Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • gogoo

  Nisam pivopija ali sam nakon dolaska u dom Vila Velebita popio jedno Velebitsko pivo, prije toga mjesecima nijedno. Moram priznati da su mi neke od reklama za pivo među najboljim reklamama.

  avatar

  24.08.2018. (13:41)    -   -   -   -  

 • ZlicaOdOpaka

  Semafor :-)).

  avatar

  24.08.2018. (16:38)    -   -   -   -  

 • Miki

  Jedan od najvećih "zločina" u zadnjih 20g je što su nas pretvorili u pivopije i gledače televizije, posebno utakmica, točnije čak su to i prirodno spojili. Postoji i treći, vezan je za shopping centre, agresivne reklame mlijeka,mesa,brašna u prime time terminima na TVu, i njihovu "smeće za ljudsko smeće" robu, no nećemo sad o tome.

  Što bi možda i bilo priglupo simpatično, da nismo istodobno u svjetskom vrhu po alkoholizmu, i da postoji desetke tisuća alkoholičara koji su ovisni baš o tom "prehrambenom proizvodu", a ne sad o nekim žesticama.

  Najbolje reklame? I moraju biti, s obzirom na lovu koja se vrti, coca cola tu nema šanse. Al da su već naporne i iritantne - svakako !

  Oćemo iskreno?
  Volio bih vidjet Hrvatsku koja se neće dičit da bi pivo nazivala svojim "nacionalnim pićem". Kako ono kažu - čime se budala ponosi, pametan se srami.

  avatar

  25.08.2018. (03:20)    -   -   -   -  

 • Jezičar

  beogradsko Lav pivo

  Pivovara Čelarevo, ne Beograd.
  Za SPENS 1981 kupili su licencu za proizvodnju Löwenbraua. Piva je bila odlična i osjetno skuplja od ostalih na novosadskom tržištu. Poslije par godina licencni ugovor s Nijemcima je razvrgnut i pojavio se Lav, loš od samog početka. Ne razumijem zbog čega ga Danci, današnji vlasnici pivovare, i dalje nude.

  avatar

  25.08.2018. (07:08)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Gogoo, oko piva se vrti velika lova pa onda i reklame moraju biti "prva liga"!

  Zlica, točno, semafor! :)

  Miki, ne bih baš tako tijesno vezao pivo sa reklamama i trgovačkim centrima. Pivo se u ovim krajevima pilo i dosta davno ('64. sam godište pa to znam i iz vlastita iskustva :) ) i sad ga ne pijem ništa više nego prije recimo 35 godina. Osobno mi paše popiti pivo uz dobar ručak ili nakon naporna planinarenja ili čisto za gušt navečer i to ne smatram problemom. Naravno, alkoholizam jest problem, i kod prekomjernog pijenja i piva i vina i žestice, i sa titemu za zafrkanciju i ne shvaćam ih ozbiljno i ne formiram svoje mišljenje prema njima.me se naše društvo mora suočavati.
  A trgovački centri, reklame? Ako ovaj blog pratiš duže vrijeme, onda znaš moje mišljenje o njima, trgovačke centre ne volim (doživljavam ih kao nužno zlo, nekad neizbježno, ali provodim u njima čim manje vremena), reklame doživljavam kao zabavu i zafrkaciju i ne dam da mi se po njima formira moje mišljenje.

  Jezičar, nisam to znao, hvala ti na dopuni! Nekadašnje BiO pivo sam smatrao jednim od najgorih u bivšoj Jugi, a ovo Lav puvo nije ništa bolje ...

  avatar

  25.08.2018. (21:11)    -   -   -   -  

 • Jezičar

  .
  .

  BiP sam smatrao jednim od najgorih u Jugi, a ovo Lav pivo nije ništa bolje ...

  Slažem se sto posto!
  .
  .

  avatar

  26.08.2018. (07:43)    -   -   -   -  

 • Miki

  Ja sam mlađa generacija, pa nemrem pamtit,
  no je li se u bivšoj državi barem djelomice tako agresivno pivo reklamiralo ?
  Ili su razna pića bila podjednako zastupljena, doduše istina da danas se nesmiju žestice reklamirat, pa je možda pivo ispunilo tu rupu u medijima...

  avatar

  28.08.2018. (00:59)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...