opredjeljenost nego samo pjesme. Osobno, e jebiga neznam jesam li već naveo aki ipak...nemam problema sa neistomišljenicima dokle god znaju civilizirano razgovarati a ove zadnje koje si navela likovi čija imena ne spominjemo jer su ukleta :) kao i miroljub neznaju razgovarati nego raspaljuju uvrede.
    Takve situacije do neke granice i mogu ignorirat a kad prođu crvenu liniju vraćam sve duplo. A što više da baljezgam već si me vidla u elementu sa miroljubom . Kad netko neargumentirano vrijeđa i napada niti ja neću ostati dužan to je samo obrambena reakcija.
    A opasna moraš biti ipak si vrazica :)

    avatar

    02.09.2018. (22:37)    -   -   -   -  

  • Red Hot Devil

    Da, da, ja sam rođena Čehinja i ponosim se time. Imam dva državljanstva...češko i hrvatsko.

    Baka s tatine strane bila je prava Hrvatica i eto, ja se vratila u njenu domovinu koja je postala i moja.

    Paapa....

    avatar

    03.09.2018. (22:28)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Da nam je bar više takvih. Primjera. Ovi koji broje krvna zrnca bi se možda unormalili. A obzirom da ti je baka stopostotna hrvatica dođe ti na isto kao da si i ti. Zapravo Češka i Hrvatska su povezane jer i češki i hrvatski su slavenski jezici ( ili se varam?)

    avatar

    03.09.2018. (22:37)    -   -   -   -  

  • Red Hot Devil

    Tako je, u pravu si. Ujedno u slavenske jezike spadaju i ovi: ruski, poljski, bugarski, srpski, ukrajinski, slovenski, slovački, makedonski a ima ih još nekoliko nakon raspada SSSR-a.

    avatar

    04.09.2018. (14:35)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Hrvatski srpski, slovenski....sve je to juga reklo bi se 40-ih :)

    avatar

    04.09.2018. (20:38)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Nadam se da si skužio gdje je ta stranica? Ja sam isto tamo ostavila komentar. Naravno ovdje na blogu već su neki "veliki" Hrvati regirali na Šveđankin post, hehehehe. Nimalo im se nije dopao. Očekivano, zar ne? Istina boli.

    avatar

    05.09.2018. (12:20)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Bez panike jesam. Vidio sam i tvoj fb komentar a posebno mi se sviđa onaj jugoslavenski,antifašistički i mrziteljski prema svemu hrvatskom :) dobro je lik napisao za razne desne papcine. Netko tko voli svoju zemlju konstanto će ukazivati na probleme u državi i podizati svijest a krebili će i dalje srati i etiketirati nas komunjarama i jugonostalgicarima. Ali ne zamjeram im nisu oni krivi nego njihovi psihijatri jedan koji im je zajebo ionako labilno stanje i drugi koji ga je dokrajcio krivom terapijom :)

    avatar

    05.09.2018. (13:03)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Moram napomenuti da mi je Zoran Šprajc je genijalac. A jako je dobro objasnio Istambulsku. Volim ga slušati.

    avatar

    05.09.2018. (19:04)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Da Šprajc je legenda. Ako nisi preporučio bi ti da pogledas gospodin nitko najpopularniji političar isto u njegovoj interpretaciji. A instambulsku je savršeno objasnio. Ovima koji nama seruckaju po blogovima bi to trebali pogledat da svate sve prednosti instambulske pa više se neće tako žestoko boriti protiv iste. Samo ipak ima jedna stvar koju Šprajcu jako zamjeram a to je lažna skromnost. Kaže da je sve to loš pokušaj satire a rođeni je satiričar. To baš nije odgovaralo ovim lezilebovicima sa hrta jer je govorio istinu nije podilazio državnoj korporaciji i političarima nego ih je sprdao. Zato je dobio pedalu jer je govorio istinu. Ali evo ima i pozitivnih stvari sad na rtl-u rastura :)

    avatar

    05.09.2018. (19:41)    -   -   -   -  

  • Red Hot Devil

    Tako je, slažem se. Meni je on zaista super a baš je prava živuća legenda.

    avatar

    07.09.2018. (12:05)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Vjerujem da bi kompletna ekipa rtl-a bila kao on samo nemaju takav talent. Najozbiljnije mislim da je otkaz na hrtu najbolje što mu se u životu moglo dogoditi. Dobio je radno mjesto na liberalnoj nekonzervativnoj televiziji koja ne podilazi vladajućima i poštuje slobodu govora. A kako govori istinu i to još kroz humor....ipak sam optimist pa vjerujem u kolektivno prosvjetljenje

    avatar

    07.09.2018. (13:31)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Ja isto mislim a vjerujem da sada mnogi žale za njim na hrtu. Neka,tako im i treba.

    avatar

    08.09.2018. (21:27)    -   -   -   -  

učitavam...